Hudtype: Kombinasjon.

Hei folkens,

I dag vurderer jeg et annet produkt fra Innisfree White Tone Up Range - toneren. Jeg har tidligere vurdert Innisfree White Tone Up Eye Serum, som jeg absolutt elsket, så vel som Innisfree White Tone Up Sleeping Pack. White Tone Up-serien bruker bærekstrakt til å revitalisere og lysere opp huden. Les videre for å vite hvordan dette produktet gikk for meg.

Pris: INR 1250 for 200 ml. Produktbeskrivelse: En blekemiddel toner som inneholder 5 aktive ingredienser ekstrahert fra rene bær. 1. Rent bærekstrakt: Rent bærekstrakt, en stor kilde til vitamin C, har en fremragende bleking og eksfolierende effekt. De melanin-kontrollerende egenskapene til B3-derivater lyser kjedelig hud. 2. Lyser kjedelig hud: Druefrøolje i produktet gir fuktighet og næringsstoffer til huden samtidig som hudens naturlige glans forbedres. 3. Jeju grønne kompleks: Jeju grønne komplekset består av grønn te, mandarin, kaktus, kameliablad og orkideer for å holde huden frisk.

ingredienser: Ingrediensene i notatet inkluderer niacinamid, squalen, ekstrakter fra fem typer bær og kaffe ekstrakt.

Min erfaring med Innisfree White Tone Up Skin:

Produktet kommer i en off-white emballasje. Flasken er ganske solid og har en veldig minimalistisk design, som jeg synes er veldig elegant. Flasken er gjennomsiktig; dermed kan mengden av produkt som er igjen, overvåkes.

Ved åpning, den hvite skruen på hetten, har den videre en hvit plastdispenser med en liten perforering. På samme måte som Innisfree Olive Real Skin Toner, foretrekker jeg pumpeemballasje ettersom dispensering av produktet er mindre rotete og mengden produkt som skal dispenseres, kan kontrolleres.

Fargen på toneren er blek hvit og ser ut som melk. Teksturet ligner også melk som det er ganske vannaktig og rennende. Duften er ganske floral og minner meg om litt av tusenfryd. Jeg er ikke en stor fan av den sterke duften.

Når jeg kommer til selve applikasjonen av produktet, liker jeg å bruke denne toneren ved å suge den i bomullsballer og sveipe den over ansiktet mitt i stedet for å bruke det direkte. Dette sikrer at jeg ikke overskrider det i bestemte områder av ansiktet mitt. Toneren føles veldig fuktig og synker inn i huden min i løpet av sekunder. Teksturen er ikke fettete, forlater ikke huden min oljeaktig, men det etterlater en liten glans i ansiktet mitt, som jeg ikke bryr meg om. Duften drømmer om en stund, eller til jeg går videre til neste skritt av hudpleie. Selv om det føles veldig hydratiserende, føles det ikke forfriskende. Jeg føler at dette produktet ville fungere bedre i å lyse huden min hvis jeg holder produktet kjølig.

Jeg har brukt den sammen med produkter fra samme linje, for å redusere pigmenteringen på ansiktet mitt. I de første ukene syntes det å virke og bidro til å holde huden myk, men etter en stund kom dullheten tilbake. På egenhånd føler jeg at det ikke gir ytterligere lysende eller foryngende effekter, men fungerer godt som en toner for min kombinasjonshud. Jeg føler at dette produktet kan fungere for personer som har mindre pigmentering, men for meg gjør det ikke hva det hevder lenger.

Fordeler med Innisfree White Tone Up Skin:

  • Hydra.
  • Ikke-fettete tekstur.

Ulemper med Innisfree White Tone Up Skin:

  • Lagt duft, kan ikke passe alle sammen.
  • Ikke egnet for fet hud.
  • Gir ikke øyeblikkelig forfriskende eller lysende effekt.
  • Emballasje ikke veldig hygienisk.

IMBB Rating: 3.5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Innisfree White Tone Up Skin? Nei, jeg ville ikke tilbakekjøpe denne toneren; Jeg vil helst prøve flere produkter fra Innisfree. Jeg vil ikke anbefale dette til folk som ønsker å fjerne tunge pigmenter på ansiktene deres, fordi det kanskje ikke fungerer for dem. For meg var det ikke et mirakelprodukt - det var en grunnleggende toner.

Innisfree White Tone Up Sleeping Pack Innisfree White Tone Up Eye Serum Innisfree Olive Real Skin Toner Innisfree Tapping Lip Concealer Jovees Agurk Hud Toner Kaya Skin Clinic Rensing Toner Kropps Shop Tea Tree Skin Clearing Toner Neutrogena Oljefri Acne Stress Control Triple Action Toner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: