Hei alle sammen,

Min absolutte favoritt hudpleie merkevare som en helhet til nå har vært Drunk Elephant. Jeg elsker absolutt sine produkter og ser frem til deres nye utgivelser. Les videre for å få vite tankene mine om det nye tillegget til deres linje - The Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial.

Produktbeskrivelse: Hva det er: En 25 prosent AHA og 2 prosent BHA-maske som fungerer som en "ansikts" for å vise større klarhet, forbedret hudtekstur og tone og en mer ungdommelig utseende. Løsninger for: Dullness og ujevn tekstur. Fine linjer og rynker. Ujevn hudtone. Denne nyskapende masken er som en hjemme-ansiktsbehandling, som inneholder en AHA / BHA-blanding av høy kvalitet som effektivt, men forsiktig oppdanner huden og exfolierer porene. Babyfacial ™ vil gi en dramatisk jevn tekstur, minimere utseendet på fine linjer og rynker, pynte porene og øke helhetens klarhet og utstråling. Kraftig pakket med et kraftig, beroligende antioksidantkompleks, pluss kikært mel for utrolig lysende, avslører denne neste generasjons masken en ungdommelig, glødende og baby-myk hud.

Babyfacial ble opprettet med hver hudtype i tankene. Glykolsyre får en dårlig rap for å være sensibiliserende, men pH-nivået og tilhørende ingredienser (tenk duftende oljer eller høye mengder alkohol) kan være det virkelige problemet. Babyfacial har det ideelle pH-nivået på 3,5 til 3,6 med en blanding av syrer som samarbeider synergistisk for å sikre høyere effektivitet, samtidig som det bidrar til å unngå rødhet og irritasjon. Pris: $80

Min erfaring med Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial:

emballasje: Ganske enkel, men flåter alle de rette punktene. Luftfri beholder, pumpedispenser, ikke gjennomsiktig, og holder lysfølsomme ingredienser stabile, robuste nok til å reise med. Sjekk, sjekk og sjekk.

Konsistens: Dette produktet har en tykk, pisket kremaktig konsistens. Det er enkelt å søke og jeg finner om lag 2-3 dråper for å dekke ansiktet mitt med et tynt lag. Mengden som tilbys er generøs nok til prisen jeg føler og vil vare meg lenge siden den er laget for å bli brukt ikke mer enn 1-2 ganger i uken.

Opptreden: Dette produktet inneholder en kraftig blanding av AHA og BHA som er kjente kjemiske exfoliants. De er designet for å løsne alle de døde hudceller og er mye mer effektive enn bare fysisk peeling.

Ved første applikasjon stikker det litt, men det går raskt ned, men det å merke seg er at huden min ikke er veldig følsom, og huden min er vant til å gjøre kjemisk peeling på det vanlige. Jeg vil anbefale å gjøre en patch test først.

Mens jeg elsket resultatene min Drunk Elephant Night Serum, vil jeg si at babyfacial gir meg de samme fantastiske resultatene 3 ganger multiplisert. Resultatene er synlige umiddelbart etter skylling. Jeg har aldri opplevd en slik myk hud unntatt når jeg har brukt dette. Min hud føles så smidig og glatt som en babyens hud (derav navnet). Min skjønn ser mer strålende ut og til og med tonet, men så vidt jeg kunne fortelle, så jeg ingen synlig forskjell i reduksjon av aknefarging og fine linjer, men jeg har bare brukt dette i ca 6 uker nå. Resultatene varer meg kombinert med min vanlige hudpleierutine i en uke eller til neste gang jeg bruker dette.

Jeg bruker dette en gang i uken religiøst, men med tanke på testing har jeg hoppet over det i en uke og legg merke til hvor lett overbelastet hud kan få. Selv om dette produktet er utformet for å være en ukentlig boost til hudpleie og ikke erstatte din vanlige nattlig eksfolieringsrutine, finner jeg at implementering gjør en verden av forskjell, selv med alle mine andre hudpleierutiner intakt. Min hud forblir jevn, merkbart mindre blackheads, mindre renere porer og mindre breakouts og generelle følelsen sunn.

Jeg elsker det faktum at de har gitt et utvalg av deres bestselgende Marula olje for å prøve. Selv om jeg aldri har lagt merke til at min normal-tørre hudtype virker veldig stram eller øker i tørre flekker med dette produktet, følger jeg fortsatt med et lett lag fuktighetskrem eller olje for å gi næring til det nylig eksfolierte lag av hud.

Parfyme:Dette produktet har en mild urte medisinsk lukt. Det er ingen tilsatt duft så vidt jeg kan fortelle.

Samlet er Drunk Elephant-produkter dyrt, men dette var verdt hver eneste krone. Jeg anbefaler 100% dette og vil fortsette å holde dette som en del av min ukentlige hudpleie rutine ubestemt eller til jeg finner noe bedre.

Pros av Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial:

  • Gir umiddelbare resultater.
  • Leaves huden baby myk.
  • Gir strålende og jevn hudfarge.
  • Irriterer ikke huden.
  • Ikke la huden min føles stram eller øker min tørre flekker.
  • Bare trenger et tynt lag å bruke over hele ansiktet.
  • Bemerkelsesverdig reduksjon i porestørrelse, blackheads og breakouts med ukentlig bruk.
  • Ingen paraben eller duft.
  • Reisestørrelseseksempel av marulaolje inkludert.

Cons of Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial:

  • Ingen for meg.

IMBB Rating: 5/5

Drunk Elephant T.L.C. Framboos Glycolic Night Serum Drunk Elephant Lala Retro Whipped Cream Drunk Elephant C-Firma Day Serum Drunk Elephant Lippe Drunk Elephant B Hydra ™ Intensiv Hydrering Gel Drunk Elephant Shaba Complex Eye Serum Hjemmelaget Facial for Crystal Glowing Skin Hvordan gjøre Ansiktsbehandling hjemme med kjøkken Ingredienser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: