Hudtype: Oljete og følsomme

Hei damer!

Jeg har nylig kjøpt to nye produkter fra merket Lacto Calamine. Jeg har allerede gjennomgått sin Oil Balance Face Scrub, og nå skal jeg dele mine synspunkter på Oil Balance Face Wash. La oss komme inn på detaljene.

Pris: Rs.80 for 50g Produktbeskrivelse: Lacto Calamine Oil Balance Face Wash renser ikke bare ansiktet; men opprettholder også oljebalanse i opptil 8 timer * gjennom sin 3-veis handling.

ingredienser:

Mitt eksperiment med Lacto Calamine Oljebalanse Ansiktsvask:

Lacto Calamine Oil Balance Face Wash kommer i et pent hvitt rør med en fliphette som sikrer produktet perfekt. Det er en ganske vanlig emballasje og lett vekt også. Denne lille røret er lett å bære rundt og super rimelig også.

Ansiktsvasken lukter akkurat som deres originale ansiktslotion. Jeg elsker denne friske, behagelige calamin duftende. Det forstyrrer ikke nesen min, men litt sterk for følsomme neser. Også alle de som ikke foretrekker duft i sitt kosmetikkprodukt, kan de ikke like det. Men jeg er komfortabel med det. Denne ansiktsvask har en fin hvit kremaktig tekstur som enkelt blandes. Det krever myntstørrelsesbeløp for å skape en god skum og det fungerer så jevnt på huden. Det er også lett å skylle også.

Nå, som en rengjøringsmiddel, fungerer det godt å rense huden min dypt og fjerner smuss og urenheter fra porene. Det fungerer effektivt på forurensning smuss og rydder ut alt. Det gjør huden frisk og dyp klar, det ser også lysere ut. Jeg liker virkelig rensekraften som bidrar til å gjøre huden frisk. Det reduserer effektivt kjedelig tekstur og bringer den naturlige gløden tilbake på den. Jeg foretrekker mest å bruke den på kvelden, og det drar bare ut all kjedelighet.

Denne ansiktsvask er spesielt for fet hud som fjerner olje og det gjør jobben perfekt for å rense all overflødig olje fra ansiktet og forlater huden uten glans for lenge. Den inneholder Kaolin Clay som absorberer olje, og glycerin gir den ønskede hydrering til huden. Så, dette ansiktsvask gjør aldri huden min tørr eller elastisk. Derfor føles det så behagelig og gir anstendig hydrering til huden som holder den mykere og jevnere. Men hvis du har super tørr hud om vinteren, er det ikke nok å helbrede den tørrheten. Den er perfekt for fet til normal hud.

Nå inneholder den også neem som hevder å forhindre pimples, men som jeg ikke har noe problem akkurat nå, så kan ikke akkurat kommentere dette. Men det brøt meg aldri ut. Bortsett fra disse bidrar det til å gi en merkbar glød til huden min og slette den livløse tekstur. Selv om det er en ganske vanlig ansiktsvask, elsker jeg sin friskhet og dype rensende effekt. Bare, det kan ikke kontrollere oljen for lenge. Etter et par timer blir T-sonen min oljeaktig igjen, og jeg må bløt det.

Fordeler med Lacto Calamine Oil Balance Face Wash:

• Fin emballasje og rimelig • Fersk, behagelig lukt • Myk kremaktig tekstur skum godt og lett å skylle • Rengjør huden skikkelig og fjerner smuss og urenheter • Fjerner alt overflødig olje fra ansiktet • Gir anstendig hydrering til huden • Hudet virker jevnere og mykere • Gir frisk, klar glød til huden • Skriver ut dullhet fra huden • Kostymer på sensitiv hud

Ulemper med Lacto Calamine Oljebalanse Ansiktsvask:

• Ikke nok hydrering for super tørr hud • Kan ikke kontrollere oljen for lenge • Lukt kan føles litt sterk til noen

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Lacto Calamine Oljebalanse Ansiktsvask? Ja, til begge deler.

DIY Lacto Calamine Face Pack for å bli kvitt akne og tegn Lacto Calamine Classic Moisturizer Lacto Calamine Skin Balance Daglig Nourishing Lotion - Oljekontroll Lacto Calamine Sun Shield Daglig bruk solkrem (fet til normal hud) Biotique Bio Ananas Oljebalanserende Ansiktsvask Enkel Clear Skin Oil Balancing Facial Scrub Lakme Blush og Glow Pomegranate Gel Face Wash Himalaya Tannfjerning Orange Ansiktsvask Lotus Professional PhytoRx Deep Pore Cleansing Face Wash O3 + Hydrerende og beroligende ansiktsvask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: