Hei IMBBians,

Nylig gjorde jeg et trekk fra Balea. Jeg plukket opp nesten alt som var tilgjengelig. Jeg vil dele tråden med deg i neste innlegg. Dagens gjennomgang handler om Balea Rich Body Milk. Les videre for å få vite mer om produktet.

Pris og antall: $ 1,50 for 500ml Produktbeskrivelse: Balea Bodymilk med utvalgte lipider og vitamin E gir tørr hud viktig fuktighet tilbake. Samtidig fungerer formelen med et dyrebart sheasmør for å gjenopprette huden og gir en jevn hudfølelse. Den balansert formelen beskytter huden mot frie radikaler. Den rike emulsjonen kan fordeles godt og absorberes raskt.

ingredienser: Aqua, Ethylhexyl Stearate Isopropyl, Palmitat Glycerin Helianthus, Annuus Hybrid Olje Polyglyceryl-4 Diisostearater, Polyhydroksysterater, Sebakater Panthenol Tocopheryl Acetat Allantoin Butyrospermum Parkii Smør Parfyme Hydrogenert Castor Olje, Natriumbenzoater, Kalium Sorbat Benzyl Alkohol, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol, Hexyl Kanel, benzylsalisylater, Alpha-isometylionon, Magnesiumsulfater, Sitronsyre.

Min erfaring med Balea Rich Body Milk:

Kroppsmelken kommer i en blåfarget 500 ml plastflaske. Den mørkeblå flip-hetten er designet vakkert. I utgangspunktet trodde jeg hetten er litt spinkel og ville ikke lukke tett. Men luken lukkes med et klikk, og det er absolutt ingen lekkasje. Den lille sporet gjør det enkelt å åpne hetten. Flasken er litt voluminøs og kan ikke være en god følgesvenn for korte turer.

Lotionen er tykk, kremaktig og hvit i fargen. Som navnet antyder, er produktet rik og luksuriøst. Lukten er hyggelig, men ikke skremmende. Lotionen trenger litt rubbing for å bli absorbert i huden. Det etterlater en lett rest, men det fader seg bort veldig snart. Huden føles veldig myk og glatt så snart lotionen blir absorbert. Lotionen gir litt glans på grunn av rester igjen, og dette gjør huden til å bli frisk og næret. Den rike lotionen fukter huden effektivt.

Jeg foretrekker lotion til vintre i stedet for sommer. Kroppsmelket sørger umiddelbart for tørrheten på huden og holder den næret i rundt 7-8 timer. Lotionen inneholder vitamin E, og tilfører dermed fuktighet og smidighet til huden. Lotion er et perfekt valg for ekstremt tørr hud, og det reparerer også huden og gjenoppretter fuktigheten over tid.

Med bare en uke med å bruke produktet, har jeg lagt merke til at huden min er veldig myk og fuktig. Når jeg bruker lotion om morgenen, føler jeg ikke behov for å bruke det på nytt igjen. Tilstedeværelsen av glyserin gjør huden veldig jevn, og du føler mykheten i mer enn 3-4 timer. Kroppsmelken er rimelig, og for kvantitet og kvalitet er jeg super fornøyd med kjøpet. Så oppsummering:

Fordeler med Balea Rich Body Milk:

  • Gjør huden myk og glatt.
  • Legger til en langvarig smidighet i huden.
  • Moisturizes huden effektivt.
  • Gir intenst næring til huden.
  • Holder huden fuktet i mer enn 8 timer og trenger ikke på nytt.
  • Eliminerer tørrhet og beroliger huden.
  • Egnet for kvinner med ekstremt tørr hud.
  • Rimelig.

Ulemper med Balea Rich Body Milk:

  • Tar veldig lang tid å absorbere.
  • Leaves litt skinnende rester.

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Balea Rich Body Milk? Ja!

Balea Coconut og Shea Nut Body Lotion Balea Body Soft Oil Balsam Balea Vanilje og Coconut Kroppskrem Streetwear Color Rich Perfection Foundation Revlon Rich Girl Rød Super Lustrous Leppestift Garnier Fuktighet + Nourish Daily Rich Moisturizer - Tørr til veldig tørr hud Nivea nærende kroppsmelk St. Ives Kokosmelk og orkidextrakt Kroppsdel Nivea Silky Body Milk for tørr hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: