Hei IMBBians,

Jeg har nylig gått litt gaga over øye makeup produkter. Jeg var på utkikk etter en øyeskygge base og kom over denne moussen. Dagens gjennomgang handler om City Color Rose Gold Mousse for Eyes.

Pris og antall: $ 3,50 for 2,6 gm. Produktbeskrivelse: City Rose Gold Color Mousse gir øynene en magisk effekt av Rose Golden Shadow og Highlight Mousse. Denne myke, kremete moussen gir et strålende utseende med en vakker gylden glansfinish. Kan brukes som en base og glitrende øyenskygge som en høylys på kinnben.

ingredienser:

Min erfaring med City Color Rose Gold Mousse:

Produktet kommer i en forseglet plastemballasje. Denne mousse kommer i en gjennomsiktig glasspotte med en svart skruehett. Designet minner meg om produkter fra Anastasia Beverly Hills pomade. Du kan se fargen gjennom glasset.

Skruenhetten er veldig liten, og hvis du har lange negler, kan det være litt vanskelig å åpne som neglene dine ville slå glasspakken, men skruenhetten er ganske tett. Når lokket er åpnet, er det et annet lag av beskyttelse, og dette gjør at produktet ikke holder seg til hetten, og dermed er det råtta! Stopperen er ikke veldig stram og er veldig lett å åpne og lukke.

Moussen er tykk og kremaktig. Fargen er rose og er veldig sparkly. Moussen lukter som Fevikwick og er plagsom. Moussen har en vakker rose gullskygge. Skyggen er lys og ser mer silvery enn det intense mørke rosengullet. Skyggen ser rosa ut og jeg liker det. Tekstur er veldig myk og ligner den myke tekstur av Lakme mousse. Holdbarheten er 6 måneder. Det er 3 nyanser tilgjengelig: Hvit perle, rosa gull og hvitt gull.

Fordelen med denne moussen er at den kan brukes som et multifunksjonsprodukt. Den kan brukes som en base, eller på toppen som en øyeskygge eller kan brukes som en kremaktig highlighter. Moussen som er kremaktig, er veldig lett å jobbe med og kan lett spres og blandes. Produktet settes imidlertid veldig raskt inn i huden, og dermed må du jobbe raskere med det, eller det legger seg ned.

Moussen gjør en fantastisk øye makeup base. Den sitter på huden og kommer ikke av hvis jeg litt gni fingrene på den. Den skinnende lys tekstur gjør øyet sminke pop ut og det holder sminke. Når jeg bruker det som en øyeskygge, varer produktet i mer enn 8-10 timer hvis jeg ikke gni øynene mine. Det slår seg ikke inn i øyekroken som er et stort pluss. Det kan også brukes i øvre hjørne av øynene og det gir ingen irritasjon. Jeg har også brukt den som en kjeppheiser, men jeg vet fortsatt ikke hvordan jeg skal jobbe med denne kremet, og det går raskt på huden min, og jeg må gni mye for å blande det som ikke er bra for huden. Imidlertid har jeg lagt merke til at denne moussen kan bli litt rotete på huden over tid hvis det berøres. De svært små, silvery partiklene legger seg over hele ansiktet mitt, og dette kan være litt irriterende fordi de sølvglittende gnistene forblir i lang tid. Produktet er ikke testet på dyr og er grusom. Jeg elsker absolutt glansfinishen, men dette produktet er ikke for en nybegynner, og jeg er fortsatt i ferd med å kjenne en måte å jobbe raskere på på dette produktet.

Pros av City Color Rose Gold Mousse:

 • Et multifunksjonsprodukt.
 • Ingen rot og reisevennlig pakke.
 • Cruelty-free produkt.
 • Sheen og glitrende finish.
 • Vakker lys rose gullskygge.
 • Stikker på huden i lengre varighet på 8-10 timer.
 • Fungerer som en god base som bringer fargen ut.
 • Kan brukes som kinnstråler eller for indre hjørne av øyet.
 • Tilgjengelig i 3 nyanser.
 • Lett og ikke veldig tung på huden.
 • Rimelig.

Ulemper med City Color Rose Gold Mousse:

 • Setter seg ned veldig fort, og gir deg litt tid til å jobbe med den.
 • Ikke for nybegynnere.
 • Gets rotete med sølv sparkles.
 • Tubemballasje gjør det uhygienisk.

IMBB Rating: 3.5/5 Ville jeg tilbakekjøp City Color Rose Gold Mousse? Nei, jeg vet ikke hvordan jeg skal jobbe med slike produkter.

City Color Cosmetics Contour og Correct Cream Palette City Color Contour Effects Palette Shimmery Eye Makeup + Huda Beauty Rose Gold Palette Makeup Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold Ultra Professional Blush Palette Colorbar All Day Rose Gold Lip og Cheek Color Blush Stick Lotus Makeup Ecostay Super Finish Mousse SPF 20 NYX øyenskygge abrikos elg

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: