Palmolive Ayurituel Energy Shower Gel Review

Hei alle sammen,

Med de vekkende vintrene har jeg allerede flyttet til dusjgel fra dusjkrem. Ikke at det er mye forskjell, men jeg må si at Dove-dusjkremet virkelig virket for meg. Jeg må slather lotions og body butters etter dusj, men ikke at jeg må løpe for å få det. Vel, det er en mini anmeldelse for dusjen krem ​​som jeg brukte opp om vinteren, men i dag vil jeg vurdere en ny lansering fra Palmolive som er Ayurituel Energy Shower Gel.

Produktbeskrivelse:

Gjenoppdag din velvære og indre harmoni med Palmolive Ayurituel Energy. Inspirert av verden av gamle indiske ayurvediske tradisjoner. Beriket med duft av ingefær og indisk sandeltre-ekstrakt, det hjelper med å rengjøre og etterlater huden din næring for en behagelig opplevelse.

Veibeskrivelse:

Palmolive aroma dusjgel kan brukes med en loofah eller for hånd. Bruksanvisning med loofah: Häll litt Palmolive Aroma Dusj Gel på din våte loofa. Påfør forsiktig over fuktig hud. For best resultat, bruk loofah for å jobbe med rik duftende skum før du skyller av.

emballasje:

Dusjgelen kommer i en unik formet plastflaske som har klistremerke på begge sider med nødvendig informasjon og navngivning. Den hvite fargetabletten passer tett og dermed er det ingen sjanse for spill. Produktet kommer ut gjennom en dyse som er liten nok til å kontrollere mengden av produktet. Samlet, en oppstyrfri emballasje, ingen klager.

Tekstur:

Gelen er litt rennende sammenlignet med andre Palmolive dusjgeler som jeg har brukt tidligere. Du kan referere til fargeprøven for å se hvordan den reiste over håndleddet mitt om sekunder. Jeg måtte slite for å holde det på plass for prøven. Det er mild oransje i farge og lunder opp anstendig på huden.

Pris:

Rs./ 160 / - for 250 ml.

Min erfaring med Palmolive Ayurituel Energy Shower Gel:

Som en del av min tilfeldige shopping, plukket jeg opp denne dusjgelen som jeg har denne vanen med å plukke opp nye lanseringer; for det meste å prøve og vurdere. Jeg plukket opp dette for lukten. Den har en tankebrytende lukt som tydelig gjenspeiler "Indian-ness". En perfekt blanding av ingefær og sandeltre. Jeg kan også lukte litt appelsinskall i gelen. Jeg har alltid elsket musky woody lukt, og dette er definitivt en av de best elskede concoctions man kan tenke på. Lukten lunger for en stund, men ikke noe som vil fortsette som for alltid. Du kan lukte den av og til som jeg ganske liker.

Den løpende tekstur sørger for at den glir jevnt og lammer godt opp. Etter å ha brukt det, gjør jeg rush for å få fuktighetsdosen som det har en tendens til å tørke opp huden min. Ingenting som vil forverre "hvit hud" utseende, men du har ikke råd til å gå glipp av å fukte kroppen etter bruk av denne dusjgelen. Jeg tror det vil ikke være plagsomt når somrene kommer i full gang.

Pros av Palmolive Ayurituel Energy Shower Gel:

  • Reisevennlig emballasje.
  • Lukter fantastisk (min preferanse).
  • Liten dyse, enkel å bruke.
  • Latter opp godt.
  • Ingen parabener.
  • Lett på lommen.

Cons av Palmolive Ayurituel Energy Shower Gel:

  • Inneholder SLS.

IMBB Rating:

4/5

Vil jeg tilbakekjøp / anbefaler jeg Palmolive Ayurituel Energy Shower Gel?

Nei, jeg vil prøve en annen variant. Ikke fordi det har noen ulemper, men det er meg, jeg liker å prøve nye ting.

Vil jeg anbefale Palmolive Ayurituel Energy Shower Gel?

Ja, prøv dette. Anstendig produkt for beløpet vi betaler.

Til neste gang ... masse kjærlighet og klemmer!

Palmolive Thermal Spa Skin Renewal Body Wash Palmolive Absolute Relax Shower Gel Palmolive Aroma Body Wash Palmolive Thermal Spa Firming Dusj Gel Palmolive Aroma Sensual Shower Gel Palmolive Aroma Dusj Gel 'Morning Tonic' Palmolive fuktighetsgivende dusjkrem med mandarin ekstrakt Ren og klar morgen energi ansiktsvask - Brightening Berry Ren og klar morgen energi ansikt vask rensende Apple Ren og klar morgen Energi Skin Brightening Daily Facial Wash Opprinnelser GinZing Energy Boosting Moisturizer Enliven Raspberry og Red Apple Shower Gel Fiama Di Wills dusjgel - eksotisk drøm The Body Shop Vineyard Peach Shower Gel Lush Snow Fairy Shower Gel Body Shop Madagascan Vanilla Flower Shower Gel Crabtree og Evelyn Lavender Body Lotion og Shower Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: