Av Garima Jham

Hei damer,

Etter å ha gjennomgått et par flytende matte leppestifter fra ColourPop, er jeg tilbake med anmeldelsen av en highlighter fra dette merket. Så la oss se hvordan dette produktet gikk for meg.

Pris: $ 8 for 4,2 g Produktbeskrivelse: Denne myke elfenben gull du donut vil savne. Denne slitesterke crème pulver cheek formel er BFF av våre berømte Super Shock Shadows; Den deler den samme unike tekstur som er ekstremt byggbar og blander jevnt slik at kinnene ser sunn ut.

Min erfaring med ColourPop Super Shock Highlighter Glazed:

emballasje: Dette vakre produktet kommer i en veldig søt emballasje. Ytre boksen, som er hvit i fargen, viser fargen på høylyseren, navnet og vekten. Ingrediensene er imidlertid ikke nevnt på pakken. Highlighter er pakket i et lite plast badekar, som er veldig reisevennlig.

Farge: Det er et vakkert blekgull. Det gir akkurat det jeg har latt etter - en vakker sol kysset glød! Fargen passer til varme undertoner.

Tekstur og pigmentering: Tekstur er noe jeg aldri har opplevd før. Det er utrolig glatt, som et smør. Kommer til pigmentering, gir det ikke stor pigmentering i en sveipe, men mer enn 2 swipes gir den fantastiske elfenben-gulldekkende finishen.

Vi ønsker alle våre highlighters å gi et strålende og nydelig utseende, og det er akkurat det denne høylyseren gjør. Det gir et perfekt lys til kinnbenet mitt. Da jeg søkte det for første gang, kunne jeg ikke kontrollere meg selv fra å klikke på selfies fordi det ser vakkert ut i sterkt lys. Den første fargeprøven er subtil, men den kan bygges opp til en fantastisk glød med 2-3 fargeprøver.

Det er best å bruke denne høylytten med fingrene, da en vifte børste ikke hjelper til å hente riktig mengde produkt. Når du berører denne highlighter, vil du definitivt gå gøy med sin utrolig jevne tekstur. Det er ikke skinnende eller glitrende på en billig måte. Det får deg til å lyse og gir deg et vakkert, glødende utseende.

Det holder seg ganske bra - nesten 8 timer - hvis jeg er ferdig med sminken min med MAC Fix Plus. Jeg er super imponert over den generelle kvaliteten og hvor billig dette produktet er. Jeg skal kjøpe flere nyanser snart som de ikke koster jorden som highlighters fra high-end merker.

Fordeler med ColourPop Super Shock Highlighter Glazed:

• Legger til den perfekte finishen på ansiktet • Gir en myk, gylden glød • Varer mer enn 8 timer • Veldig praktisk og lett emballasje • God fargeutbetaling hvis den brukes med fingrene • Bra pris for høylytten • Antall levert er ganske mye • Passer alle hudtoner med varm undertone

Cons av ColourPop Super Shock Highlighter Glazed:

• Vises ikke med en børste • Veldig myk tekstur, som kan brytes

IMBB Rating: 4.8/5 Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal ColourPop Super Shock Highlighter Glazed? Ja til begge deler. Jeg har ikke vært i stand til å sette den ned siden den dagen jeg kjøpte den. Dette er nå min go-to highlighter og jeg har kastet bort alle andre highlighters. Hvis du leter etter en sprø pigmentert highlighter som er rimelig samtidig, bør du definitivt kjøpe denne.

ColourPop Wisp Super Shock Cheek Highlighter ColourPop Super Shock Cheek Pearlized Highlighter Lunsjpenger ColourPop Topaz X Alexis Ren Presset Pulver Face Duo ColourPop Monster Super Shock Cheek Highlighter ColourPop Cosmetics Super Shock Shadow i sannhet, dekk Maybelline Eyestudio Varig Drama Vanntett Gel Pencil - Glassert karamell L.A. Girl Peony Glassert Lip Paint Kroppsbutikken Glazed Apple Body Butter MUA avkork huden din Becca Champagne Pop-skinnende Skin Perfector Hentet Crème Highlighter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: