Hei, herlige mennesker,

Jeg har et annet bad og kroppsverk produkt for dere alle. 😉 Dette er den siste kroppen krem ​​fra min "mini" Bath and Body Works butikk! Ja, min hubby sier det, og han er ikke feil. 😛 Mengden produkter jeg har tatt denne gangen, har jeg en mini-butikk hjemme hos meg. 😉 I fjor brukte jeg Winter Candy Apple Nourishing Hand Cream og jeg elsket det til kjernen, så å plukke en krem ​​fra samme område var en no-brainer. Les videre for å vite om kroppens krem ​​er så god som håndkremet.

Produktbeskrivelse: Infused med luksuriøst rik Shea Butter, gir vår New Ultra Shea Body Cream 24 timer nærende fuktighet for å myke selv den tørreste huden. Med beroligende Aloe Butter, pampering kakaosmør og mer Shea enn noen gang, smelter vår ikke-fettete formel i huden for å gi nydelig duft og hele dagen, hele natten hydrering.

Toppnotater: Rød Apple, Candied Orange Mid Notes: Maple Leaf, Fresh Cinnamon, Winter Rose Petals Tørre notater: Vintermusk, Orris, Oakmoss

Key Fragrance Notes: En morsom, festlig blanding av rødt eple, vinter rosenblad og kandisert oransje

bruk: Klem kvartstørrelsen dukke i palm og massasje i huden for vår dype fuktighet.

Pris: USD 13,00 for 8 oz / 226 gm.

Min erfaring med bad og kroppsarbeid Winter Candy Apple Body Cream:

Emballasjen er veldig fristende. Som jeg fortalte dere alle, tok jeg opp dette før jeg tenkte to ganger. Bortsett fra det faktum at jeg elsker duften, ble jeg bokstavelig talt kastet over av den vakre emballasjen. Bade- og kroppsarbeid Winter Candy Apple 24-timers fuktighet Ultra Shea Body Cream kommer i et rødt og hvitt rør som har en flipdeksel. Luken lukkes med et klikk. Røret har grafikk av snekledde juletrær som gjør at det ser ut som en god feriegave.

Kremet er hvit i farge og har en veldig tykk tekstur; Det sprekker imidlertid lett og jevnt og er lett å bruke. Jeg bruker det vanligvis etter dusjen, på min fuktige hud, og det blir lett absorbert. Det forlater huden myk og glatt og ikke fettete. Kommer til 24-timers kravet, vil det stå i oppfyllelse for de som har normal hud. Men siden jeg har super tørr hud, pleier jeg å bruke fuktighetskrem igjen mens du går til sengen. Denne fløten holder godt i rundt 12 timer eller så for meg, bare mine super tørre føtter trenger en re-applikasjon på rundt 6-7 timer, noe som er ganske bra, siden det er tilfellet med de fleste kremer eller kremer.

Jeg har allerede bragged om min kjærlighet til duften, men det har fortsatt en søt og sitrusaktig duft, mer citrusy enn søt, men etter et par minutter lukter det av søte epler. Apple notater er søte og sanne til navnet "candy" eple !! Jeg kunne ikke lukte noen rose der inne skjønt.

Tørre notater er varme og musky men ikke veldig overveldende. Oppholdsstyrken i denne duften er god, og den forblir på meg i 4-5 timer, som kan økes ved å bruke andre produkter fra rekkevidden i forbindelse.

Fordeler med bad og kroppsarbeid Winter Candy Apple Body Cream:

  • Ikke-fettete tekstur.
  • Veldig fuktighetsgivende.
  • Vakker emballasje.
  • Inneholder fuktighetsrike ingredienser som kokosolje, sheasmør.
  • Gets absorberes raskt.
  • Fantastisk duft.

Ulemper med bad og kroppsarbeid Winter Candy Apple Body Cream:

  • Jeg må bruke på super tørre føtter etter 6-7 timer.
  • Ikke tilgjengelig i reisestørrelsen.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe bad og kroppsarbeid Winter Candy Apple Body Cream? Denne duften er en av mine personlige favoritter fra merkevaren og jeg vil fortsette å kjøpe det sikkert. Jeg vil anbefale det fra hele hjertet. Alle som elsker fruktige dufter vil også elske denne. 🙂

Bath & Body Works Vinter Candy Apple Fragrance Mist Bad og Kroppsarbeid Winter Candy Apple Body Lotion Bad og kroppsarbeid Winter Candy Apple Shower Gel Bath and Body Works Vinter Candy Apple Nourishing Hand Cream - Er det påminn deg om helligdager? Bath and Body Works Peach Bellini Ultra Shea Kroppskrem Bad og kroppsarbeid Sov svart kamille Kroppskrem Bath and Body Works Aromaterapi Sleep Body Lotion - Lavendel Vanilje Bad og Kroppsarbeid Søvn Lavendel Vanilje Kroppsvask og Skumbad Bad og Kroppsarbeid Lavendel Kamille Søvn Kropp Lotion Bad og Kroppsarbeid Søvn Lavendel Vanilje Kropp Mist Bath og Body Works Lavendel Vanilje Bad og Massasje Olje Dove Body Silk Cream Skjønnhetsformler Vitamin E Overalt Kroppskrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: