Hei IMBBians,

Hår er et svært viktig tilbehør for hver kvinne. Imidlertid er mange av oss velsignet eller heller forbannet med tynt, fint hår. Hvis du også tilhører denne kategorien, må du ikke bekymre deg. Her har jeg listet ned 9 beste hårklipp som vil gi håret ditt et fullere og tykkere utseende. Så sjekk ut denne listen og få en av disse kuttene for å forbedre hårets skjønnhet.

Kort bob med lag

Vil du falle fyldigere, tykkere hår? Bare legg til noen lag til det. Klipp håret ditt super kort mens du legger til lag på det. Dette vil legge til en illusjon av tette hår på hodet ditt. Dermed kan du flaunt tykt hår uten å faktisk ha det.

Middelslang hår med hakkede ender

Du har kanskje lagt merke til at håret ser tynt og flatt mot endene. Så, hvorfor ikke gå for litt bølgete stil eller hakkete hårder? Dette vil gi en illusjon av for mange hår på skallen din. Er ikke dette trikset helt bra?

Bob kutter

Bob kutt kan gjøre håret ditt ser tykkere og fyldigere ut i en jiffy. Denne korte frisyren sikrer at du får fyldigere hår på kronen. Også, dette kuttet er ganske enkelt og enkelt å style. Det gir også et stilig utseende hvis det er riktig utformet.

Løse bølger

Løse bølger er perfekte når du ønsker å legge til volum på håret ditt. La endene være bølgete, selv når du er flatt og stryker håret ditt. Dette trikset vil gi håret ditt et fullere og bouncier utseende.

Layered hårklipp med ombre effekt

Som nevnt ovenfor kan lagene ha en fin effekt på håret ditt. Derfor er det en fin måte å få håret til å se fullere ut. Men hvis du ønsker å ta stilen din i hakk, farger du den. Ombre stil hårfarger legger mer konsistens til håret, og dermed gjør det ser fyldigere ut.

Side-feid stiler

Sidebrytte frisyrer er også perfekte når du ønsker å legge til volum. Denne stilen gir deg en illusjon av tykkelse og fylde. Side-swept stiler er stilige, passer alle ansiktsformer og kan styles på ulike måter.

Langlagde låser

Langt hår kan ofte falle flat, noe som gir en illusjon av tynt og fint hår. Hvis du elsker lange låser, er det en løsning. Legg til lag! Ja, lagret langt hår ser tykkere og fyldigere ut enn det grunnleggende lange håret. Denne stilen legger også til en feminin kant til din personlighet.

V-kutt lag

Dette er en skarp kuttet frisyre som er perfekt for rett og flatt hår. Dette ser best ut på langt hår. Denne stilen gjør håret ditt tykkere og lengre. Det legger også til volum i kroneområdet.

Middels lengde stiler

Middels eller skulderlengde haircuts er perfekt for tynt, fint hår. Denne kuttet gir volum til håret og lar deg også lage forskjellige stiler. Du kan eksperimentere med farger, tekstur etc for å forbedre håret ytterligere.

9 spørsmål for å spørre frisøren før du har et hårklipp 9 lange frisyrer for runde ansikter 9 frisyrer for å se frem til 2016 Beste hårklipp for Square Face Frisyrer for å skjule grå hår Beste frisyrer for fint tynt hår med Bangs Lakme 9 til 5 Primer + Matte leppestift Brick Blush 9 Awesome Beauty Hacks med Baby Powder

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: