Hei jenter,

Jeg elsker å legge til paletter som denne i min stash. Jeg finner slike paletter veldig lett å reise med å vurdere å ha en nyanse for alle formål. Jeg kunne til og med bære den enkle skyggen sammen med en vinget liner. Jeg trenger ikke å bry deg med å ha to til tre solo skygger i min forfengelighet kit. Deborah Milano 05 Rose Elegance Hi-Tech Eyeshadow er en så fin skygge trio fra dem, som jeg synes veldig bra fordi alle de tre fargene er ganske nyttige for meg. Jeg vil si, alle hudtoner kan gjøre bruk av denne paletten.

Produktbeskrivelse: Deborah Milano's bestselger for hele tiden med et spennende nytt utseende: Formelen er intens og lysende og den flotte emballasjen er elegant designet. Tilgjengelig i 8 paletter, hver med tre nydelige fargetoner, for å passe til en endeløs rekke stemninger og utseende. Bakt øyenskygge med en satin høy perlefinish. Strålende intense farger lyser og dramatiserer blikket. Med sin hviske-myk, silkeaktig jevn konsistens, flyter produktet med herlig brukervennlighet. Formulert med spesielle mykgjørende estere for å sikre strekkfri, helt jevn farge. Øyenskyggen kommer i tre flotte nyanser: hver kan brukes alene, parvis eller alt sammen for et uendelig valg av nyanser. Pris: INR 725

Min erfaring med Deborah Milano 05 Rose Elegance Ombretto Trio Hi-Tech Øyenskygge:

Den slanke designen inneholder en dobbeltsidig applikator. Denne paletten leveres med et hardt plastui med en søt applikator som føles veldig pute-y. Applikatoren er ikke som din vanlige svampespissapplikatorer, og dette vil vare lenge. Fargene i denne trioen er super vakre. Det er en taupe nyanse, som du kan bruke hver dag på lokket. Denne skyggen kan ikke oppstå på svært dype hudtoner skjønt.

Highlight-rosa skyggen er perfekt for pannebenet og for det indre hjørnet av øynene. Highlight-skyggen kan også brukes på lokket hvis du har veldig blek hud. Plomme skyggen er en nydelig lilla, som du kan bruke til å røyke ut din liner. Du kan bruke den under vannlinjen, eller du kan bruke den i krøllen.

Tekstur er sikkert bakt, du kan føle at de har tett pakket den og det er neppe noe faller ut til dette. Fargen kan ikke være buttery eller super glatt, men de viser meg godt på meg. Du kan gå dab-dab med fingrene hvis du ikke vil at produktet skal gå seg vill i børsten. Jeg vil si, våt søknad imponerte ikke på meg. Det så ut som om det ville bli mer, men pigmenteringen er bedre med tørr påføring.

Samlet sett, en flott palett for de fleste hudtoner, dyp eller lys. Dette kan være en praktisk palett for folk som går fra kontor til fest slitasje endring. Med en primer kan du få 5 timers slitasje.

Fordeler av Deborah Milano 05 Rose Elegance Ombretto Trio Hi-Tech Øyenskygge:

 • Applicator er flott.
 • Kompakt trio, kan skape mange utseende.
 • Godt å reise med, solid.
 • Pigmentert.
 • Knapt noen faller ut.
 • Kan brukes vått og tørt.
 • Pearly finish, ingen chunky shimmer.
 • Vinner ganske bra med primer.

Cons av Deborah Milano 05 Rose Elegance Ombretto Trio Hi-Tech Øyenskygge:

 • Ikke buttery glatt.
 • Ikke veldig imponerende med pigmentering med våt applikasjon.
 • Taupe-skyggen kan ikke dukke opp på dypere hudtoner.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Deborah Milano 05 Rose Elegance Ombretto Trio Hi-Tech Eyeshadow? Ja, dette er en god øyenskygge trio etter min mening. IMBB Rating: 3.5/5

Deborah Milano Violet 24Or Våt og Tørr Velvet Øyenskygge Deborah Milano 24 Ore Våt og tørr øyenskygge - Brun Deborah Milano 24 Ore Wet & Dry Eyeshadow - 13 Black Deborah Milano Ombretto Mono Hi-Tech Øyenskygge 11 Deborah Milano Ombretto Mono Hi-Tech Øyenskygge Skygge 51 Deborah Milano Hi-Tech Trio Øyenskygge i Rose Bouquet Anna Andre Extreme Elegance Langvarig Eyeliner i 60299 Maybelline Color Sensational Eyeshadow Palette - Rose Quartz Pink Chambor 54 Rose Shimmer Trio Eye Shadow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: