Hudtype: Kombinasjon, fet og akne utsatt Hudtone: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei damer,

I dag vurderer jeg The Face Shop CC Intense Cover Pute. Fortsett å lese for å vite mer om dette flotte produktet.

Pris og antall: 895 PHP (eller 1250 INR ca.) for 15g Jeg fikk denne påfyllingen på 595 PHP eller 800 INR ca. Produktbeskrivelse: Fuktig-varig CC-krem for en levende, livlig hudfarge. Det reduserer rynker og lyser huden. Full dekningsformel med ultra-naturlig finish. Formelen ble designet for å sitte nær huden, noe som gir den en jevn og naturlig overflate uten å gjøre sminkeverket ser tungt ut som det dekker rødhet og misfarging for et perfekt bildefarge. Lysende finish for levende hudfarge. Formet med Rose Oil og lavendelolje, gir denne puten sminke med intens dekning huden din et pulserende utseende og gir en følelse av avslapning til sliten hud. Det skaper en lys finish som formelen forblir tro mot fargen uten å snu lysende. Spesiell behandling med hyaluronsyre for fuktighetsgivende, elastisitetsforbedrende og volumtilførende effekter. Formelen inneholder mikro-molekylet Hyaluronsyre som umiddelbart øker hudens fuktighetsinnhold, noe som gir huden en smidig, bouncy tekstur.

Søknad og forholdsregler: Trykk puff applikatoren på pute og lette klapp på ansiktet. Påfør over områder med bekymring for mer dekning. Bytt pute med påfyll når formelen er tømt. Avbryt bruk hvis irritasjon eller utslett oppstår. Ikke bruk på ødelagt eller slipt hud. Oppbevares utilgjengelig for barn. Ikke utsett for ekstreme temperaturer eller direkte sollys.

Min erfaring med The Face Shop CC Intense Cover Pute:

Begynner med emballasje av produktet. Pute fundamentet kommer i et stilig rent hvitt badekar. Lokk er også hvit i farge med en sølvfarget merkelogo preget i midten av dette lokket. Dette karet kommer inn i en pappkasse med sølvdetaljering. Når du åpner dette trykkåpne lokket, kan du se en liten svamppust som hviler på den lille skuffen eller sikkerhetsdekselet.

Under sikkerhetsdekselet kommer CC-pute. Jeg hadde allerede et ekstra tilfelle som jeg hadde fått gratis med The Face Shop Oil-Control Water Pute Foundation. Derfor måtte jeg bare kjøpe påfyllingen. Samlet er emballasjen veldig stilig og reisevennlig.

Det kommer en fin og myk svampapplikator med en fantastisk kvalitet. Produktet er veldig enkelt å bruke. Bare bruk CC i lett trykk og slipp motioner. Svampen smelter det lett inn i huden på kort tid. Svampen er myk, glatt og tett nok. Det drikker ikke mye produkt og gir god dekning og en polert airbrush-finish med dabbing.

CC-pute kommer i fire nyanser, hvorav jeg fikk den andre fargen som heter Dark Beige. Denne nyansen passer perfekt til hudtonen min. Så, jeg er glad for at jeg fant min perfekte kamp. CC pute kommer i form av en myk svamp som inneholder litt flytende sminke som kommer ut med en liten dabbing av svampapplikatoren over den.

CC-pute har en veldig tynn og lett tekstur. Den blander veldig enkelt og gir en sømløs, naturlig utseende. Det ser aldri ut ujevn og det understreker ikke tørre flekker i huden min. Jeg har store hudporer, noe som ser noe minimert ettersom dette produktet gir en uskarphet på huden. CC-pute gir litt ren dekning. Derfor skjuler det svært lite hudfeil. Det er ikke i stand til å gjemme mørke akne arr eller blemishes, selvfølgelig. Det ser ikke kake ut på huden.

Det gir en sunn og naturlig utseende glød på huden. Det lyser øyeblikkelig opp det kjedelige ansiktet. Det er et godt alternativ å bli brukt daglig når du ikke vil legge på tung sminke. Det tetter ikke porer på huden min. Det forårsaker aldri noen acnes eller hud breakouts heller. Formelen er ganske lett og det gjør ikke huden min oljeaktig. Det gir en nydelig, myk finish på huden. CC pute kommer med SPF 50 PA +++ som gjør det godt nok til å bli brukt på dagtid. Det hindrer huden fra skadelige solstråler.

Min hud forblir riktig fuktig og hydrert med dette produktet. Det hevder å kontrollere olje, men det kan ikke holde huden min oljefri i mer enn 2 timer eller så. Den varige kraften i denne putefunnet er rundt 5-6 timer på huden min uten primer under. Totalt elsker jeg for tiden å bruke disse CC pute og pute fundamentet av The Face Shop.

Pros av The Face Shop CC Intense Cover Pute:

• God emballasje • Fin applikator • Dewy finish • Tynn tekstur • Blander uten problemer • Setter til en dyp finish • Gir ren dekning • Dekker milde hudfeil • Flott for daglig bruk • Fukt og hydrerer huden • Fremhever aldri tørre flekker på huden • Lett og ikke-fet formel • SPF 50 PA +++ • varer i 5-6 timer lett

Ulemper ved ansiktsbutikken CC Intense dekkpute:

• Gir ikke høy dekning • Ikke i stand til å gjemme store hudfeil • Kan ikke kontrollere oljen perfekt for lenge

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Face Shop CC Intense Cover Pute? Ja til begge deler.

The Face Shop Oljekontroll Vannpute Langvarig fuktighetsdekning Foundation The Face Shop Kullrensing Skum The Face Shop Real Nature Lemon Sheet Mask The Face Shop Herb Day Lip & Eye Makeup Remover Ansiktsbutikken Damyang Bamboo Fresh Soothing Gel Ansiktsbutikken BL01 Aqua Prism Gelset Smudge Proof Color Pencil Physicians Formula Mineral Wear Talk-Free All-in-1 ABC Pute Foundation Clinique Super City Block BB Pute Compact Broad Spectrum SPF 50 Olay Total Effects 7 i One Pore Minimizing CC Cream Colorbar Hydra Hvit Inten Whitening Hydrating Anti Spot Serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: