Av Surabhi Singh

Hei alle sammen,

Jeg er her i dag med en annen anmeldelse. Denne anmeldelsen handler om The Face Shop Rice Vann Bright Cleansing Foam. Jeg har alltid ønsket å inkludere risvann inn i hudpleieregimet, derfor kjøpte dette skummet noen uker siden. La oss se om det er verdt prisen.

Pris: $ 13 for 150 ml (5,0 US fl. ​​Oz.) Produktbeskrivelse: Dette forsiktig rensende skumet gir huden din en klar og jevn hudfarge. Beriket med en naturlig risvannsløsning med lysende egenskaper, renser den huden uten irritasjon, takket være den kremete tekstur.

Applikasjon: Skyll renseskummet med vann og masser på ansiktet med en sirkulær bevegelse. Skyll med lunkent vann. ingredienser: Kaliumhydroksid, Stearinsyre, Glykoldistearat, Laurinsyre, Dinatriumkokoamphodiacetat, Kokamidopropyl Betain, Cocamid Mea, Glycerylstearat, Peg-100 Stearat, Natrium Laurylsulfat, Oryza Sativa (Rice) Extract, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Oryza Sativa (Ris) Klanolje, titandioxid, natriumklorid, divinyldimetikon / dimetikon-kopolymer, C12-13-paret-23, C12-13-paret-3, butylenglykol, hexylenglykol, dinatrium-edt, blå 1 (Ci 42090), gul 5 (Ci 19140) , Rød 4 (Ci 14700), hydroksypropylmetylcellulose, parfume / duft, hexylkanal, hydroksyisoheksyl-3-cykloheksenkarboksaldehyd

Min erfaring med ansiktet Shop Rice Vann Bright Cleansing Foam:

emballasje: Emballasjen er veldig solid. Da jeg fikk dette, ble røret pakket inn i plast og produktnavnet og prisen ble skrevet over det. Materialet i røret er veldig skinnende og tykt mens rørhetten er veldig hard og solid. Den har en flip cap som åpnes med et lite trykk og lukkes med et klikk, derfor er røret reisevennlig. Fargen på røret er veldig pen, også. Navnet på produktet er skrevet på forsiden av røret og all annen informasjon er gitt på baksiden av røret på koreansk og engelsk begge deler.

Tekstur: Det har en slags pearly utseende. Teksten til dette renseskummet er veldig kremaktig. Det blir veldig godt når det blandes med vann. Tekstur- og lakkegenskapene er begge de samme som dampers ansikt vasker.

Lukte: Dette er den beste delen om dette renseskummet. Den har en veldig søt duft som gir deg en forfriskende følelse, men du kan ikke virkelig lukte risløsningen. Den har en veldig mild duft av risløsning. Jeg føler meg alltid fantastisk når jeg bruker dette renseskummet på grunn av duften.

Bruk og resultater: Jeg har en kombinasjons-fet hud; selv min hud er forvirret. Jeg har brukt denne rengjøringen i noen uker nå. Det tok meg en stund å beregne riktig mengde for å få perfekt renset, hydrert og lysende ansikt. Jeg startet med en størrelse med ertstørrelse, men det var for mindre ettersom huden min ikke ble forsterket. Neste gang jeg brukte en myntstørrelse og det var for mye som huden min ble tørr og elastisk. Så til slutt tok jeg to ert størrelse størrelse, som var helt perfekt. Jeg bruker dette renseskummet som angitt, vanligvis to ganger om dagen.

Det renser huden min skikkelig, men gjør det ikke knirkende rent. Jeg ventet ikke et rensende skum for å lyse opp huden min, men dette gir en umiddelbar glød til huden. Denne gløden varer ikke lenger enn 15-20 minutter. Jeg elsker dette renseskummet fordi det aldri har tørket ut huden min. Etter rensing føles huden min alltid fuktig. Det gjør huden myk og hoppende etter hver bruk. Det har ikke engang brutt ut huden min. Jeg tror ikke det lever opp til kravet om å gi en jevn hudtone fordi jeg ikke har sett synlige endringer i pigmenterte områder.

Selv om blemishes mine har lettet litt, spiller denne rengjøringen en liten rolle i den. Langtidsbruk kan vise bedre resultater. Jeg bruker vanligvis ikke sminke, men når jeg gjør det, fjerner jeg det med dette renseskummet og det renser veldig godt. Men dette rengjøringen gjør vondt vondt hvis det kommer i øynene mine. Så, jeg må alltid være forsiktig mens jeg vasker ansiktet mitt.

Pros av The Face Shop Rice Vann Bright Cleansing Foam:

• Rengjør ansiktet veldig bra • Gjør huden myk og hoppende • Holder huden hydrert • Tørker ikke ut huden • Rengjør sminke lett • Passer til alle hudtyper • Bryter ikke ut huden • Fantastisk duft • Reisevennlig emballasje

Ulemper ved ansiktsbutikken Rice Vann Bright Cleansing Foam:

• Lyser ikke opp ansiktet effektivt

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøpe ansiktsbutikken Ris Vann Bright Cleansing Foam? Kanskje ikke fordi jeg vil gjerne prøve noe annet etter dette. Vil jeg anbefale Ansiktsbutikk Ris Vann Bright Cleansing Foam? Ja, anbefales hvis du er i rensende skum.

The Face Shop Rice Vann Bright Cleansing Cream The Face Shop Green Tea Cleansing Foam The Face Shop Shea Butter Real Nature Mask The Face Shop Design Eyebrow Pencil-03 Brown The Face Shop Killer Brown Kollagen Ampoule Lipstick Fordeler med ris vann for hud og hår 7 fantastiske måter å bruke risvann for vakker hud og nydelig hår Gjør-det-selv: Rens huden din med risvann, Grammel og Honey Face Pack Beste typer vann for å vaske ansiktet ditt effektivt Hjemmelaget naturlig anti-tan ansiktspakke med rismel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: