Hei alle,

Håper dere alle har det bra! Jeg er her for å se på en leppestift fra L.A. Colors, og skyggen er "Matte Fudge."

Pris: 1-2 USD. Produktbeskrivelse: Matte om farge! L.A. COLORS Matte Lipstick har du dekket med 16 nydelige, matte nyanser. Denne revolusjonerende formelen omdefinerer Matt - bærer komfortabelt og vil ikke tørke ut lepper. Det brede spekteret av iøynefallende farger fremheves av den moderne, firkantede designen og inkluderer hverdagsnudder til vampy, dristige nyanser. Lips er smidig, men fløyelsaktig matte.

Min erfaring med LA Farger Leppestift Matte Fudge:

Emballasjen ser veldig lik Jordana leppestifter. Kulen er sølv og har svarte detaljer som viser navnet på produktet. Hetten er gjennomsiktig slik at du kan se skyggen tydelig. Klistremerket på lokket viser ingredienslisten og skyggenavnet og nummeret.

Luken passer veldig bra, og den lukkes med et hørbart klikk. Lippestiftkulen har også en låsemekanisme, noe som er flott. Lippestiften trekkes imidlertid ikke helt inn i kulen, derfor må du være forsiktig mens du lukker den fordi det kan skade leppestiftet ellers. Emballasjen er praktisk og reisevennlig, men samtidig er den veldig kjedelig og kjedelig.

"Fudge" er en brun nyanse med hint av grå og mauve. Pigmenteringen på denne er god i forhold til de som jeg har prøvd tidligere. Det er veldig glatt og jevnt pigmentert. Du trenger to strøk for ugjennomsiktige, mørkebrune lepper.

Denne leppestiften har en satin eller kremaktig matt finish. Det er ikke helt matt, men det er veldig behagelig å ha på seg. Jeg liker ganske godt hvordan glatt og kremaktig denne leppestiften er.

Det glir veldig lett uten å rive eller trekke og fukter leppene. Det føles ikke tungt etter påføring og ser ikke kake ut hvis du bygger det opp! Denne leppestiften holder seg i ca 3 timer. Det forsvinner lett med måltider. Det har en tendens til å legge seg i fine linjer på leppene etter en tid. Det overfører også!

Den har en søt kokosnøtt slags duft, det er søtt, men overhodet ikke overveldende. Det sover ikke en gang etter påføring. Det har ingen smak skjønt.

Pros av LA Farger Leppestift Matte Fudge:

  • Reisevennlig emballasje.
  • Glatt og kremaktig tekstur.
  • Fin farge.
  • Fuktes lepper.
  • Gir en fin glans til leppene.
  • Søt duft som ikke sover.

Ulemper med LA Farger Leppestift Matte Fudge:

  • Ikke lett tilgjengelig i India.
  • Ikke en helt matt leppestift.

IMBB Rating: 3/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp LA Colours Lipstick Matte Fudge? Jeg har allerede tilbakekjøpt mange nyanser fra denne samlingen. For en dollar er dette en fin leppestift.

L.A. Farger Tender Matte Leppestift L.A. Colors Matte leppestift - i kjærlighet L.A. Colors Matte leppestift - Mystisk L.A. Colours Heavenly Moisture Cream Lipstick Faces Minerals Lip Color - Maple Fudge Anastasia Beverly Hills Lip Gloss Fudge Chambor Moisture Plus leppestift Orange Plus, Coral Plus

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: