Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner Øyenfarge: Mørkbrun

Hei kjære damer,

Jeg har nylig oppdaget min kjærlighet for falske øyevipper. Jeg hadde bestilt et par øyenvipper fra MUA Cosmetics. Jeg hadde bestilt varianten "Glam", men mottatt "Siren" ved en feiltakelse. Siden dette produktet falt under en ikke-returnerbar kategori, hadde jeg ikke annet valg enn å beholde det. Jeg var litt skuffet i utgangspunktet for å se disse super dramatiske øyevippene, men etter den første tingen tenkte jeg på å gi dem en prøve. Så, her kommer anmeldelsen av MUA Siren Double Volume Eye Lashes. Les videre for flere detaljer:

Produktbeskrivelse:

Pris og antall: 590 INR for ett par.

Min erfaring med MUA Siren Double Volume Washes:

Dette paret vipper kommer i en liten svart farget pappkasse med all produktrelatert informasjon trykt på baksiden. I denne boksen er det en liten plastskuff som holder øyevippene. Emballasjen inneholder også øyenvippe lim, men dette limet er ganske ubrukelig som jeg hadde fått min i en helt tørr tilstand. Emballasjen er fin, slank og lett å bære.

Øyenvippene er jet svart i farge. Fargen er for mørk. De er laget av syntetisk materiale og når jeg berører det, føles det plast. Jeg ventet at disse skulle være myke. Viskene er voluminøse og selv de som har fet øyeutseende, vil finne disse øyene vanskelig å bære. Det er et godt valg for de som liker dramatiske øye sminke utseende, men hvis du liker å sport naturlig øyenvipper, må du lete etter andre alternativer. Disse er super lange og tette. Lengden på øyevipper er egnet for mine store øyne, men folk med mindre øyne kan trenge å trimme disse øyene i henhold til kravet. Viskene er for dramatiske å håndtere. De ser for dristige og litt over toppen.

Båndet på innsiden av forfalskningene er godt og limet holder seg godt til det. Jeg hopper over eyeliner mens jeg bruker disse falskene, og de gir en slags naturlig lash linje til øynene. Jeg krøller ikke øyenvippene mine eller bruker noen mascara mens du bruker disse falskene. Bandet er mykt og føles ikke pokey på øyelokk, men øyevippene er tunge og det er en smerte å fikse disse øyevippene på plass. De fortsetter å falle. Men når du får dem ordentlig på plass med lim, forblir det på plass.

Siden disse øyevippene er for lange og tette, føles det tungt. Det forstyrrer visjonen min og føles litt ubehagelig på øynene. Jeg er ikke veldig komfortabel med følelsen av disse øyevipper på øyelokkene mine. De ser helt klart veldig kunstig ut. Selv om disse ikke er egnet for vanlig bruk, men jeg elsker hvor dramatisk de ser på mine øyne. Jeg vil ikke anbefale disse øyevippene fordi det finnes bedre alternativer tilgjengelig der ute.

Pros av MUA Siren Double Volume Washes:

 • God emballasje.
 • Apt for super dramatisk øye sminke.
 • Når den er fast, forblir den på plass.
 • Lange pisker.

Cons av MUA Siren Double Volume Lashes:

 • Limet som fulgte var tørt.
 • Laget av plast.
 • Føler seg tungt på øyelokkene.
 • Forstyrrer brukerens visjon.
 • Altfor dramatisk å håndtere.
 • Å fikse dem på plass er en oppgave.
 • Veier ned på dekslene.

IMBB Rating: 3/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal MUA Siren Double Volume Washes? Nei.

Makeup Academy Flair False Eyelashes MUA Professional Sassy Lashes Makeup Academy Shade 4 Mascara MAC Oppad Lash Mascara - Oppad Svart Covergirl Outlast Longwear Leppestift - Rød Siren Elizabeth Arden Dobbel tetthet Maksimalt volum Mascara Våt n Wild Mega Plump Double Menace Mascara Beste falske øyenvipper tilgjengelig i India Huda Beauty Samantha # 7 Øyevipper 12 Enkle måter å oppnå nydelige øyenvipper

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 23 2019