Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen kommer på NYX Soft Matte Lip Cream i skyggen "Seoul." Les videre for å få vite mer om denne leppestiften.

Produktbeskrivelse: Den blomstrende viftenes favoritt Soft Matte Lip Cream er hverken i leppestift eller lipglans. Denne matte lekkrem er en ny type leppefarge som fortsetter silkeaktig og gir en matt finish. Pris og antall: 600 INR for 8 ml.

ingredienser:

Min erfaring med NYX Soft Matte Lip Cream Seoul:

Denne flytende leppestift kommer i et lite, sylindrisk, fargekodet plastrør med en svart hette. Hetten har en gummiert fløyel matt type finish. Det er en typisk doe-fots applikator festet til hetten. Applikatoren er myk og den skråstikkspissen bidrar til å oppnå presis anvendelse. Applikasjonsstaven er verken for lang eller for kort og gir riktig kontroll mens du bruker leppestiftet. Merket og andre detaljer om produktet er trykt på røret. Skyggenavnet er også nevnt på siden av røret. Den fargekodede emballasjen bidrar til å lete skyggen i sminke. Luken passer ganske trygt og gjør det lekkasikkert og reisevennlig. Samlet sett er emballasjen grunnleggende og nyttig.

Normalt velger jeg flere n * des, røde, koraller og pinks, men denne gangen trakk jeg mange purpur og brune og denne leppestiften er en av dem. "Seoul" er beskrevet som en fiolett nyanse. Det er en definitivt en lyserød lippestift med litt rosa fargetone mens skyggen "Havana" er en typisk blåaktig lilla type farge. Denne fargen er smigrende for rettferdig til litt dusk hudtoner. Lippestiften er helt fri fra noen glimmer og det setter til en nydelig halvmatt finish. Den ser heller ikke blank eller super matt ut.

Det er en dristig nyanse og definitivt ikke for de svake hjertene, men hvis du elsker å leke med farger, er dette en nydelig nyanse for høsten. Plommer, purpur og bær slags nyanser ser veldig fantastisk ut om vinteren. Det er en fin festskygge. Det lyser opp hudfarge. Formelen er anstendig pigmentert, men den må legges på med 2-3 tynne lag med leppefarge for å få en perfekt strekkfri finish. Det gir en ugjennomsiktig dekning og hjelper til med å gjemme pigmenteringen av leppene mine. Lippestiften lukter mer som ferske vaniljekopper. Lukten er ikke for overveldende og er hyggelig å snuse.

Tekstilens tekstur er å dø for. Det har en pisket kremtype tekstur som glir på leppene som en drøm. Den er super myk, glatt og kremaktig. Derfor føles det behagelig på leppene. Den har en super lett formel, føles som ingenting på leppene. Det klamrer seg ikke til å tørke flekker på leppene, men likevel foreslår jeg å preppe leppene godt før du bruker noen leppestift for å få sunne utseende.

Formelen er fuktighetsgivende og fuktighetsgivende, og jeg trenger ikke noen leppebalsam selv etter timer med påføring. Mine lepper føles aldri tørre med denne leppestiften, formelen er fantastisk for de med tørre lepper. Lippestiften smelter ikke eller fjær, selv om det legges på. Det ligger aldri i de fine linjene i leppene mine. Jeg kan virkelig ikke finne noen ulemper med denne leppestiften. Det overfører ikke så mye, men det er fortsatt en liten overføring av farge til leppene.

Levetiden på leppestiften er et sted rundt 6-7 timer på leppene mine med konstant sipping av vann og litt snacking. Det kan overleve lette måltider i tillegg med svakt fading, men fader fra midten av leppene etter å ha et fullt måltid. Fargen ser selv ut på leppene og blir aldri ujevn. Dette er veldig enkelt å fjerne med en sminkefjerner og ikke flekker leppene. Så, hva mer forventer vi fra en leppestift. Det gjør jobben sin bra, og jeg elsket denne.

Pros av NYX Soft Matte Lip Cream Seoul:

 • Hyggelig emballasje.
 • Ganske nyanse.
 • Semi-matt finish.
 • Mild og ikke-plagsom duft.
 • Kremaktig tekstur.
 • Glider uanstrengt.
 • Anstendig pigmentert.
 • Ikke smør eller fjær.
 • Ikke bosette seg i de fine linjene.
 • Fuktighetsgivende formel.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Føler seg komfortabel på leppene.
 • God oppholdsstyrke.
 • Overlever måltider delvis.

Cons av NYX Soft Matte Lip Cream Seoul:

 • Overfører litt.
 • Trenger å være lagdelt på for å få en jevn og strekkfri finish.

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøre NYX Myk Matte Lip Cream Seoul? Ja.

NYX Soft Matte Lip Cream Havana NYX Cannes Soft Matte Lip Cream NYX Prague Soft Matte Lip Cream NYX Matte Lip Cream i Marokko Australis Kosmetikk Velourlips Matte Lip Cream Doo-Bai Makeup Revolution London Ikke ta meg ned Ultra Velour Lip Cream Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Blush Lakme Absolute Red Pout Lip Tint Creme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 10 2020