Hilsen alle!

I dag skal jeg gå gjennom en av mine favorittprodukter! Jeg fikk dette hetteglasset når jeg var i USA, og jeg har brukt det regelmessig i mer enn 3 måneder. Nå som jeg har gitt deg en innfrysning av hvor bra dette er, la oss avsløre alle detaljer om Hask Keratin Protein Smoothing Shine Oil.

Pris: $ 2,99 for 0,61 oz. Produktbeskrivelse: Gi skadet, overforarbeidet hår en mirakel makeover med Hask Keratin Protein Smoothing Shine Oil. Denne lette, alkoholfrie, øyeblikkelig absorberende oljen gir en nydelig glans uten oljeaktig rester. Infusjonert med hydrolysert keratin for å glatte og redusere frizz, trengs denne oljen håret for å la det tørt og tørt hår være mykt, glatt og utrolig skinnende. Den deilige duften vil stimulere dine sanser.

Veibeskrivelse: Kan brukes på både vått og tørt hår for å skape en silkemyke, glatt overflate. Påfør en myntstørrelsesmengde jevnt gjennom hele håret, unngå rotområdet. Stil etter ønske. For det slankeste, frizzfrie håret som er tenkelig, bruk Hask Keratin Protein Smoothing Shampoo og Conditioner.

Min erfaring med Hask Keratin Protein Smoothing Shine Oil:

Emballasjen er i et mørkbrunt plastflaske med et lite lokk. Det har ikke en dråper eller pumpe, så du må bare vippe for å ta ut produktet. Viktig produktinformasjon skrives ut på flasken. Den lille flasken er super reise vennlig, bare trenger å være litt forsiktig når du tar ut produktet.

Duften er super hyggelig. Den har en fin blomsterduft som føles veldig avslappende og behagelig på sansene. Det dveler seg en stund før det langsomt falmer bort. Jeg liker virkelig duften av denne oljen.

Oljen er gjennomsiktig, veldig lett og i motsetning til vanlige oljer. Jeg tar den i håndflaten min og gni den mellom begge palmer. Det føles veldig silkeaktig og glatt, men ikke fet eller fett i det hele tatt. Det er mer av et silikonbasert serum. Det hjelper med å tømme frizz og fly-aways. Håret mitt føles veldig annerledes etter bruk av dette. Det er mykhet og glatthet uten at håret mitt blir viklet ned eller ser lunkent ut. For min tykke mane er 3-4 dråper nok. Det hjelper i lett detangling, og selv på dager når jeg hopper over balsammen min, reduserer denne oljen min elendighet.

Jeg bruker den på både tørt og vått hår, og ærligvis vet jeg ikke hvilken jeg liker bedre. Det fungerer bra for meg, enten. På mitt litt tørre hår (lufttørket) bruker jeg det og kjører fingrene for å lette ut knutene. Det hjelper med å gi jevnt og mykt hår. På dager når håret mitt er kjedelig og grovt, bruker jeg litt av denne oljen, og kammer godt for å spre det jevnt, Voila, det er lettere å fake en god hårdag med denne Hask Smoothing Shine Oil.

Det bidrar til å redusere hårbrudd på grunn av sprøtt og grovt hår. Lettere kaming = mindre brudd. Jeg vet ikke om denne keratinoljen styrker håret, men det lever sikkert opp til produktkravene. Glatt og skinnende hår uten å gå til salongen!

Pros av Hask Keratin Protein Utjevning Shine Oil:

  • Reisevennlig flaske.
  • Lett, ikke-fettete olje.
  • Mykner og glatter håret.
  • Gir fin glans.
  • Kan brukes både på vått og tørt hår.
  • Vakker duft.
  • Lettere avstenging av knuter.

Cons av Hask Keratin Protein Utjevning Shine Oil:

  • Tilgjengelighet i India.

Vil jeg anbefale Hask Keratin Protein Utjevning Shine Oil? Helhjertet! IMBB Rating: 4.8/5

Hask Keratin Protein Utjevning Deep Conditioner Hask Argan Oil Intense Deep Conditioning Hair Treatment Giovanni Eco Chic Glatt som silke Xtreme Protein Hair Infusion L'Oreal Smooth Intense Smoothing Conditioner Dove Elixir næret skinne Biotique Bio Flame of the Forest Fresh Shine Expertise Oil The Body Shop Kokosolje Shine Garnier Slank og skinn Marokkansk Slank Oljebehandling

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: