Jeg vet at det kommer en tid når du ser på dine tidligere bilder og fortsatt kryper om huden din. Det anbefales alltid å fjerne sminke før du går i seng, alltid! På samme måte som resten av tingene, må du fjerne sminke på en bestemt måte som ikke har en negativ effekt på huden din. I dag vil jeg hjelpe deg å unngå noen sminkefjerning feil du sannsynligvis forplikter hver gang du renser ansiktet ditt.

1. Fjerne Mascara

Komme rett til poenget, blir din mascara aldri helt gnidd av i ett slag. Du kan se noen mascara breakouts nær øyet ditt når du våkner om morgenen. Dette skyldes at du ikke har fjernet mascaraen helt, og husk at delvis rengjøring er ubrukelig. For å fjerne mascaraen din helt før du legger deg, dyp bomullsputer i olivenolje eller sminkefjerner og legg dem over øyelokkene. La det stå ubehandlet i 2-3 minutter, og nå har du rene øyelokk.

2. Delvis rengjøring

Hvis du tror at du bare har et lag med BB-krem eller en CC-krem som ikke trenger rengjøring før du treffer sengen, gjør du sannsynligvis en stor feil. Enten det er en enkel BB-krem eller en rettferdig n herlig, bidrar de til å tette porene dine som kan føre til akne og hudormer.

3. La håret stå åpent mens du rengjør

Fest en tett høy pony før du begynner å rense ansiktet ditt. Selv om dette høres ut som en no brainer, kan det åpne håret hindre rengjøringsbanen, og håret ditt blir ikke eksponert helt. Håret ditt dekker pannen og dermed kan du gå glipp av det omkringliggende området.

4. Fjerne leppefarge

Hvis du har en dristig farge, finner du fargene begynner å miste bort når du begynner med rengjøringsregimet. Så det anbefales at du begynner å rense leppestiftet først, slik at fargene som sprer seg rundt, lett kan fjernes når du rengjør kjeftlinjen og kinnområdet. Du kan dyppe en bomullsboll i olivenolje og deretter gni leppene dine. Olivenolje er en stor rensemiddel i seg selv.

5. Bruke Makeup Wipes

Tror du virkelig å bruke makeupservietter kan hjelpe deg med å fjerne alle lagene av sminke sett på ansiktet ditt? Det er feil å bare stole på klutene dine for å fjerne sminke helt. Sminkeservietter fjerner ikke sminke helt, så etter rengjøring med sminkeduk kan du bytte til bomullsputer eller baller gjennomvåt i sminkefjerner for å fjerne sminken helt.

6. Fjerne øye sminke først Dette er den verste feilen vi alle har gjort. Hvis du er glad i øyesminke kan du faktisk forestille deg antall produkter du har brukt i det området; mascara, eyeliner, kohl, primer, øyenskygger og hva ikke. La dette gjøres på slutten, fordi når du begynner å rense øynet, blir det aldri rent snart og gjør det nærliggende området enda mer skittent. Start med leppestift og avslutt med eyeliner.

7. Stopp rubbing

Vi håper du elsker huden din og bruker en god sminke. Så vær forsiktig når du fjerner sminken din med bomullsputer. Hvis bomullsstoffet ikke dyppes helt inn i sminkefjerneren, kan det begynne å gni mot huden din.

Ta en glad sminkefjerning!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

10 vanligste sminkefusjoner 7 Exfoliation feil du bør unngå 10 vanligste sminkefusjoner Topp 5 Bronzing feil å unngå

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: