Aveeno Positivt Ageless Anti-Wrinkle Eye Cream

Hei damer Håper alle gjør det bra. For meg savner jeg hjem, familie og venner hjemmefra, og jeg er glad for at det er litt lettere å få tak i dem gjennom sosiale medier som Facebook. En av vennene mine postet et bilde av henne som viser hvor klar og jevn hud er. Jeg komplimenterte hennes hud og hun svarte på min kommentar som forteller meg at i vår alder, tidlig på 30-tallet, må vi bruke anti-aging-produkter. Da skjønte jeg at jeg trengte en anti-aging øye krem! En øyekrem jeg elsker mye, er Aveeno Positivt Ageless Anti-Wrinkle Eye Cream.

På Aveeno Positivt Ageless Anti-Wrinkle Eye Cream Etikett:

Nå kan du bidra til å gjøre opp for fortiden ved å reversere de synlige tegnene på aldring, for yngre hud. Aveeno Positivt Ageless Eye Cream, med Active Naturals anti-oksidant Shiitake Complex, er klinisk vist for å bekjempe synlige tegn på aldring rundt øyet.

-Reduced utseendet på linjer og rynker -Løftbar og fastkjørende hud rundt øynene -Vislig reduksjon av mørke sirkler. Og fordi det er Aveeno, er det mildt nok for jevn hud. Veibeskrivelse: Påfør under og rundt øyeområdet og forsiktig glatt til absorbert. Bruk morgen og kveld alene eller under sminke.

Jeg tar på Aveeno Positivt Ageless Anti-Wrinkle Eye Cream:

Jeg jobber om natten og det tar toll på øynene mine. Det ga meg mørke sirkler og fine linjer begynte å dukke opp. Øyekrem til redning. Aveeno Positivt Ageless Anti-Wrinkle Eye Cream kommer i en liten, fløte, plastpumpeflaske som bare er ca 2 inches høy og en tomme i diameter. Det er så lite, men jeg har bare brukt opp 25% av innholdet i 3 uker. Så jeg tror denne 15 ml flasken varer meg 3 måneder. Jeg brukte bare et minuttdråp to ganger om dagen. Øyekremet selv er krem ​​i farge og føles som en blanding av krem ​​og serum. Det er lett å spre på huden og absorberes raskt også. Det har en mild duft for det, og jeg tror det er nesten unscented. Det fukter øyeblikkelig øyeområdet og holder det fuktet i flere timer. Det har ikke minty føler på huden, men gir sikkert beroligende virkning på den. Mine øyne føles oppdaterte når jeg brukte denne øyekrem. Den har denne fine kjøleeffekten på mine slitne øyne. Det er veldig forsiktig på øyeområdet, og jeg liker hvordan det bryr meg om huden min.

Jeg brukte ved et uhell mye Neutrogena Rapid Tone Night Moisturizer på mitt under øyeområde hvor det ikke skal brukes siden det har retinol og salisylsyre. Jeg finner det litt tøft på det følsomme området rundt øynene. Jeg trodde jeg skulle legge grunnlag på den tiden. Så neste dag finner jeg under er i mitt venstre øye super rødt og tørt og flakket. Det har lagt vekt på mine rynker, og det skremte meg virkelig. I 4 dager etter bruk av denne øyekrem over det berørte området, var det i stand til å reversere tørkeeffekten av retinol og salisylsyre på venstre øye. Det er mye mer jevnere nå etter bruk av uker. Jeg la også merke til at øynene mine ser ferskere ut i forhold til når jeg ikke bruker øyekrem. Selv om det var i stand til å reversere skadene på venstre øye, ser jeg ikke utjevningseffekt på høyre øye. De fine linjene er fremdeles der og ingen forbedring. Det ser ut samme måned siden, men er langt mindre tørrere. På mine mørke sirkler har jeg fortsatt mørke sirkler, det er litt lysere nå, til tross for mangel på søvn. Og som jeg har sagt, ser øynene mine bedre generelt ut.

Aveeno Positivt Ageless Anti-Wrinkle Eye Cream - Det jeg liker:

-Gentle -Effektiv fuktighet i øyeområdet -Brightens mørke sirkler om en måned -Start reversering av skaden gjort av retinol og salisylsyre på venstre øye om 4 dager. Forbedret det enda bedre etter 3 uker -En måned er kort for å vurdere produktets anti-rynkeegenskaper, men i en måneds bruk tror jeg ikke jeg har utviklet ekstra rynker på høyre øye.

Aveeno Positivt Ageless Anti-Wrinkle Eye Cream - Det jeg ikke liker:

-Expensive på $ 25 per 15ml flaske.

IMBB Rating: 4.5/5

Endelig tankes: Dette er en flott øyekrem jeg vil fortsette å kjøpe tilbake. Jeg elsker det så.

Aveeno Daily Moisturizing Lotion Aveeno Skin Relief Moisturizing Lotion Aveeno Skin Brightening Daily Scrub Aveeno Positive Radiant Daily Moisturizer Aveeno Baby Eksem Terapi Fuktighetskrem Aveeno Positivt nærende Hydrating Body Wash Olay Natural White Day Cream Review Pond's Age Miracle Cell ReGEN Day Cream Review Olay Total Effects Day Cream med Touch of Foundation Review, Swatch L'Oreal Revitalift Anti-Wrinkle og Firming Day Cream Neutrogena Fine Fairness Lotion SPF 30 Neutrogena Fine Fairness Essence Biotique Seaweed Eye Gel & Almond Under Eye Cream-Review Blossom Kochhar's Almond Under Eye Cream Mellow Kesar og Almond Under Eye Cream Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: