Hudtype: Oljete og følsomme

Hei skjønnhet,

Jeg har prøvd mange ansiktsmasker av The Face Shop i det siste. Her er den endelige fra min samling. I dag skal jeg dele visningen min om The Face Shop Solution Pore Care Face Mask. Siden jeg har noen store porer rundt min T-Zone, var jeg veldig spent på å prøve denne masken. Les videre for å vite hvordan det virket på huden min.

Pris: INR 150 for 1 ark (20g) Produktbeskrivelse: Denne ansiktsmasken har et lett-luft-ark som føles mykt og vektløst på huden. Serum som inneholder tanniner bidrar til å redusere glans og gir en porøs pleie løsning til fet hud. (Formulert uten tilsatte parabener)

Min erfaring med ansiktsbutikken Løsningen Pore Care Face Mask:

Den kommer i en hvit pose med et blått prøverør trykt over det. Vesken er hygienisk og enkel å bære rundt. Alle detaljer er pent trykt på emballasjen, men de fleste er på koreansk språk, så jeg kan ikke lese dem alle. Denne arkmasken kan bare brukes en gang. Masken ble pent foldet inne i emballasjen. Dette 'The Solution' -området har en lignende duft; denne lukter ganske frisk og hyggelig.

Løsningsområdet er litt forskjellig fra de andre arkmaskene i The Face Shop. Denne serien har en silvery glanset plastfilm inne i emballasjen. Denne filmen er av samme størrelse som arkmassen. Det har blitt beskrevet som "Air Sheet" av merkevaren, og ja det er en veldig lett og halv gjennomsiktig hvit maske. Det er også veldig tynt - bare 0,21 mm - og det er derfor det føles super lys på huden. Denne masken var god nok for min fet hud som det føltes ganske komfortabelt.

Denne masken ble fullstendig dyppet i en vanlig hvit fuktighetsgivende glatt gel som glidde glatt og følte veldig lett på huden. Jeg tror at mengden var nok til å dekke hele ansiktet mitt og likevel var gelen igjen inne i posen. Størrelsen på arkmasken var perfekt for mitt ovale ansikt. Det passer pent i ansiktet mitt, og gelen ble lett fast i ansiktet mitt. Masken var enda lett å fjerne. Den generelle applikasjonsprosessen var ganske jevn og lett, derfor kan disse maskene brukes hvor som helst.

Jeg holdt denne masken i rundt 20-25 minutter på ansiktet. Så masserer jeg gelen på ansiktet i omtrent 5 minutter og skyller den av. Arket følte seg veldig beroligende på huden og det ga en fin lettelse til min slitne hud. Huden min følte meg så friskere på grunn av denne masken. Platen var så full av fuktighetskrem at det begynte å trenge inn i huden min pent etter noen minutter. Ansiktet mitt så veldig glatt og mykt etter at jeg fjernet masken.

Denne spesielle varianten er spesielt ment for fet hud. Det føltes ganske lett og ikke fet på huden min. Jeg har veldig fet hud med store porer rundt T-sonen min. Det ga en god mengde hydrering til min oljeholdige hud uten å gjøre den fet. Det følte aldri fettete. Jeg elsker alltid slike ansiktsmasker! Men det var ikke en helt glansfri maske. Det var noe skinn på ansiktet mitt. Likevel vil jeg si at ansiktet mitt ikke så for fet, skinnende eller fettete. Denne masken ga en fin, sunn glød til ansiktet mitt. Det gjorde meg kjedelig, fet hud ser frisk og frisk ut.

Denne masken gjorde at huden min virket glatt og porene var mindre synlige, men jeg kunne ikke se noen store forandringer i porene mine. Effekten av alle disse masker er ganske lik. Jeg så egentlig ikke stor forskjell etter at jeg brukte denne masken. Jeg tror ikke denne masken kan gi intens fuktighet til tørr hud, skjønt. Også, effektene varer ikke så lenge og forsvinner etter en dag eller to. Det inneholder ikke parabener, men det har alkohol i det som ikke er veldig bra for sensitiv hud.

Samlet sett er dette en god maske for fet hud, da det gir en anstendig mengde hydrering. Men jeg foretrekker det bare for umiddelbare resultater, og ville ikke forvente langvarige eller gode resultater.

Pros av The Face Shop Løsningen Pore Care Face Mask:

⦁ Fin, hygienisk emballasje. ⦁ Rimelig. ⦁ Frisk, behagelig duft. Foldet med en sølvfilm. ⦁ Semi-gjennomsiktig tynn maske. ⦁ Føler super lys på huden. ⦁ Inneholder den perfekte mengden fuktighetsgivende gel. ⦁ Gir en svært beroligende effekt. ⦁ Gjør huden jevn, smidig og myk. Formula er bra for fet hud. ⦁ Gjør huden ikke skinnende eller fettete. ⦁ Lett jevner ut porene. ⦁ Gir en sunn glød. God god maske.

Ulemper ved ansiktsbutikken Løsningen Pore Care Face Mask:

⦁ Inneholder alkohol. ⦁ Effekter varer bare en dag. ⦁ Flere bruksområder kreves. ⦁ Kan ikke gi nok fuktighet til tørr hud. ⦁ Tilgjengelighet.

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøpe / Anbefale Face Shop Løsningen Pore Care Face Mask? Ja til begge deler.

The Face Shop Real Nature Lemon Sheet Mask The Face Shop Herb Day Lip & Eye Makeup Remover Ansiktsbutikken BL01 Aqua Prism Gelset Smudge Proof Color Pencil Ansiktsbutikken Damyang Bamboo Fresh Soothing Gel The Face Shop Kullrensing Skum Za Total Hydration Pore Care Essence Beste ansiktsporer minimerer produkter Tony Moly Egg Pore Silke Glatt Balm Dr Brandt Pore Dermabrasion Pore Perfekt Exfoliator 6 tips om hvordan du umiddelbart reduserer porene

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 16 2020