Hei venner,

Jeg er tilbake med et annet innlegg! I dag snakker vi om hvordan man gjør sminke sist på tørr hud. Hvis du har tørr hud, vil du forstå smerten når du begynner å bruke sminke. Bruk av sminke kan forverre tilstanden på tørr hud og også føre til en kakig finish. Påføring av sminke på tørr hud er veldig vanskelig og vanskelig, men du kan få det til å se feilfritt ved å velge disse enkle teknikkene.

1. Se etter flytende grunnlag:

Å velge riktig type grunnlag for huden din er det viktigste skrittet i å gjøre sminken din lenger. Du bør foretrekke å bruke flytende fundament som det vil bidra til å gi riktig dekning til huden. Det sprer seg også jevnt på huden og holder huden din hydrert i lang tid. Du bør unngå å bruke pulverfundament, da det kan tørke huden din og gjøre situasjonen verre. Du kan bruke Gucci Satin Matte Liquid Foundation eller Lakme Absolute Argan Oil Serum Foundation på tørr hud.

2. Fuktighetskrem:

Ved hjelp av fuktighetskrem er det viktigste skrittet som kan gjøre sminkebenket vare lenger. Ved å bruke fuktighetskrem kan du lett balansere hudens hydratiseringsnivå. Det forhindrer også tørrhet på huden ved å opprettholde ph-nivået på huden. Du bør alltid velge en fuktighetskrem som inneholder hyaluronsyre eller andre fuktighetsgivende ingredienser som kan holde huden hydrert og smidig. Du kan bruke Jovees Avocado og Chamomile Hydra Intense Moisturizer eller Garnier Skin Active Moisture Bomb. Superhydrerende antioxidant 3-i-1 fuktighetskrem for tørr hud.

3. Bruk av gjennomsiktig pulver:

Du bør alltid bruke et gjennomsiktig pulver for å sette sminke og gjøre det lenger. Ved hjelp av gjennomsiktig pulver kan ikke bare bidra til å gjøre sminke lenger, men forhindrer også at det blir kaket opp. Ved å bruke et gjennomsiktig pulver, holder du grunnlaget på plass over lengre tid og gir deg også et naturlig utseende. MUA Matte Perfect Loose Translucent Powder er ideelt for tørr hud.

4. Hold hendene av:

Du bør holde hendene vekk fra ansiktet ettersom smuss og olje fra hendene blir overført til ansiktet ditt. Oljen på hendene blir overført på ansiktet ditt, noe som gjør at sminken din ser kakeaktig ut. Også bakteriene fra hendene kan føre til kviser og akne på huden. Hold alltid hendene dine vekk fra ansiktet, og dette er en ganske enkel måte å gjøre sminken din lenger.

5. Exfoliate:

Exfoliating huden din er en enkel og uanstrengt måte å sløve bort de døde hudceller fra ansiktet. For å gjøre sminke din lenger og se også glatt, bør du holde huden jevn og sunn. Exfoliate huden din to ganger i uken for å få en jevn overflate på huden. Exfoliating kan gjøre huden din feilfri og tillate sminke til å vare lenger.

6. Bruk en primer:

Primers er en av de viktigste skjønnhetskravene hver kvinne krever i hennes forfengelighetskit. Folk med tørr hud bør sikkert bruke primere som det ikke vil slå seg inn mellom de fine linjene og også forhindre flak av huden. Ved hjelp av en primer kan du prep din hud og gjøre den smink klar. Noen av de beste primere er Australis Cosmetics Cya Later Pores Spot Primer eller Den Vanlige Høy-Adherence Silicone Primer.

7. Rens:

Rensing er et annet viktig skritt som kan bidra til å skjemme bort din tørre hud og også gjøre sminkebenket vare lenger. Bruk en mild rengjøringsmiddel til å rense huden din dypt. Rensing kan bidra til å lukke de åpne porene og også danne en flott base for sminke. Bruk av sminke på hydrert og fuktig hud kan være en fin måte å skjemme bort på huden din. Ja til kokosnøtt Ultra Hydrating Creme Cleanser er en av de beste rengjøringsmidler for tørr hud.

8. tørre lepper:

Hvis du har tørre lepper, blir applikasjon leppestift et ganske problem for deg. Bruk av sminke på tørre og hakkede lepper kan være et plagsomt problem gjennom hele året. For å holde leppene hydrert og også la sminken din gå lenger, bør du exfoliere leppene med en leppeskrubbe og deretter bruke leppebalsam. Lip balm kan bidra til å holde leppene hydrert og fuktig hele dagen. Påfør leppebalsam både i løpet av dagen og natten, og gjør dette regelmessig i noen dager. Bruk LipIce Sheer Color Lip Balm Fragrance-Free for best resultat.

Sminke for tørr hud 6 beste MAC grunnlag for tørr hud 6 tips for feilfri grunnleggende søknad - tørr hud 13 Makeup Tips for tørr hud 7 beste ikke-oksiderende grunnlag for tørr hud 7 beste BB kremer for tørr hud 10 hjem rettsmidler for å behandle akne for tørr hud Hudpleie: Hvordan bestemme hudtype-olje, tørr osv

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: