Av Garima Jham

Hei alle sammen,

Jeg er tilbake med min nye besettelse - ColourPop leppestifter. Dette er en perfekt naken leppestift i en helt matt finish. La oss se om kvaliteten på denne er like imponerende som min Date Mate Lipstick.

Pris: $6 Produktbeskrivelse: Spill hooky i denne varme peachy beige Ultra Matte Lip Denne tynne, lette formelen glir glatt på leppene og forlater SUPER intens pigment med et dristig, ultra matt utseende. Det er veldig slitesterkt og 100% kyssesikkert AKA ingen overføring! Netto vekt 3,2 g / 0,11 oz

Min erfaring med ColourPop Monday Ultra Matt Lip:

emballasje: Den leveres i et vanlig glass-type rør med sølvhett. Røret viser den nøyaktige fargen på produktet.

Farge: Jeg elsker den nakenbrune skyggen av denne flytende leppestiften. Det er en fin farge for daglig bruk, og det går også bra med brune røykfulle øyne. Undertonen er varm, og dermed ville de fleste indiske kvinner rocke den.

Oppholdsstyrke: Oppholdsstyrken er så imponerende at du ikke engang trenger en liner for å få det til å fungere. Det kan enkelt overleve to måltider.

pigmentering: Bare AHA! En sveipe gir en helt ugjennomsiktig finish. Det trenger ikke engang på nytt i timer.

Tekstur: Denne lippen har ingen duft for det, men det bryr meg ikke i det hele tatt. Selv om det kan forstyrre duft fanatikere. Formelen er vektløs, vannavstøtende, overføringsbestandig og kissesikker. : P. Hva annet vil vi ha?

Total erfaring: Røret kommer i en brun boks. Røret ser ut som de andre leppelysene med en vanlig doseringsapplikator. Den perfekt størrelse applikatoren gjør det enkelt å nå hjørnet av leppene. Kommer til fargen, er det en nakenbrun med varm undertone. Den passer rettferdig til middels hudfarger. Fargepengene er rett og slett prisverdige. Tekstur er veldig jevn og lett. Da jeg brukte det for første gang, var leppene mine helt tørre. Så la jeg merke til litt tørrhet og flakking.

Hvis du bærer leppene sammen, hjelper det ikke med å spre fargene ettersom fargene setter til en matt finish og ikke springer ut fra sin posisjon. Den beste delen er at det ikke flekker leppene i det hele tatt. Neste gang jeg brukte den over min ColourPop Lippie Primer, ble jeg bare overrasket over resultatene. Jeg husker dagen da jeg brukte denne lippien og slukket helt i 4 timer, og da jeg våknet, var fargen fortsatt dvelende på leppene mine uten å falme. Totalt sett er det min favoritt lippie, gitt fargen og kvaliteten.

Fordeler med ColourPop Monday Ultra Matte Lip:

• Reisevennlig emballasje • Ingen feathering eller fading selv etter tunge måltider • Fargen forblir intakt i mer enn 8 timer • Setter til en matt finish innen 30 sekunder • Utmerket fargebetaling

Ulemper med ColourPop Monday Ultra Matt Lip:

• Duftfri • Lips må prepped før påføring

IMBB Rating: 4.9/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe ColourPop Monday Ultra Matte Lip? Ja, ja, ja! Jeg tror jeg har gått bonkers over flytende leppestifter fra dette merket. Hvis du liker nøytrale nyanser, få denne en akkurat nå!

ColourPop Bumble Ultra Matte Lip ColourPop Cosmetics Ouiji Ultra Matte Lip ColourPop Mars Ultra Matte Lip Liquid Lipstick ColourPop Deja Vu Blotted Lip ColourPop Succulent Ultra Matte Lip Chambor Extreme Wear 432 Overførbar Liquid Lipstick Huda Beauty Famous Liquid Matte Lipstick Maybelline Flaming Fuchsia M104 Fargeshow Matte leppestift Kylie Spice Matte Liquid Lipstick og Lip Liner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: