Hei alle,

Dagens gjennomgang vil være på leppestift fra KleanColor, så la oss komme i gang:

Pris: $2-3 produktbeskrivelse: En rik, kremaktig og fyldigere leppestift fra KleanColor. Fra en sofistikert rød til en skinnende perleisert cappuccino glir den på leppene dine jevnt. Et deluxe rør med klar topp viser av fargen på innsiden.

Min erfaring med KleanColor Everlasting Lipstick Georgia:

Denne leppestiften kommer i en matt og skinnende svart leppestift sak. Lippestiften går ikke helt ned inne. Lokket passer godt og dermed hver gang jeg åpner lokket, nipper jeg noen del av leppestiftet! Lippestiften er også ganske lang.

"Georgia" så ut som en vakker peachy rosa farge, men en bærbar en for indiske hudfarger da jeg sjekket det på nettet. Dette er en peachy rosa skygge, men med fine shimmers i den. Jeg liker ikke shimmers i leppestifter i det hele tatt! Skyggen er nydelig å se på, men shimmers slår meg av. Shimmers er ikke subtile, de skiller seg ut som jeg forakter.

Pigmenteringen på denne er god. Du trenger 2-3 strøk for å få en ugjennomsiktig finish. Tekstur er veldig jevn. Denne leppestiften har en kremfarge. Det er ikke en matt leppestift eller en satin finish. Det er en kremaktig leppestift som går jevnt på leppene dine.

Det vil ikke slepe eller trekke på leppene dine på grunn av hvor kremaktig det er. Det vil ikke tørke ut leppene dine også. Formelen er veldig behagelig og fuktighetsgivende på leppene. Denne leppestiften forblir på leppene i 4-5 timer og overlever lette måltider. Fargen svinner litt etter at du spiser eller drikker. Det trenger å røre etter hver 3. time. Det overfører derfor må du blotte det etter påføring.

Den har en kjemisk ananas duft som jeg absolutt hater, men den gode delen er, det varer ikke så lenge. Det gjelder også jevnt på leppene. Det går ikke på usammenhengende.

Pros av KleanColor Everlasting Lipstick Georgia:

  • Rimelig.
  • Nydelig farge.
  • Glatt og kremaktig tekstur.
  • Fuktighet lepper.
  • Hyggelig emballasje.

Cons av KleanColor Everlasting Lipstick Georgia:

  • Tilgjengelighet.
  • Å ha makt kunne vært bedre.
  • Hater duften.
  • Shimmers sette meg av!

IMBB Rating: 2,5 / 5 [bare på grunn av shimmers]. Vil jeg anbefale / tilbakekjøre KleanColor Everlasting Lipstick Georgia? Nei, jeg ville ikke kjøpe det igjen. Hvis du liker shimmers i leppeproduktene dine, kan du gå videre og sjekke denne.

KleanColor evig leppestift - 739 Kirsebær KleanColor evig leppestift 733 Earth KleanColor 12 Burnt Sugar Femme Lipstick Kleancolor # 15 Brick Rose Madly Matte Lipstick NYX LLP04 Georgia Peach Lip Lacquer Pot Bath and Body Works Georgia Peach og Sweet Tea Body Lotion Kat Von D Outlaw evig flytende leppestift Kat Von D Double Dare evig flytende leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: