Kroppstype: Normal-Dry

Hei alle sammen,

Dove har nylig lansert tre nye kroppslotioner i India i sitt nærende hemmelige utvalg, og i dag skal jeg vurdere den med Lotus Flower Extract og Rice Milk. La oss begynne med anmeldelsen nå.

Pris: INR 299 for 250 ml Produktbeskrivelse: Dove Glowing Ritual Body Lotion har en delikat formel blandet med rismelk og lotusblomst ekstrakt. Rice vann er rik på vitaminer, og antas å være fuktighetsgivende, slik at huden føles jevn og vakker. Gamle hinduistiske og buddhistiske skrifter koblet lotusblomsten til ro og renhet. Det har også sagt å ha beroligende og beroligende egenskaper som vil hjelpe huden din. Sammen, lover denne blandingen med lotusblomst og rismelk å dyrke huden dypt * mens den glitrende floral duften gleder seg over sansene. Opplev strålende utseende hud som føles silkeaktig myk.

Viktige egenskaper og fordeler: ⦁ Den beste fuktighetsdannelsen for huden ⦁ For langvarig myk, glatt og strålende hud Doves overlegen nærende kraft møter nå naturen ⦁ Femti års Dove er kompetanse innen næring og omsorg kombinert med utsøkte og unike ingredienser. ⦁ Strålende utseende og ekstra myk hud ⦁ Kombinerer eksotiske naturinspirerte ingredienser: Lotus Flower and Rice Milk ⦁ strålende utseende hud som føles silkeaktig myk

Min erfaring med Dove Nourishing Secrets Glødende Ritual Body Lotion med Lotus Flower Extract og Rice Milk:

Dove Nourishing Secret Body Lotion kommer i sin vanlige lange hvite flaske med en blomst trykt over den. Denne flasken er fin og god i kvalitet. Den er bare tilgjengelig i 250 ml størrelse, så det er litt tungt å bære rundt. Selv om det er en rimelig lotion, ønsker de at de tilbyr flere størrelsesalternativer.

Det er en middels kremaktig teksturert hvit lotion som glir jevnt på huden og blir absorbert pent også. En liten mengde er tilstrekkelig for huden min. Det føles behagelig og ikke-fettete - en egenskap jeg alltid foretrekker i mine kremer. Huden på kroppen min er ganske tørr, så jeg trenger alltid ekstra hydrering. Jeg elsker å gi den perfekte hydrering til huden min, spesielt i løpet av høsten.

Den lotion hevder at det er for alle hudtyper og det gir øyeblikkelig en stor lettelse til min tørre, grove hud. Min hud føles glatt og silkeaktig med en enkelt bruk av denne lotionen. Det helbreder tørre områder og gir dyp næring til huden. Det føles aldri tungt og gjør ikke huden min svett. Jeg er sikker på at det vil fungere perfekt i løpet av den kalde årstiden også.

Det virker så godt å holde huden fuktig hele dagen. Det låser hydreringen inn og forlater huden min myk. Det gjør den grove, kjedelige tekstur til jevn og sunn tekstur. Lotionen gir også en sunn glød til huden min. Det fungerer faktisk godt som en fuktighetsgivende lotion og holder huden min frisk for lenge.

Den guddommelige duften beroliger mine sanser. Denne kroppen lotion inneholder lotus blomst ekstrakt og ris melk, så det har en vakker, friske blomster duft, akkurat som lotusblomst. Jeg personlig elsker denne lukten. Det er en vakker lukt som varer lenge også. Duften er helt floral og du kan ikke virkelig fornemme rismelk i den.

Jeg er ikke sikker, men det kan føles litt tungt under super varme fuktige sommerdager, men for nå er det en perfekt lotion som reparerer huden min og gjenoppretter fuktighet. Mykheten varer rundt 6-7 timer, og huden min holder seg frisk i lang tid. En ny påføring er vanligvis ikke nødvendig av meg, men man må kanskje bruke den på ekstremt tørr hud. Likevel, jeg vil si det er en langvarig lotion.

Totalt elsker jeg denne kroppsrøret, spesielt for sin friske blomsterduft. Det er en god nærende lotion som holder huden myk og jevn for lang og reparerer også den tørre tekstur. Skulle ønske det kom med lagt SPF også. Hvis du planlegger å kjøpe en ny lotion til vintre, må du definitivt gi denne en prøve.

Pros av Dove Nourishing Secrets Glødende Ritual Body Lotion med Lotus Flower Extract og Rice Milk:

⦁ Rimelig. ⦁ Har en guddommelig blomsterduft. ⦁ Glatt, kremaktig tekstur. ⦁ Gets perfekt absorbert. ⦁ Ikke-fet og ikke-fettete. ⦁ Litt går langt. ⦁ Gir dyp næring og gjenoppretter fuktighet. ⦁ gjør huden myk, glatt og sunn. ⦁ Tilfører frisk glød til huden. ⦁ Reparasjoner tørrhet. ⦁ Bra for alle hudtyper.

Cons of Dove Nourishing Secrets Glødende Ritual Body Lotion med Lotus Flower Extract og Rice Milk:

⦁ Tilgjengelig i bare en størrelse. ⦁ Ingen SPF.

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøpe / Anbefale Dove Nourishing Secrets Glødende Ritual Body Lotion med Lotus Flower Extract og Rice Milk? Ja til begge deler.

Dove Nourishing Secrets Glødende Ritual Avocado Oil Body Lotion Dove Nourishing Care Dusjolje Dove Nourishing Secrets Glødende Ritual Body Lotion med kokosolje og mandelmelk Dove Advanced Hair Series Forynget Volume Shampoo Dove Beauty Moisture Conditioning Facial Cleanser Innisfree Lotus Flower Hand Cream Yves Rocher Avslappende bad- og dusjgel - Lotus Flower Sage Organix Healing Cherry Blossom Rice Milk Cashmere Body Wash DIY Rice and Milk Scrub for polert hud Banjara's Skin + Ve Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: