Hei IMBBians,

Som en del av IMBB-sponsorsystemet valgte jeg dette nyoppstartte nattserumet fra Nivea. Det var fortsatt nytt på hyllene og fant ikke mange vurderinger for denne linjen. Så les videre for å få vite mer om dette hudpleieproduktet.

Produktbeskrivelse: Nivea Cellular Radiance Night Serum glatter hele huden. Den konsentrerte og kraftige formelen med Lumicinol og Magnolia Extract hjelper til med hyperpigmentering, flekker, reduserer blemmer og rynker og derved fremmer en jevn hudtone. Den lette tekstur er beriket med nærende, fuktighetsgivende bestanddeler. Reduserer flekker og blemmer. Synlig glatter huden. Synlig reduserer rynker. Strammer huden og stimulerer cellefornyelse. Fremmer glatt hud med en sunn glød. Hudkompatibilitet dermatologisk godkjent. Pris: € 17,99 for 40 ml.

ingredienser:

Min erfaring med Nivea Cellular Radiance Night Serum:

Cellular Radiance er et nytt utvalg lansert av Nivea, linjen består av Cellular Radiance Perfection Fluid, Cellular Radiance Day Cream, Cellular Radiance-kamuflekkende Eye Cream og Night Serum. Jeg har akkurat valgt Night Serum fra nå. Serumet kommer i en blå plastpumpeflaske. Den har en sølvhett og passer perfekt. Pumpen fungerer bra, og jeg hadde ingen problemer med å bruke den. En pumpe av produktet er nok for ansikt og nakke. Produktet er hvit i farge og lukter veldig hyggelig, mer som den typiske Nivea lukten!

Produktet er verken for rennende eller for tykt. Konsistensen er bare perfekt og det letter seg i enkel bruk av produktet. Produktet blir lett absorbert av ansiktet og etterlater ikke hvitt støpe eller fettete rester. Men etter påføring ser huden seg fett ut, men det blir absorbert ganske fort, innen et minutt eller to, og fettfasen forsvinner og etterlater huden som ser godt ut hydrert og fuktet.

Kremet dekker også opp de tørre flakene på huden. Du kan følge opp med en nattkrem etter dette, men jeg hopper over nattkremet da dette serumet er mer enn nok for huden min. Men hvis du har tørr hud, bør du følge opp med fuktighetskrem. Serumet er veldig lett og gjør ikke huden ser tung ut. Min hud er godt fuktet og hydrert om morgenen med naturlig glød. Jeg har lagt merke til endringer i huden min, huden min ser jevnt tonet ut. Jeg har også lagt merke til at ansiktsporer har jevnet ut og redusert. Min hud har også blitt myk og smidig. Flekkene har også begynt å falme lett.

Jeg har lagt merke til endringer i rynkene mine, men det kan være en kombinert effekt fra Nivea Q10-serumet som jeg har brukt sammen med dette nattserumet. Min hud har også lettet litt, og selvfølgelig har jeg en naturlig glød hver morgen. Samlet sett er serumet ganske bra, og jeg håper at endringene jeg har sett ikke er midlertidige.

Pros av Nivea Cellular Radiance Night Serum:

 • Hyggelig duft.
 • Gets lett absorbert i huden.
 • Gjør huden ser hydrert og fuktig.
 • Ta vare på tørre flekker på huden.
 • Skyller ut hudtonen.
 • Reduserer blemishes.
 • Ingen breakouts.
 • Gir naturlig lys til huden.
 • Lyser hudfarge.
 • Irriterer ikke hud eller øyne og er egnet for sensitiv hud.

Ulemper med Nivea Cellular Radiance Night Serum:

 • Ingen!

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Nivea Cellular Radiance Night Serum? Ja. IMBB Rating: 5/5

Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle Serum Pearls Nivea Ekstra Bright Makeup Clear Cleansing Water Nivea Red Care og Color Lip Balm Nivea I Dusj Body Moisturizer Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover Sebamed Anti-Aging Q10 løftende øyekrem Nivea Q10 Plus Anti Age Hand Cream L'Oreal Revitalift Anti-Wrinkle og Firming Day Cream Aveeno Positivt Ageless Anti-Wrinkle Eye Cream Clarins White Plus Serum + Cleanser Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Serum Lotus Herbals Radiant Diamond Cellular Radiance Facial Kit Estee Lauder Opplys Dark Spot Correcting Night Serum Drunk Elephant T.L.C. Framboos Glycolic Night Serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: