Påstander : En silkeaktig pulverblush som glir jevnt og gir en matt finish med langvarig slitasje. Disse Blush nyanser perfekt etterligne fargen som kinnene dine vender når du er naturlig skyllet.

Pris : 2,690

Min erfaring med Bobbi Brown Blush Pretty Coral 31 Siden jeg har laget min Bobbi Brown blush palette, har jeg brukt disse rødmen for det meste. Pretty Coral 31 er en nydelig varm korallrosa nyanse.

Den har en matt finish. Det er middels pigmentert og en buildable rødme. Dette bidrar til å kontrollere mengden farge som går på kinnene dine. Tekstur er glatt. Det ser ikke ut pulveraktig på huden og gir en nydelig naturlig glød på huden. Oppholdsstyrken er ganske mye hele dagen lang (6-7 timer) før den forsvinner og fortsatt litt farge forblir på kinnene. Det er en fin farge for de med lyse til middels hudfarger og spesielt en god for de med varm undertone.

slik at disse rødmer kommer i enkeltpakning, men kan vendes ut og settes i en palett også. Og hvis du bare vil bære en rødme mens du er på reise, kan du flippe rødmen i din enkeltbeholder.

Jeg har brukt disse rødmen i rundt 4 måneder nå, og jeg har absolutt null klager fra noen av disse rødmen.

Noen av dupes for rødmen er Maybelline Fresh Coral, NARS Blush Torrid, MAC Blush i fersken.

Helt og sterkt anbefale disse. Litt går langt, så selv om du finner det litt dyrt, vil du kunne bruke disse til du blir lei av dem. 🙂 Vurdering : 5/5

Swatch:

FOTD:

Bobbi Brown Blush Rose # 3 Review, Swatch, FOTD Bobbi Brown Powder Blush - Apricot Review Bobbi Brown India lanserer, møter Eliano og Product Bobbi Brown Foundation Stick Bobbi Brown Lip & Cheek Pot Rouge - Coral Calypso Bobbi Brown Extra SPF 25 Tonet fuktighetsgivende balm Prosjekt "Swatch It": 15 Bobbi Brown Blush Swatches Beste Coral Blushes å velge mellom

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: