Jeg er veldig forelsket i alle nyanser av pinks i disse dager. Jeg vokste opp med å høre at denne rosa fargen ikke ville passe til min skumle hud noensinne, men i det siste har jeg innsett hvor variert fargen er og hvordan nyanser kan brukes i ulike utseende. Jeg bruker for mye pinks og purples nylig, så da jeg så denne nydelige rosa rosa skyggen på Colorbar-telleren, bestemte jeg meg for å plukke den sammen med 3 andre nyanser. Vil du vite detaljene i denne nydelige øyenskyggen? Sjekk ut anmeldelsen her.

Produktbeskrivelse: Denne nye skyggelinjen har et fullstendig fornyet utvalg av nyanser og teksturer fra Matte til Pearly til High shimmer. Den proprietære blandingen av ingredienser gjør at farge kan veve seg gjennom formelen, noe som resulterer i vanvittig fargeutbetaling, farge som forblir på lokkene og gnisten som ikke faller. Den fantastiske teknologien fungerer for hver nyanse og slutt. Pris: 550 INR for 4 gm.

Min erfaring med Colorbar Elegant Emphaseyes Eye Shadow:

emballasje:Øyenskyggen er pakket i en sølvpapirkartong som alle andre Colorbar-produkter. Det er et gjennomsiktig vindu på toppen av boksen som gjør at du kan se fargen på innsiden. Skyggenavnet og ingrediensene er også nevnt. Produktet kommer i en rund plastpanne med et gjennomsiktig deksel som lukker med et klikk.

Det er definitivt en veldig reisevennlig emballasje. Men når det brukes, kan det glitrende, pulverformede produktet bevege seg til ytre kant, noe som gjør det litt rotete. Sørg for å støv bort det før du legger det inn i vesken. Ingen applikator eller speil er utstyrt med den. Dessuten er det ingen applikator eller speil forutsatt, og for en dyr øyeskygge som dette, var et speil noe forventet.

Farge / pigmentering / Texture:Dette er en nydelig rik rosa nyanse med gylden glimmer i den. De fine shimmers er jevnt fordelt og blander med fargen for å legge glamfaktoren til øyesminke. Øynene dine vil definitivt se veldig definert og fremtredende når du bruker denne skyggen. Dette kan være ditt perfekte valg for en festsmykke som det vil lyse opp øynene umiddelbart, og folk vil sikkert merke din sminke. Produktet har en jevn, pulveraktig tekstur.

Den smelter uanstrengt selv når du ikke bruker noen base sminke eller primer. Jeg bruker den på nakne lokk med fingertuppene for eksperiment, og det viser de samme resultatene. Layering av produktet fører aldri til krølling, selv om lagring aldri er nødvendig. Pigmenteringen er veldig intens. En enkelt sveipe kan dekke hele lokket. Faktisk er fargestyrken bedre når jeg bruker den med fingertipsene mine. Du bør søke litt om gangen, ettersom du kan ende opp med å bruke mer produkt enn nødvendig.

Oppholdsstyrke:Uten base sminke eller primer, forblir den på i 5-6 timer, hvorpå den fades litt. Jeg prøvde å vaske det med vann, og selv om det reduserte fargestyrken, kan vannet ikke ta det helt av. Det er definitivt vann og olje bevis som gjør det til et ideelt valg for langvarig sminke utseende.

Med riktig priming og base sminke, vil dette sikkert vare så lenge som nødvendig. Du kan bruke en oljebasert sminkefjerner for å fjerne all farge og shimmers i et feie uten å gjøre det rotete. Jeg har også brukt den i nedre lokket og det virker perfekt også for følsomme øyne.

Pros av Colorbar Elegant Emphaseyes Eye Shadow:

 • Hyggelig, reisevennlig emballasje.
 • Vakker farge.
 • Passer alle hudtoner.
 • Kan brukes til ulike typer øye sminke.
 • Ingen chunky glitter.
 • Glatt tekstur.
 • Blander uten problemer.
 • Utrolig pigmentering.
 • Ikke krøller seg.
 • Vann og svettebestandig.
 • Oppholder seg veldig lenge.
 • Ingen glitter faller ut.

Cons av Colorbar Elegant Emphaseyes Eye Shadow:

 • For mye kostbar.
 • Ingen applikator eller speil med den.

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Colorbar Elegant Emphaseyes Eye Shadow? Dette er en nydelig nyanse og en må-ha i alle kvinners stash. Jeg vil ta lang tid å fullføre dette. Etter det vil jeg få dette igjen, hvis jeg ikke får dette i noen annen palett. Hvis du ikke har denne fargen i stash, legger du til dette nå. Du vil sikkert elske dette produktet.

Colorbar Grab Emphaseyes Øyenskygge Colorbar Blink Emphaseyes Øyenskygge Colorbar Faith Emphaseyes Øyenskygge Colorbar Emphaseyes Eyeshadow 015 Truth Colorbar Windstar Emphaseyes Baked Eyeshadow Colorbar Emphaseyes Eyeshadow Shiver Colorbar Emphaseyes Eye Blending Brush Zoeva Faith and Love Luxe Cream Lipstick - Du og jeg var for alltid vill MAC Eyeshadow Brown Down, Lucky Green, Naked Lunch NYX ES 72A lys grønn øyenskygge

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: