Hei damer,

Her er en liste over spørsmål og deres svar som vil løse alle dine spørsmål om grunnleggende sminke. Les videre for å vite mer!

Jeg vil gjerne prøve litt pudderbronse, men jeg er ikke sikker på hvor jeg skal bruke den

Bronzer gir en sunn varm glød til huden. Du kan starte med å feie en rød børste over bronsen, og tapp av overskytningen. Påfør det på eppene på kinnene dine, gjør sirkulære bevegelser mot templene og støv litt over nesebroen. Bare husk å bruke en lettere hånd mens du bruker bronse.

Når jeg bruker concealer, er det greit å hoppe over fundamentet?

Hvis du ikke vil bruke fundament og ønsker å gå til concealer for spotbehandling, så er det helt greit. Bare vær sikker på at du bruker en concealer-nyanse som er nærmest hudtonen din, slik at den ikke ser ujevn ut på ansiktet ditt.

Kan jeg ha grunnlag hver dag? Hvordan stopper jeg det fra å glide av?

Du kan alltid ha grunnlag; bare sørg for å ha en veldig god primer. En primer vil fungere som en base for sminke for å glide jevnt og vil også holde den på med lengre intervaller.

Hva er den mest idiotsikkerte måten å dekke opp med et smuss med sminke?

Bruk en liten konisk børste til å få øye på det røde området, og trykk deretter på og fjær ut kantene til de forsvinner inn i huden din. Prøv å ikke røre det røde området for å ikke løfte grunnlaget.

Hvordan unngår du kakeflakker med grunnlag hele dagen?

Hudens pH-verdi endres gjennom dagen; så bruk en balansert fuktighetskrem, god primer og sminke for sminke for å unngå kakeflekkende flekker av fundamentet.

Hvordan holder jeg grunnlaget mitt fra å skille på ansiktet mitt fordi jeg har tørr hud, men oljeaktig T-son?

Begynn med å fukte ansiktet ditt spesielt kinn med fuktighetsgivende fuktighetskrem og bruk en mattende primer gjennom midten av ansiktet ditt.

Trenger jeg alltid å ha pudder med foundation?

Det er nødvendig med pulver for å forsegle i fundamentet og kontrollere skinnet på ansiktet. Hvis du sikter mot et lysende og duggt utseende, kan du definitivt hoppe over pulveret.

Kan jeg bruke bronse hele året?

Ja, du kan gå for en ren byggbar dekning for å bære din bronzer hele året. I vintermånedene kan du blande din bronse og et lite løs pulver for å fargelegge for en myk, naturlig finish.

Bruker jeg min concealer eller foundation først?

Dette er helt ditt valg. Du kan prøve begge teknikkene og finne ut hvilken som er den mest naturlige og gir en perfekt finish.

Hva skal jeg bruke for å holde sminken min lenger?

Primer opp damer! Du vil bli overrasket over hvor mye sminken din vil vare uten strykefiner eller de lappene med bruk av en primer.

I hvilken rekkefølge lager du deg?

Gjør øynene dine først da det kommer nedfall fra øyeskyggen din. Bruk deretter basen sminke og avslutt ved å gjøre leppene dine.

Er grunnlaget for tungt til å ha på natten på helligdager i sommervarmen?

Ditt fundament vil mest sannsynlig gå av etter en dag i solen. Så du kan definitivt velge en BB eller en CC-krem som vil vare lenger og vil ikke være så tung.

Hva er noen sminke tips for kvinner med fet hud?

Hold blotting vev hendig, bruk en oljefri primer, en slitesterk og oljefri væskefond, høydekkende concealer og et gjennomsiktig pulver for å sette alt godt.

Hva er forskjellen mellom en tonet fuktighetskrem og et lett fundament?

En tonet fuktighetskrem, som en ikke-tonet, leverer humectants sammen med jernoksyder og muligens titandioksid ved ca. 3 prosent for å sette farge på, mens et fundament inneholder jernoksyder og titandioksid i området 14-15 prosent, noe som gir mer farge til huden. Så et lett fundament gir et mer polert utseende til huden.

Hva er den beste måten å legge grunnlag på?

Det er ikke den beste måten å legge grunnlag på. Prøv dem alle fra svamper til sminkebørster og til og med fingrene dine. Du har kanskje brukt børster til å legge grunnlag, men du vet ikke hvordan fundamentet ditt vil se ut med en sminkesvamp. Så prøv og teste forskjellige måter og hold deg til den som jobber for deg.

Mest vanlige øye sminke spørsmål besvart 12 Viktige spørsmål om hårpleie besvart Alle lepper og leppestift spørsmål besvart 6 ting som vil skje hvis du slutter å bruke sminke! 11 Ofte stilte spørsmål om cellulitt besvart Makeup og kosmetikk Fun Facts 14 mest søkte skjønnhetsspørsmål besvart! 9 spørsmål for å spørre frisøren før du har et hårklipp Alle spørsmål om rettferdighet besvart!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: