Hei, herlige mennesker,

Etter min ikke-så gode erfaring med Olay Night of Olay Firming Cream, var jeg på jakt etter en annen krem ​​som kunne gi lettelse til tørr hud i dette ekstreme tørre været. Jeg tenkte på å få den gamle dammen til å være kaldt krem ​​da jeg så denne varianten. Dette kom rett i tiden da jeg slittet mørke, pesky merker som ble etterlatt fra breakouts som jeg hadde noen dager tilbake.

Produktbeskrivelse: Formulert med et kompleks av Vitaminer B3 og C, bekjemper denne daglige fuktighetskrem misfarging for å synlig redusere mørke flekker i 4 uker, slik at huden ser mer jevnt tonet og strålende ut.

Viktige ingredienser: Vitamin B3 - Kjent for å redusere misfarging av huden og rødhet. Vitamin C - kjent for sine antioxidantforyngelsesegenskaper.

Pris: USD 1,5 for 1,75 oz / 50 g; USD 8,99 for 7 oz / 200 g (kan variere på tvers av butikker).

Min erfaring med damens Clarant B3 Dark Spot Correcting Cream:

Kremet kommer i en hvit rosa plastburk, jeg liker ikke glassemballasje. Gitt konsistensen av krem, kan det lett omlegges i et rør. Vel, det gode er at kremet også kommer i en mindre, reiseformet krukke som er den jeg har. Jeg bruker en liten spatel til å kutte ut kremet.

Kremet er hvitt i farge og konsistensen av kremet er ikke tykk, det er buttery. Faktisk er det mer som en tykk lotion. Den sprer seg lett og blir lett absorbert i huden. Jeg trenger ikke å gni det for mye for å blande det inn i huden. Den synker inn i huden i bare et par slag.

Denne krem ​​hydrater og fukter huden min godt. Det forlater huden myk og glatt, og det er ikke noe oljeaktig, glatt lag på ansiktet mitt om morgenen når jeg våkner. En annen god ting om produktet er at den kommer i en annen variant for normal til fet hud også. Jeg bruker vanlig til tørr hud en og den passer til mine tørre hudbehov. Jeg har ingen tørre flekker og huden min føler ikke behov for ekstra fuktighet.

Kremet forårsaket ingen irritasjon på min følsomme hud, brøt meg heller ikke ut. Det lukter roser, og duften holder seg litt på huden, som jeg elsker. Vel, hvem ville ikke elske å lukte som roser 😛

Kommer til det mørke punktreduksjonskravet, fungerer det. Det viser imidlertid ikke resultater så fort som noen kostbare kremer og serum, men det er heller ikke en dud. Jeg bruker dette for en måned nå, og jeg finner en forskjell i misfarginger og mørke flekker på ansiktet mitt. De er synlig lettere og ansiktet mitt virker mer jevnt tonet nå. Siden kremet ikke inneholder solkrem, bruker jeg det bare om natten og i en måned kunne jeg se rundt 50-60% reduksjon i mine mørke flekker. De er mye lettere enn de var, og jeg håper vil visne bort med kontinuerlig bruk.

Siden kremet ikke føler seg tungt på ansiktet, bør jeg også kunne bruke det i løpet av sommeren. Også, selv om jeg kjøpte den mindre pakken, bare for å prøve den, har jeg fortsatt mer enn halvparten av krukken igjen etter en måned med kontinuerlig bruk 🙂

Pros av damens Clarant B3 Dark Spot Correcting Cream:

  • Det er en variant for normal til fet hud også.
  • Reisestørrelsesversjon er også tilgjengelig.
  • Nydelig rose duft.
  • Gets absorbert lett.
  • Silkeaktig tekstur.
  • Moisturizes min tørre hud.
  • Fader bort mørke flekker med kontinuerlig bruk.

Ulemper med damens Clarant B3 Dark Spot Correcting Cream:

  • Jar emballasje.
  • Ingen SPF.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe damens Clarant B3 Dark Spot Correcting Cream? Jeg er fornøyd med denne krem ​​og vil sikkert kjøpe den igjen. Hvis du er ute etter noe å behandle for dine tørre flekker, prøv denne. Med to forskjellige varianter, vil du få en til huden din også. 🙂

Damens hvite skjønnhet BB + Fairness Cream Damens Age Miracle Cell ReGEN Day Cream Dammer Age Miracle Daily Resurfacing Cream med SPF15 Pond's Rejuveness Anti-Wrinkle Cream Estee Lauder Opplys Dark Spot Correcting Night Serum Clinique enda bedre hudton Corrector Clinique enda bedre klinisk Dark Spot Corrector

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: