Av Vijeta N.

Hei damer

Det var en tid da ingen var oppmerksom på øyenbrynene, de var den mest forsømte delen av ansiktet. Men i dag er situasjonen helt forandret. Brynene har blitt et av hovedfokusområdene, akkurat som enhver annen funksjon i ansiktet vårt. Anastasia Beverly Hills revolusjonerte sminkeindustrien med sine bestselgende panneprodukter og Benefit Cosmetics tok spillnivået opp. Dette tiåret sies å være dominert av bryntrender, fra vanlig, tykk, busk til wackiest brows. I dag skal vi snakke om et grunnleggende pannefyllingsprodukt, Maybelline New York Fashion Brow Pomade Crayon i skyggen Soft Brown.

Pris: Rs. 450 Produktbeskrivelse: Brow Drama® Pomade Crayon. Denne brukervennlige pomadekreken skulpter og tames eyebrows som det farger. Maybellines første pomadekrybbe. Master den perfekte pannen i ett enkelt feie. Skulpturer og tamme, buskfulle penner i raffinert form med en kremaktig slype av fargestiften. Denne brukervennlige pomadekreken skulpter og tames eyebrows som det farger. Tegn små slag langs pannen kontur for å oppnå preparerte, godt formede penner. • Oppnå perfekte brows med bare ett slag. • Egnet til å skape bushy brows. • Kremaktig tekstur som er enkel å bruke.

ingredienser: G953020 INGREDIENSER: ISONONYL ISONONANOAT POLYETHYLEN ADIPINSYRE / NEOPENTYL GLYCOL KROSSPOLYMER ISOPROPYL MYRISTATE COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX / CIRE DE CARNAUBA [+/- KAN INNEHOLDES / PEUT CONTENIR CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDER CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE MICA ] FIL D178323 / 1

Min erfaring med Maybelline New York Fashion Brow Pomade Crayon Soft Brown:

Dette produktet kommer i to nyanser, myk brun og dypbrun. Jeg plukket opp myk brun. Dette knuste brow-krystallet gjør ting raskt og lettere, stol på meg, og det var mitt hovedmål når jeg plukket opp det. Selv om jeg har browpaletter og alt, vet vi alle det enkle med blyant eller fargestifter. Jeg lette etter et produkt som skal brukes når jeg er på farten. Siden jeg visste at den ikke var skarp eller spiss, vil den ikke gi den presisjonen, og jeg ble ikke skuffet over dette. Ingen rotete skygge rekkevidde, ingen omfangsrike paletter, bare et enkelt produkt.

Produktet kommer i en uttrekkbar, knubbete krystallform, og sparer dermed besparelsen. Selv om jeg var liten, ble han overrasket med størrelsen på fargebakgrunnen, som jeg forventet en større blyant. Den har en fast hette og så ganske lett å bære.

Jeg må si, produktet er ganske kremaktig og smelter enkelt. Hvis du ser armprøven min, viser den litt slitsing, og det kan skyldes at huden min var grov, men ikke noe av den typen viste seg på mine penner. Det er bra for folk med tykkere penner og som trenger en god fylling. Hvis du er ute etter skarpe kanter, er det ikke et produkt å sette inn pengene dine. Det holder seg bra i 4-5 timer.

Det smelter lett hvis du ved en feil berører dine penner, men fordelen med lys nyanse er at den ikke blir lett merkbar selv om den smelter litt. Skyggen er lysebrun (ikke veldig lys) for å gi et naturlig utseende av fyldigere bryn. En perfekt følgesvenn for en dagligdags affære.

Jeg er helt enig med Chayanti, dette produktet er å fylle i browsere og IKKE å definere dem.

Fordeler med Maybelline New York Fashion Brow Pomade krystall Mørkbrun:

  • Praktisk
  • kremete
  • Perfekt for å fylle i brynene
  • rimelig
  • Gir et fyldigere blikk på browsene
  • Perfekt for on-the-go applikasjon

Cons of Maybelline New York Mote Brow Pomade Crayon Soft Brown:

  • Ikke egnet til å definere brynene
  • Veldig mindre fargevalg tilgjengelig i India
  • Ikke bra for fet hud som det smelter lett

IMBB Rating: 4/5 (husk at det bare er å fylle browsene) Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Maybelline New York Fashion Brow Pomade Crayon Soft Brown? Det er et flott produkt hvis du vet nøyaktig hva det gjør. Imidlertid vil jeg ikke kjøpe det igjen siden denne blyanten vil vare lenge. Jeg vil sikkert kjøpe en for min mor.

Maybelline New York Fashion Brow Pomade krypton Deep Brown Maybelline New York Hyper Matte Liquid Liner Maybelline New York Color Show Spiker Maling i 4 nyanser Maybelline Face Studio V-Face Duo Stick Mørk Dior Diorshow Brow Styler Universell mørk brun Ultra Fine Precision Browse blyant Maybelline Fashion Brow Duo Shaper Brown MAC Stud Eye Eye Brows blyant Maybelline Fashion Brow Cream Pencil Mørk Grå Rimmel London Soft Kohl Sable Brown MAC Soft Brown Eyeshadow Diana Of London 2000 Kisses Wonderful Lipstick - Myk brun

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 22 2019