Hudtype: Kombinasjon og akne-utsatt (jeg har noen akne arr også)

Hei peeps,

Palmer er de beste produktene for mommies, men de gjør også noen veldig gode produkter for andre kvinner også. Jeg prøver alltid sine produkter når jeg har ujevn hudtone eller noen akne arr i ansiktet mitt. Jeg har en vane å stikke kviser som etterlater arrene. Les videre for å vite om dette arrserum virkelig virker for arr, merker og strekkmerker eller ikke!

Pris: $ 13,99 / INR 900 for 30 ml. Produktbeskrivelse av Palmer: Inneholder ingrediensene mest anbefalte av leger. Palmer's Cocoa Butter Formula Vitamin E Scar Serum kombinerer fem kraftige ingredienser for å redusere utseende av arr som skyldes kirurgi, skade, brannsår, strekkmerker, C-seksjon, kutt, skraper og insektbitt.

Min erfaring med Palmer's Kakaosmør Formel Scar Serum:

Serumet kommer i en stor boks med alle de store skrifttyper og instruksjon skrevet over det. Serumflasken er et lite glass. Jeg elsker hvor pen og luksuriøs serumflasken ser ut. Det har også en pumpe dispenser som gjør det veldig enkelt å bruke, og det er også super praktisk på grunn av 30 ml størrelse. Prisen er dyr, men likevel bra fordi den gjør bra for huden og gjør hva de fleste av produktene ikke kan gjøre. Dessuten inneholder den naturlige ingredienser som er gode for huden, som kakaosmør og vitamin E.

Serumet er et klart, men konsistensen er super tung og tøff. Jeg liker ikke tykkelsen og tyngden på huden min. Når jeg legger det på ansiktet mitt, holder håret meg til serumet, noe som er litt irriterende. Jeg kan ikke gå ut etter at jeg har brukt denne oljen, så jeg bruker det vanligvis på dagtid når jeg er hjemme. Lukten er av kakaosmør, men det lukter litt rart også. Jeg er ikke en stor fan av lukten, men det fades etter en stund.

Dette serumet viste resultater sakte, men resultatene var veldig gode. De fleste produkter som hevder å jobbe med akne arr og strekkmerker, viser egentlig ikke resultater, men dette gjorde! Det klarte å forsvinne mine akne arr i stor grad og ga meg et klart ansikt, men jeg måtte vente i 3 måneder for å se veldig gode resultater. Hvis du er veldig utålmodig og vil at den skal gjøre magi, så er dette ikke for deg.

Også, det gjorde ikke rydde bort strekkmerker, men det hjalp dem til å falme bort. De ser mye mindre ut enn før. Også, jeg hadde skrapt knæret mitt en gang, og dette serumet bidro til å fjerne det arret, men resultatene dukket opp etter lang tid, så noen ville bli frustrert og slutte å bruke dette i en måned eller så. Alt i alt, et flott produkt for å behandle dine mangler!

Pros av Palmer's Cocoa Butter Formula Scar Serum:

 • Et helt utvalg å velge mellom.
 • Inneholder kakaosmør og vitamin E.
 • Veldig praktisk med en pumpe dispenser.
 • Lett å bruke.
 • Ikke irriterer huden i det hele tatt.
 • Det reduserer akne merker og arr i stor grad (sakte resultater).
 • Hjelper å forsvinne strekkmerker.
 • Det hjelper også helbrede skraper.

Cons av Palmer's Kakaosmør Formel Scar Serum:

 • Konsistensen er veldig klebrig og tykk.
 • Du kan ikke gå ut etter bruk av dette serumet siden det er super tykt.
 • Merkelig lukt.
 • Begrenset tilgjengelighet i India.
 • Sakte resultater (men det er greit for meg).

Vil jeg anbefale Palmer's Kakaosmør Formula Scar Serum? Denne flasken vil gå langt, så vil ikke kjøpe en ny når som helst snart. Jeg vil anbefale dette serumet til de som vil bli kvitt arr og mangler, men vær tålmodig med det, siden det ikke vil gjøre noen magi over natten! Kakao smør formel fungerer veldig bra, så hvis du har ufullkommenhet på huden, prøv dette merket! IMBB Rating: 4/5

Palmers kakaosmør formel med vitamin E kropps lotion Palmers Kakao Butter Formula Massasje Lotion for Stretch Marks Palmer er kakao smør formel hud terapi olje Palmers kakao smørformula hudterapi ansiktsolje Estee Lauder Opplys Dark Spot Correcting Night Serum Hvordan lage vitamin C-serum hjemme Murad Rapid Age Spot og Pigment Lightening Serum Tidløs hudpleie 20% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: