Av Divya Menon

Hei skjønnhet,

Dette er mitt første innlegg på IMBB, og jeg er for spent på å være en del av denne gruppen blant alle de fantastiske og nydelige damene. Dette er en ny leppebalsam i min samling. Min søster fikk meg en stor godispose med produkter fra Australia, og dette er en av dem. Denne er fra deres Peony-samling kalt Pivoine Sublime. Samlingen har også en CC-krem, Perfecting Cream, Skin Perfector Serum og en Perfecting Mist. Denne samlingen har også fire leppebalmer - Rose Amber, Rose Nude, Rose Plum og Transparent. Bortsett fra den gjennomsiktige, er alle de andre farget. Så, la oss komme inn i anmeldelsen.

Pris: $ 20 for 4 g / 0,14 oz. Produktbeskrivelse: Denne kremete skjønnhetsbalsam nærer, glatter, beskytter (SPF25) og sublimerer leppene, samtidig som de gir en naturlig glans. Lepper føles komfortable, med en 8h-hydratasjon * og ser jevnt farget ut. Beriket med perfekt pionekstrakt, er denne leppebalmen enkel å påføre og gir en naturlig finish. En pioneblomst som kommer i blomst er virkelig fantastisk. Blomsten forvandler seg selv og avslører en naturlig unik skjønnhet med perfekt fløyelsete friske og lysende kronblade. * Effektivitetstest på 12 kvinner.

Inaktive ingredienser:

Capryl / Capric Triglycerid, Butylenglykol Cocoat, C18-36 Acid Glycol Ester, Syntetisk Voks, Shea Butter, Pentaerythrityl Tetrabehenat, Bivoks, Paeonia Lactiflora Ekstrakt, Bis-Diglyceryl Polyacyladipat-2, Octyldodekanol, Bornitrid, Glyceryl Oleat, Sodium Hyaluronat, Tocopherol , Ascorbylpalmitat, sitronsyre, sakkarin, duft, Linalool, Limonene, Citral, Yellow 5 Lake, Red 7 Lake, Mangan Violet. (Naturlig opprinnelses ingredienser)

Min erfaring med L'Occitane Pivoine Sublime Tinted Lip Balm - Rose Amber:

Peony er en symbolsk blomst i Kina. Bortsett fra dets dekorative bruksområder, er det mye brukt i medisiner og kosmetikk. Peony inneholder et kjemikalie kalt paeoniflorin som har antioksidantegenskaper. Dette er grunnen til at det er svært effektivt å redusere rynker og helbreder mange hudproblemer.

Leppebalmen kommer i et søtt, fiolettmetallvridningsrør med en peonblomstskrift over det. Det er en reise-vennlig en. Jeg lagrer det vanligvis i papirdekselet som det kom inn, ellers ser jeg en fet overflate på kantene, spesielt om sommeren.

Rose Amber er en vakker Dusky Rose / Orange skygge. Det glir på glatt og gir en ren og dempet finish til leppene. Leppebalmen er ikke klistrende og gir en fuktet fløyelsaktig følelse. Det fikk mine lepper til å se plumped opp og myk. Dette har en mild og søt blomsterduft som ikke er så overveldende. Selv om de hevder at det gir 8 timers hydrering til leppene, tenkte jeg ellers. Det overlevde decently gjennom mine måltider, drinker og snacks, men jeg måtte bruke det på nytt. Den beste delen er at fargen ble værende selv etter et tungt måltid. Så, jeg tror det forblir en anstendig 4 timer og ikke utover det.

Siden huden på leppene er følsom for solen, har den en tendens til å brenne lett. Derfor er det veldig veldig viktig at du bruker leppebalmer med solkrem for å beskytte leppene dine. Denne leppebalmen har en ekstra solbeskyttelse som er den hellige frelser. Den leveres med en SPF 25 som gir viktig beskyttelse mot de skadelige UV-strålene. I India er det begrenset tilgjengelighet av SPF leppebalmer, og det jeg har prøvd virket ikke bra for meg. Jeg har brukt denne balsammen i de varme solrike dagene, og det tar seg definitivt av solbrenthetene.

Fordeler av L'Occitane Pivoine Sublime Tonet Lip Balm - Rose Amber:

 • SPF 25.
 • Glider på jevnt.
 • Lippene ser fullere og myke ut.
 • Smerter og stiller lepper uten en kakig følelse.
 • Balsammen har en lett duft.
 • Ikke klistrende og ikke-fettete.
 • Fuktighet og beskyttelse av leppene.
 • Siden den er lett, kan den brukes under leppestift.
 • Kan også brukes som kinnfarve.
 • Det er en leppestift i forklædning med riktig mengde farge og SPF.

Ulemper med L'Occitane Pivoine Sublime Tonet Lip Balm - Rose Amber:

 • Fungerer en anstendig jobb med fuktighetsgivende lepper, men hvis du har veldig tørre og hakkede lepper, er dette ikke et alternativ.
 • Tilgjengelighet i India.
 • Lever ikke opp til kravet om 8 timers hydrering.

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp L'Occitane Pivoine Sublime Tinted Lip Balm - Rose Amber? Mest sansynlig. Venter på mine søstre neste tur. 🙂

L'Occitane Repairing Conditioner Tørt og skadet hår L'Occitane kropps- og styrke sjampo L'Occitane Organic Shea Butter Shu Uemura Skin Purifier Ultime8 Sublime Beauty Cleansing Oil Shiseido Perfect Rouge Sublime RD142 LipIce Berry Red Wildberry Tonet Lip Balm Burt's Bees Hibiscus Tonet Lip Balm Faces Canada Mineral Blush: Amber Rose Burberry Lip Velvet Military Red 310, Amber Rose 306

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: