Hei jenter,

En klassisk sølvskygge av øyenskygge er et must i alles samling. Denne er nydelig og leverer alt du vil ha fra en sølvskygge - skinn, glatthet og pigment. Ta en titt og avgjøre om du vil spille med en sølvskygge og et dypt svart kohl-utseende neste.

Produktbeskrivelse: Denne nye skyggelinjen har et fullstendig fornyet utvalg av nyanser og teksturer fra Matte til Pearly til High shimmer. Den proprietære blandingen av ingredienser gjør at farge kan veve seg gjennom formelen, noe som resulterer i vanvittig fargeutbetaling, farge som forblir på lokkene og gnisten som ikke faller. Den fantastiske teknologien fungerer for hver nyanse og slutt. Pris: 550 INR for 4 gm.

Min erfaring med Colorbar Emphaseyes Eyeshadow Cherish:

Emballasjen er standard på alle Colorbar-produkter - den skinnende sølvreflekterende pakken er helt til min smak disse dager.

"Cherish" er en popping silverskygge med mye metallisk glans på den. Fargen har ikke tynn glimmer eller glitter takknemlig, og det ser nydelig ut helt på lokket. Dette er en skikkelig lokkfarge hvis du vil legge til en subtil skinne på lokkene. Hvis du er en fan av matte nyanser for øynene, kan dette hoppes over.

Hvis du liker skyggene dine for å fange lyset, er dette sølv ideelt uten å glitrende eller skinnende. Når du klapper den på en primer, ser denne fargen fabelaktig ut og varer i mer enn 5 timer. Hvis du smetter eller blander det, kan du få mer glans i fin glimmer enn noen ekte sølvskygge på den. Det kan også falle inn i den grå metalliske kategorien.

Avslutningen på denne skyggen er glatt og tekstur er ikke i det hele tatt pulverformig eller kalkaktig. Det føles super glatt. Jeg elsker å bruke fingrene mine til å tørke det i stedet for å bruke en flat børste. Samlet sett er tekstur og skyggen av "Cherish" virkelig imponerende.

Pros av Colorbar Emphaseyes Eyeshadow Cherish:

  • Vakker popping sølv.
  • Glatt overflate.
  • Ingen chunky glimmer eller glitter.
  • Høy metallisk glans.
  • Fungerer best og holder lengst på toppen av en primer.

Cons av Colorbar Emphaseyes Eyeshadow Cherish:

  • Hvis du blander eller flekker, vil fargen gå tapt.
  • Du trenger en primer hvis du har oljede øyelokk.
  • Hvis du slipper denne pannen, vil den lett bryte på grunn av den myke tekstur.

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Colorbar Emphaseyes Eyeshadow Cherish? Ja, jeg vil, hvis du liker metalliske skygger med en så jevn tekstur, er dette flott. Faktisk er hele denne skyggelinjen fin hvis du ikke er i matte nyanser. Det er på tide å lansere en helt matt samling. IMBB Rating: 4.5/5

Colorbar Emphaseyes Eyeshadow 015 Truth Colorbar Faith Emphaseyes Øyenskygge Colorbar Aura Emphaseyes Øyenskygge Colorbar Emphaseyes Eyeshadow Twilling

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 23 2019