Produkt kjøpt av IMBB

Dette er første gang jeg prøver noe hudpleieprodukt fra Dior. Siden jeg er i strammende kremer akkurat nå, så ønsket jeg å prøve Diors styrende produkter. Med de beste ingrediensene har de en heftig prislapp. Dior Prestige Le Nectar De Nuit Serum selger for $ 460. La oss finne ut hva som er så bra med dette serumet, og om effektene det har på huden, rettferdiggjør prisen.

Pris: $460 Produktbeskrivelse: Dior Prestige Le Nectar de Nuit er konsentrert i den mest verdifulle delen av Rose de Granville - dens aller første knopper. De forsterker hudens nattetidscellegenerering i 8 timer *. Tegn på aldring er raskere, intenst og dypt korrigert. Ved den første applikasjonen oppnår huden en fin, jevn tekstur, og dens utstråling økes. Rynker glattes og tegn på tretthet blir redusert. Natt etter natt ser huden ut synlig yngre. * In vitro tester på ingrediens.

Min erfaring med Dior Prestige Le Nectar De Nuit:

Se på denne skjønnheten, jeg mener det ser så luksuriøst ut! Den svarte flasken med gulldetaljering ser helt luksus og stilig ut. Topp med CD-logo gravert og navnet på merke og produkt trykt på forsiden av flasken. Denne flasken har en pumpemekanisme.

Jeg har brukt Dior Prestige LE Nectar De Nuit i mer enn en måned nå, og jeg er veldig fornøyd med resultatene. Etter å ha brukt det i måneden, kan jeg si at det er helt verdt den heftige prislappen.

Dette serumet er som en magi som viser forskjell på huden over en enkelt natt. Nectar de Nuit er et nattserum som hevder å forbedre hudens tekstur og gjøre den mer strålende, smidig, jevnere og fastere. Konsistensen av dette serumet er ikke tykt eller rennende, det er bare midt i midten. Pumpen disponerer riktig mengde produkt 0 du trenger bare et lite beløp for å dekke hele ansiktet ditt.

Den sprer seg som smør på huden og synker raskt inn i huden og huden føles veldig glatt, hydrert og strålende. Etter å ha brukt det for første gang, om morgenen, så huden min så mye bedre enn det var en dag før, mener jeg hva det gjorde på huden min! Det er bare et mirakel i en flaske! Min hud så jevn, vakker, strålende, mykere og jevnere. Min hud var så myk å berøre, jeg har aldri følt huden min så mykere og vakker før.

Etter kontinuerlig bruk av den i en måned har teksturen i huden min forbedret seg enormt. Det har blitt jevnt og min akne arr er redusert. Huden min føles så mye mykere og jevnere enn før.

Jeg trenger mindre fuktighet og huden min skinner lysere enn en diamant?, Bare tuller! Det har nettopp blitt strålende og vakkert.

Faktisk har jeg lagt merke til at min doble hake har redusert og jeg kan føle kjeftlinjen litt synlig. Som jeg har nevnt i alle mine tidligere innlegg, er huden min sensitiv og akne utsatt, og jeg må bruke produktene forsiktig, men dette er helt trygt for personer med sensitiv hud, det forårsaker ikke rødhet eller akne.

Det virker på utjevning av fine linjer, men for tunge rynker føler jeg at du må gå gjennom mer enn en flaske av dette serumet.

Det irriterer ikke mine øyne enda, hvis det gjelder nærmere mine øyne. Jeg vet at dette er gal dyrt, men jeg kan ikke rave nok om det. Dette serumet har blitt min hellige gral serum og jeg ville definitivt tilbakekjøp den.

Pros av Dior Prestige Le Nectar De Nuit:

  • Hud føles jevnere og mykere.
  • Firmaer hud.
  • Fungerer på å fade bort akne arr.
  • Sikker for sensitiv hud.
  • Hud føles fastere.
  • Forbedrer hudtekstur.
  • Huden ser jevn ut.
  • Mirakel i en flaske.
  • Bare en liten mengde går langt.

Ulemper med Dior Prestige Le Nectar De Nuit:

  • Crazy dyrt.

Ville jeg tilbakekjøp Dior Prestige Le Nectar De Nuit? Ja. IMBB Rating: 5/5

Diorskin Star Fluid Foundation Dior Diorskin Star Sculpting og Brightening Concealer Dior Diorskin Eclat Satin Moisture Release Satin Makeup Dior Diorskin Air Flash Spray Foundation Biotique Morning Nectar Nourishing Lotion Estee Lauder Advanced Night Repair Synkronisert Recovery Complex Estee Lauder Opplys Dark Spot Correcting Night Serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 23 2019