Hei folkens,

Dette er mitt første produkt fra Zoeva Cosmetics. Jeg var på utkikk etter svart intens eyeliner til en rimelig pris. La oss se hvordan denne Zoeva Calli Graphic Liquid Eyeliner - i skyggen "Black" gikk for meg.

Pris: AED 45 for 2,5 ml. Produktbeskrivelse: Inspirert av klassisk kalligrafi, oppnår Zoeva Calli Graphic flytende eyeliner pitch black definition. Bemerkelsesverdig enkel å bruke, den ultrarike og svært pigmenterte foringen gir total kontroll og ugjennomtrengelig dekning med en matt finish. Formuleringen av den flytende eyeliner er dermatologisk godkjent og 100% fri for formaldehyd og parabener.

ingredienser: Aqua (vann), CI 77499 (jernoksid), butylenglykol, pentylenglykol, metylpropandiol, trometamin, sitronsyre, fenoksyetanol, etylheksylglyserin, oleylalkohol, magnesiumsilikatsyre, stearinsyre, glycerylstearat, cellulose, hectoritt, xantangummi, akrylater / C10-30 Alkylakrylatkorspolymer, Tocopherol.Sunburn Alert: Dette produktet inneholder en alfahydroksysyre (AHA) som kan øke hudens følsomhet mot solen og spesielt muligheten for solbrenthet. Bruk solkrem, bruk verneutstyr og begrense sollys ved bruk av dette produktet og i en uke etterpå.

Min erfaring med Zoeva Calli Graphic Liquid Eyeliner Eyeliner:

Jeg kjøpte Zoeva Calli Graphic Liquid Eyeliner i skyggen "Black" fra Sephora. Siden jeg kjøpte den på nettet, kunne jeg ikke personlig prøve dette produktet før jeg kjøpte det. Jeg leste noen gode anmeldelser online og dermed valgte denne. Også prisen faktor, det er faktisk så rimelig! Den kommer i en vanlig svart eyeliner tube. Det er en solid emballasje med kjedelig grå / sølvgravering på ytre emballasje. Hele utseendet er ganske stilig!

Foringen har en god spiss børstespiss som hjelper til med å lage presise linjer. Linerens formel er ikke for tynn eller rennende. Det er egnet for en anstendig søknad. Da jeg påførte det på øynene, tørket det raskt. Foringen ble satt i ca 8 timer. Fôrfoten er ganske enkel å bruke. Den beste delen er at den kan skape tynne og tykke linjer begge deler.

Jeg legger spissen mer spiss nedover for en tynn linje og litt skrå sideveis for en tykkere. Mens liner er ganske ugjennomsiktig og svart, er det ikke en av de svarteste eyeliners. En annen ting er at denne liner ikke er vanntett. Hvis du er på utkikk etter en rimelig liner for vanlig bruk, er denne ganske fin og enkel å bruke.

Fordeler med Zoeva Calli grafisk flytende eyeliner:

  • Stor presisjon liner tips.
  • Fleksibel spiss.
  • Lett å tegne linjer.
  • Kan brukes til tykt og tynt linerapplikasjon.
  • Robust emballasje.
  • Rimelig.
  • Tørker raskt.
  • Ikke flekker.

Ulemper med Zoeva Calli grafisk flytende eyeliner:

  • Ikke intens mørkt.
  • Ikke vanntett.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøre Zoeva Calli grafisk flytende eyeliner? Nei, denne er som en vanlig eyeliner, mens jeg er på jakt etter en intens svart eyeliner.

Zoeva Eyeshadow Fix Matte Zoeva 228 Crease, 225 Eye Blender Brush Zoeva Good Karma Graphic Eyes + Zoeva Matte Eyeshadow Palette Collistar Graphic Eye Liner Valeria Blue Zoeva Kvinne Attraktiv Grafisk Øyne Makeup Revolution London Svart Vanntett Væske Eyeliner L'Oreal Paris Infallible Liquid Maling Liquid Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: