Chambor Powder Matte Lipstick Sukkerrosa Review, fargeprøver

Pris: Rs. 595 for 4,5g, da min venn fortalte meg om det, var de 415, da jeg kjøpte så var de 450, nå blir de fornyet til ny pakke med denne turen på 595! Kan være jeg sang for mye i ros og noen hørte 😀

En nyskapende formulert leppestift som har både fuktighetskrem + matteffekt i den. Non-Drying Triple Action Formula som:

1. Hydrater - Vitamin A & Jojoba olje 2. Beskytter mot solen - UVA og UVB Filtre (SPF-15) 3. Har anti-aging formel som myker og glatter leppene - Vitamin E

Det er noen nye nyanser i blokken med denne nye pakken, Pink flamingo er en annen, da var det denne svarte kirsebæren, ikke for meg, andre SA ikke visste, disse har ikke blitt oppdatert på nettsiden, så jeg kan si men kan håpe det er mer, for jeg elsker mattes.

Jeg må si at den forrige emballasjen i en stor matte følelse ikke var min kopp te, dette er slankere, lysere skinnere og også den rosa klistremerket på bunnen er ganske søt, så igjen er de pakket som deres silkeområde, de kunne har innovert kjære matte leppestifter du kjenner! Det klikker låser på plass, og du kan bære den rundt, som du kanskje ikke trenger siden disse varer lenge, og å lage dem kake er den siste tingen du vil ha.

Farge og form av kulen Teksten alt er det samme, fargen er en rosa naken nyanse, og den har noen mauve undertoner til det, disse vil påminn deg deg om Deborah Milano-røde matte leppestifter. Vel, selv skyggen 07 jeg tror kanskje det er like, sjekk opp på mine vurderinger. Disse og Deborahene er som Bhai-Behen.

Fargen er for alle som liker å ha lyserøde, nakender, og er kontor eller college, jeg foreslår at du plukker opp det umiddelbart. Likevel er dette for matte noen mennesker er jeg sikker på, ett lag gir deg nok farge, og hvis du lagrer den på, vil dette fylle i leppe linjer og se veldig kake og føle seg tørr også. Ærlig er det på tørr side, men jeg elsker Mattes for mye.

Fargen er veldig veldig vakker, den er en rosa naken, men har den rette rosa i den, ikke for blå, ikke for hvit til å vaske ut teintet, det er den ultimate fargen for kontorrekvisita eller når du ikke vil ha mye farge. Dette varer i 4-5 timer lett, men med måltider har det en tendens til å akkumulere og føle seg kakeaktig. Du trenger ikke å bekymre deg for blødning som det forblir satt, men ja det tørker.

Pigmenteringen er god, ett lagslag opp og leppepigmenteringen er skjult, den er ikke smøraktig kremaktig, men den er kremaktig solid, som i vannet smelter, men gir den rette mengden opasitet snart nok. Fargen er hightlight her. Men hvis du ikke liker tørre eller matte lepper, hopper du over dette, det kan vaske ut gule hudtoner og dusky også, så rosa og nøytrale hudtoner som elsker mattes, prøv dette helt sikkert.

Innendørs, kunstig lys.

IMBB-vurdering: 4.75/5

Chambor Powder Matte leppestift-14 nyanser Chambor Moisture Plus leppestift - 307 Cherry Plus Chambor Silk Touch Lipstick No 610 Silke Pop Chambor Virkelig Varig Lipstick Shade No. 906 Truly Pearl Revlon Matte Lipsticks er min nye kjærlighet Chambor Coral Reef Chambor Powder Matte leppestift Desert Rose Chambor Powder Matte Lipstick - Tender Chestnut 7 MAC Pink Lipsticks Photos, fargeprøver 39 Rosa leppestifter for alle hudtoner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: