Hårtype- Svart, farget hår, middels lengde, bølget hår

Aroma Magic har gitt oss store treff alle disse årene, men den siste situasjonen forteller en annen historie helt. Det er trist at de få "desi-merkene" som er flotte på sitt felt, blir uformelle i å få fram gode og effektive produkter. Jeg hadde en dårlig opplevelse med Anti Pigmentation Serum, og nå er mine tanker på håret revitaliserende serum.

Pris - Rs 750 / - for 30 ml Produktbeskrivelse: Det er vanskelig å holde oversikt over hårproblemer hver dag, gitt dagens hektiske livsstil. Aroma magisk hår Vitalizer Serum er utviklet med tanke på hårhelsen, alle trengs for. • Det er laget for å skjemme bort hårrøttene dine for bedre hårvekst. • Det gir næring til hårrøtter og fjerner infeksjon. • Når infeksjon er fjernet, vil du oppleve sunnere hårvekst. • Kontrollerer aktivt hårfallsproblem.

ingredienser:

Min erfaring med Aroma Magic Hair Revitalizing Serum:

Emballasjen er super lys og søt; akkurat som sin bror. Den lyse korallrøde fargen og kutten av emballasjen er definitivt forbløffende faktorer. Detaljer om produktet er nevnt på ytterkartongen og på kroppen også på et lignende rødt klistremerke. Plastflasken leveres med pumpemekanisme og gir den riktige mengden av produktet. Totalt sett er det en søt og reisevennlig emballasje.

Igjen føles det og ser ut som vann. Det er en ganske sterk duft til det som er veldig mye som urteprodukter. Det er ikke dårlig, men jeg liker ikke det personlig. Det er ingen konsistens til det som det igjen er en bummer som et serum skal ha litt tykkelse i tekstur.

Det er svært vanskelig å bedømme virkningen av et hårserum, ettersom det tar en stund å vise resultater. Jeg har brukt det en stund nå og var alltid dicey om ytelsen sin. På den ene siden kunne jeg ikke se noe resultat etter å ha brukt det, på den annen side var tankene mine ikke klar til å fordøye det faktum at det er en annen dud fra Aroma Magic. Jeg holdt min hårpleie rutinestabil og spilte med dette lenge, men ærlig vis viste det seg ikke noe resultat. Jeg ville ikke ha dømt hvis det ikke hevdet så høyt, men høye forventninger ga faktisk større skuffelse. Jeg har nesten fullført det Jeg kjøper ikke dette eller anbefaler det heller ikke.

Pros av Aroma Magic Hair Revitalizing Serum:

• Søt emballasje. • hodebunnen føles kjølig i utgangspunktet.

Cons of Aroma Magic Hair Revitalizing Serum:

• Ingen effekter! • Ikke stopp håret fall. • Dyrt for mengden og resultatene.

IMBB Rating - 1/5 (for den søte emballasjen og forfriskende hodebunnen) Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Aroma Magic Hair Revitalizing Serum? NEI!

Aroma Magic Hair Oil Aroma Magic Triphla Hair Lotion Aroma Magic Revitalizing Hair Oil Aroma Magic Protein Hair Conditioner Streax Perfect Shine Hair Serum Habibs Hair Serum Matrix Biolage Smoothing Hair Serum Jovees Hair Serum Grape Seed & Almond

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: