Hei damer!

Jeg har en veldig travel tid, deltar på funksjoner og fester. Makeup fjerning er en viktig del av hudpleie regime, og kluter er en praktisk måte for det samme. Da jeg så denne Kara våtservietter med neem og tea tree, kunne jeg ikke motstå meg selv. Og nå er jeg glad jeg plukket denne pakken opp. Les videre for å vite hvorfor.

Produktbeskrivelse: Oppnå en meget ren og sunn hud på farten med rensingsregimet som begynner med Kara Tea Tree og ta ansiktsservietter. Hver bionedbrytbar tørke renser grundig støv, olje og miljøforurensning som bygger opp på huden hele dagen.

Inneholder te-treolje og Neem som behandler og forhindrer akne, sikrer ren og sunn hud. Unik emballasje sikrer etterfylling etter hver trekk, og dermed holder fuktigheten og duften intakt til den siste tørken. Laget av 100% viskosefiber, disse klutene er milde på huden din og gir ingen rester på huden din. Viskene er 100% naturlige og biologisk nedbrytbare, slik at du kan bruke og kaste bort uten problemer.

Pris: INR 50 for 10 kluter

emballasje: Viskene kommer vedlagt i en grønn pakke med en spalt for å ta ut klutene. Papirbekledning taper litt av sin klebende egenskap med hver påfølgende bruk, men jeg håper det vil vare. Enkel, oppstyrfri emballasje, men flott for reiser, siden det tar så lite plass.

Min erfaring med Kara Neem og Tea Tree Cleansing and Refreshing Wipes:

Kara wipes har ikke skuffet meg noensinne, og noe som kan skryte av godhet og te-tree, kan ikke overses. Klutene er veldig milde på huden. De har ingen sterk duft og lukter mild og behagelig. Det er ingen tugging og trekker på huden. Det er faktisk bra på sminkefjerning.

En tørke tar neppe et minutt å fjerne min daglige sminke, som inkluderer BB-krem, kompakt, kajal og leppestift. En eller to swipes fjerner effektivt alt. For mer sminke, som for bryllup, må jeg bruke flere ganger for å fjerne liner og mascara. Fjerne mascara er også lett med denne tørken. Jeg har prøvd nesten alle slags makeupservietter, denne er veldig effektiv på jobben sin.

Jeg hopper ofte på å vaske ansiktet mitt etter dette, spesielt gitt de kjølige vinterkvelder, og jeg har aldri følt huden min klager. Det etterlater seg ingen fettete følelser eller rester. Det tørker heller ikke huden ut heller. Faktisk føler jeg at den selv kontrollerer oljesekretjon og kviseformasjoner. Samlet sett har disse rengjøringsdukene funnet et velfortjent sted i min sminkesett, og de er gode for reiser.

Fordeler med Kara Neem og Tea Tree Cleansing og Forfriskende Wipes:

• Rimelig • Inneholder neem og tea tree • Beroligende, mild duft • Lett på huden • Effektiv for sminkefjerning • Kontrollerer olje • Ingen fettete rester • Reise vennlig

Cons av Kara Neem og Tea Tree Cleansing og Forfriskende Wipes:

• Flere swipes kreves for vanntett mascara • Større pakke ikke tilgjengelig, jeg føler 10 kluter kommer snart

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Kara Neem og Tea Tree Cleansing og Forfriskende Wipes? Ja, uten noen andre tanker.

IMBB Rating: 4.5/5

Kara solkremservietter med plomme og aloe vera Kara Forfriskende Ansiktsservietter Kara Cleansing Wipes med Jojoba og Avocado Kara Face-Care Refresh Wipes med Aloe Vera og Mint Patanjali Tulsi og Neem Face Wash Skjønnhetsfordeler ved Neem (Indian Lilac) Aroma Magic Neem & Tea Tree Face Wash The Body Shop Tea Tree Face Mask Sebamed Deep Cleansing Facial Toner Za Total Hydration Amino Mineral Forfriskende Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: