Hei alle,

Jeg er tilbake med en leppestift-anmeldelse. Denne er kalt 'Burnt Sugar'. La oss se hvordan det gikk for meg!

Pris: $2.99 Produktbeskrivelse: KleanColors Kleanista Lipstick gir intens fargeutbetaling, utvidet slitasje og maksimal komfort. Fantastisk kremformel klær lepper i et slør av hydrering og nydelig farge i en enkelt sveipe. Alt fra myke nøytrale til lyse, dramatiske farger, tilbyr Kleanista Lipstick farger som er perfekte for enhver personlighet.

ingredienser:

Min erfaring med KleanColor Kleanista Lipstick Burnt Sugar:

Denne leppestiften kommer i en fargekodd emballasje. Den har en gjennomsiktig hette som passer fint og tettsittende. Skyggenavnet er ikke nevnt hvor som helst på selve leppestiftet, så når du kaster bort den ytre emballasjen, blir det litt vanskelig å kjenne skyggenavnet. Du kan holde den i vesken din uten å bekymre deg for at den ødelegger vesken din. Jeg liker virkelig emballasjen til denne leppestiften av samme grunn.

Brent sukker er en plomme nyanse med et snev av brunt. Det er en nydelig nyanse som passer til en rekke hudtoner. Den har en kremaktig satengfinish til den. Pigmenteringen er greit. Du trenger 2-3 swipes av leppestift for en god mengde pigment. Det overfører til skip på grunn av sin kremete finish.

Så snart du åpner det gjennomsiktige lokket, blir du møtt med en fruktig og nesten bubblegum type duft. Jeg elsker duften, men det varer ikke lenge i 10 sekunder på leppene. Duften er mild og de fleste av oss har ikke noe problem med duften.

Det er ikke en ekstrem fuktighetsgivende leppestift, men det er veldig behagelig å ha på hele dagen. Du trenger ikke en leppebalsam med denne. Strukturen på denne leppestiften ligner en leppebalsam, men den har ikke en veldig tynn konsistens. Jeg liker tekstur fordi den er myk og glatt. Det er kremaktig nok til å glide på jevnt, selv på lekkede lepper. Det gir fuktighet til leppene. Det er lett og føles som om du har ingenting denne føles veldig behagelig å ha på seg.

Den forblir på leppene dine i 4-5 timer med fading. Ja, oppholdsstyrken er på undersiden. Det overfører litt fordi det er litt glanset. Det forlater ikke en flekk bak. Du må røre opp etter hver 3. time. Det fades litt med måltider også.

Fordeler av KleanColor Kleanista Lipstick Burnt Sugar:

  • Vakker nyanse
  • Lettvekt tekstur
  • Føler seg veldig behagelig på leppene
  • Ville se bra ut på alle hudtoner
  • Moisturizes leppene godt
  • Glider på jevnt, selv på lekkede lepper
  • Reisevennlig og søt emballasje

Ulemper med KleanColor Kleanista leppestift Brent sukker:

  • Lav oppeffekt
  • Overfører litt

IMBB Rating: 3.7/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøre KleanColor Kleanista Lipstick Burnt Sugar? Jeg vil anbefale denne leppestift som det er veldig rimelig, men jeg ville ikke tilbakekjøp dette.

KleanColor Kleanista leppestift - Stingende Mimosa Kleancolor Kleanista strålende rødkrem leppestift Kleancolor Kleanista presset pulver Kleancolor Ms Chick Blush Petal Kleancolor 2 Fiji Matte Solbrun Rawr Matte Bronzer KleanColor 10 Chocolate Femme Lipstick Alle sukker kosmetikk smør meg ikke flytende leppestift Alle Lakme 9 til 5 Primer + Matte leppestift KleanColor 12 Burnt Sugar Femme Lipstick Jordana 010 Brent sukker leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: