Hei alle,

Etter å ha gjennomgått skyggen "Fuchsia Ecstasy" fra de nylig lanserte Maybelline Vivid Matte Liquid Lipsticks, vurderer jeg skyggen "Electric Pink" i dag. Så les videre for å finne ut mer om denne leppefarge.

Pris: $ 7, prisene varierer fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Lipfarge glir på glatt til matt matte. Infunderes med rene pigmenter for høy effektfarge. Kremaktig væskebase for en myk, myk følelse.

Hvorfor vil du elske det: Drenk leppene dine i Levende Matte. Fet, levende farge glir lett på leppene for en fløyels matt finish. Formelen er behagelig og kremaktig med en jevn følelse ved påføring. Med full fargedekning, er resultatet et rikt, intens leppeutseende i en rekke farger fra Nude Flush til Electric Pink til Vivid Violet. Fås i 10 levende, matte nyanser.

For best resultat:

Trinn 1: Påfør din Maybelline matte flytende farge ved å starte i midten av overleppen. Trinn 2: Arbeid fra midten til ytre kantene, og følg deretter konturene i munnen din. Trinn 3: Glid den matte væskefargen over hele underleppen.

Min erfaring med Maybelline Electric Pink Farge Sensational Levende Matte Væske Lip Farge:

emballasje: Denne flytende leppestiften kommer i et gjennomsiktig rektangulært rør med en svart hette. Emballasjen er ganske enkel, men effektiv. Hetten er en skruetype og dermed er det ingen fare for at den kommer løs. Navnet på leppestiftet vises på et klistremerke nederst.

Applicator svampen er ganske lang og flat. Det plukker opp en anstendig mengde av produktet. Det er enkelt å bruke og gjør søknaden presis og rask.

Shade / pigmentering:"Electric Pink" vises en neonrosa i røret og håndprøven. Det ser imidlertid ikke ut som det er neon på leppene. Det ser en pen Barbie rosa på leppene. Jeg personlig likte skyggen, men det kan ikke appellere til alle.

Lippestiften er sterkt pigmentert og en sveipe er nok til å dekke leppene. Jeg vil anbefale å unngå lagring fordi flytende leppestifter har en tendens til å klumpe hvis lagdelt.

Texture / Finish:Dette er en flytende leppestift og har en kremaktig tekstur. Det er ikke veldig rennende og sprer seg lett på leppene.

Dette området er annonsert som matte, men leppestiftet tørker ikke helt ned og forblir litt vått gjennom hele slitagetid. Den har en ganske blank overflate.

Lippestiften føles behagelig og lett på leppene og føles ikke tørking. Det markerer ikke noen tørre flekker, men jeg vil fortsatt anbefale eksfolierende lepper før påføring. Jeg la ikke merke til noen fjæring med denne skyggen, men jeg vil anbefale å bruke en leppeforing.

Lippestiften har en svak duft, men ingenting for overveldende. Den gode delen er at duften ikke holder på lenge for en gang brukt.

Varig kraft:Siden denne leppestiften ikke er virkelig matt, overfører den. Det varer på meg i 4-5 timer, avhengig av hva jeg snakker / drikker.

Pros av Maybelline Electric Pink Farge Sensasjonell Levende Matte Væske Lip Farge:

  • Nydelig rosa nyanse.
  • Kremaktig tekstur som glir jevnt på leppene.
  • Sterk pigmentering.
  • Føler ikke tørking på leppene.
  • Fremhever ikke noen tørre flekker.

Cons of Maybelline Electric Pink Farge Sensasjonell Levende Matte Væske Lip Farge:

  • Har ikke en matt finish som annonsert.
  • Gjennomsnittlig oppholdskraft.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg anbefale / tilbakekalle Maybelline Electric Pink Farge Sensational Levende Matte Liquid Lip Color?

Hvis du liker flytende leppestifter med en glanset glans, kan du prøve det, men det er feil å kalle det en matt leppestift. Jeg vil ikke tilbakekjøpe nøyaktig samme nyanse.

Maybelline Fuchsia Ecstasy Color Sensational Levende Matte Væske Maybelline Colorsensational Velvet Mat Mat 5 Maybelline Colorsensational Velvet Matte Sneak Peak og Swatches Maybelline ColorSensational Velvet Mat Mat 6 Maybelline Colorsensational Velvet Mat Mat 11 Maybelline Colorsensational Velvet Mat Mat 1 The Balm Meet Matte Hughes Langvarig Væske Leppestift Gerard Kosmetikk Hydra Matte Liquid Lipstick i Immortal Lime Crime Velvetines bleknet flytende mat leppestift Colourpop Glidelås Ultra Matte Lip Liquid Lipstick Lime Crime Velvetines Liquid Matte Lipstick i Wicked Lime Crime Velvetines bleknet flytende mat leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: