Av Srijita Poddar

Hei mine skjønnheter,

Hvordan går det med deg? Vi elsker alle å lese og se opp alle ting som er relatert til mote. Men til tider blir vi fascinert av noen av de vilkårene som motebrorskapet elsker å bruke. Men vær ikke redd, fordi jeg har kommet opp med en omfattende liste over alle de essensielle ordene som skal inkluderes i ditt moderskjema, og i dag skal vi begynne med necklines. Å finne den perfekte halsen kan gjøre eller ødelegge antrekket ditt, derfor er det helt avgjørende at du raskt børster opp dine nakkeordforrådskunnskaper.

Sweetheart nakke

På samme måte som navnet antyder, er kjære halsen på en kjole eller en bluse en hals som er lav foran og er formet som toppen av hjertet. Det gjør den perfekte halsen til bryllup eller prom kjoler, eller generelt når du er ute etter å oppnå det feminine, flørtende "kjære" utseende.

Scoop neck

En scoop neck er en avrundet hals som dips ned for å avsløre noen del av den øvre brystet. Det er den perfekte halsen for å vise frem de sexy kragebenene. Men hvis du er tøff, bør du sørge for at du går for mindre skudd for å balansere resten av kroppen din. Pair det med en uttalelse nakkepinne og du er god å gå.

Rett over halsen

Denne halsen er en stroppeløs, stilig hals som strekker seg rett over nakkeområdet. Et populært valg i festkjoler, dette er et ideelt valg for alle de som ønsker å flaute de kragebenene. Men hvis du har liten eller ingen definisjon i nakkeområdet, fjerner du denne stilen og går til kjære halsen i stedet.

V-hals

Et konsept vi alle er kjent med, er v-halsen den allsidige halsen der nakken er formet som toppen av en v. Dette er en nakke som smetter nesten alle kroppstyper og ser fabelaktig ut i alle slags antrekk fra tees til brudekjoler. Det forlenger nakken din og gjør at du ser høyere og tynnere ut.

Off-the-skulder

I denne halsen faller ermene eller stroppene sideveis over skulderen på en myk og grasiøs måte. Det er en åpenbar valg hvis du vil vise de meislede skuldrene og også hvis du vil gjemme den ekstra armflabben. Denne halsen bør definitivt være ditt valg for alle de tider når du vil ha på alle dine fantastiske nakkepinner som det vil vise dem vakkert.

Bateau hals

En bateau halslinje er en bred hals som strekker seg horisontalt, frem og tilbake nesten til skulderpunktene og over kragebenet. En veldig vanlig hals i gensere og strikket slitasje, det er en av de mest elegante nakke som man kan flaunere. Den gir et perfekt lerret for dine lange halskjeder eller kjeder. Men folk med tyngre armer bør unngå denne halsen, da det trekker for mye fokus mot armene dine.

Jewel neckline

Jewel neckline er en ren avrundet hals som ligger like over kragebenet. Spesialitet på denne halsen er at det gjør noen kjede eller anheng som du har på deg, synlig og dermed den har blitt kalt juvelen halsen. Denne halsen ser best ut i elegante kjole og cocktailkjoler.

Firkantet halsringning

Firkantet hals er en veldig vanlig halsring med to lineære kuttede kanter som danner 90 graders avrundede hjørner. Den firkantede halsen er vanligvis sett i bluser, topper og salwar dresser. Det er en veldig smigrende nakke som fyller ut bysteområdet som gir et fyldigere utseende. Det gir også god plass til å gjøre de vakre halsbåndene med panache.

Halter neckline

Halter halsen er en nakke som er dannet av kjolen stropper som blir koblet bak nakken. Det er en ekstremt smart og fasjonabel hals som kan slå hodene uansett hvor du går. Den perfekte måten å forsterke den sexy kvoten i en saree, er å bære den med en halter nakkebluse som våre Bolly-hotties har gjort gjennom tidene. Et fint par øredobber og håret ditt gjort opp er det du trenger for å fullføre utseendet.

Høy nakke

En halsring som delvis dekker nakken og dekker brystet helt, kalles en høy nakke. Når nakken er høy og brettet, er den også kjent som skilpaddehalsen. Det er veldig vanlig i gensere og strikkevarer da det blokkerer forkjølingen. Det gir også et langstrakt utseende hvis det er et mellomrom mellom nakken og ansiktet.

Sabrina nakke

Det er en nakke som ligner bateau, men den går fra en skulder til den andre med en rett linje som passerer over krakelene, og etterlater en del av skuldrene nakne. Ser bra ut på folk med skarpe skulderblad og definert nakkeområde.

Spaghetti-stropp

En halslinje som etterlater skuldrene nakne og har svært små og tynne stropper som minne deg om spaghetti, kalles spaghetti-stroppeledd. Igjen, en vakker hals for å vise smykker og meislet krageben og skulderblad, er denne halsen best accentuert med håret la ned i løse krøller.

Asymmetrisk halsring

Den asymmetriske halsen er også kjent som "klyvende diana" eller en skulderhals er fremstilt av en bodice med enkelt skulderrem og en diagonal kutt. Dameundertøy spiller nøkkelen her, siden du ikke vil ødelegge din vakre skulderkjole med gjennomsiktige stropper som viser på skulderen som skulle stå igjen. Denne halsen er best tilbehør med øredobber og hår oppe.

Queen Anne-halsen

Denne halsen har en krage som står opp på baksiden av nakken og en V-hals med varierende dybde. Skulder er dekket her. Dette var en veldig vanlig hals i gamle verdenskjoleer og kjoler.Det gjør en imponerende halsringning for bryllupet trousseau og vil fremheve hvilken som helst figur perfekt.

Illusjon halsring

Den bruker to forskjellige stoffer for å skape en optisk illusjon. Dekklommen endes med et snitt rett på eller over brystet, som er forbundet med et gjennomsiktig stoff eller en blonder for å dekke brystbenet til nakken. Det gir en veldig slående og feminin halsring, spesielt hvis man går for blonder. Man må unngå nakkestykker med denne trenden og gå for flotte øredobber i stedet.

Den greske halsen

Den grekiske eller greske halsen er preget av et stykke stoff som begynner i midten av brystet, åpner for å omslutte halsen. En litt uvanlig hals, dette er best for din formelle kveldsslitasje i solide farger, da det vil smette nakken og ta hensyn til kuttet i stedet for utskriften i antrekket.

Kokhalsen

Denne halsen har halsen drapet med et stoff som sakte faller til midten av brystet. En veldig feminin halsring, dette ser bra ut i både topper og kjoler. Igjen kan du unngå overbefolkning av nakkeområdet ved å bruke enten et veldig lite anheng eller å forlate nakken og fokusere på ørene i stedet.

Smokey eyes-The Complete Guide Komplett guide til tidlig graying av hår En komplett guide til behandling av hakkede lepper Blomst Total Pakke Komplett Beauty Rose Gold Set En komplett gavehåndbok for din jente bestie 9 måter å legge fauxkurver til kroppen Hvordan finne de mest smigrende halssnedene for din kroppstype 8 måter å bære viktoriansk mote i 2016 Best Saree Blouse Designs å smette kroppen din Bildekilde: Google Bilder

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: