Hilsener alle,

Påføring av fundament på tørr og flakket hud kan være litt vanskelig. Dessuten kan tørre flekker skape ødeleggelse på godt anvendt fundament også. De tørre flekkene kan være hudens natur eller en reaksjon på sesongmessige endringer. Disse oppdateringene kan dukke opp igjen etter noen få timer med sminkeprogram. Imidlertid er behandling av tørre flekker ikke så tøff som du kanskje tror. Her er noen tips for å behandle og forhindre tørre flekker etter å ha lagt grunnlaget. Så, la oss komme i gang.

Mål tørre flekker med et hydratiserende serum

For å forhindre tørre flekker etter bruk av fundamentet, velg et hydratiserende serum. Hvis du lider av milde til alvorlige tørre flekker, må du målrette disse områdene ved hjelp av et serum. Et hydratiserende serum vil intensivt hydrere og fukte flettende hud og vil ikke la tørre flekker komme igjen etter at du er ferdig med sminkeapplikasjon. Også, velg et serum som lett absorberes. Du kan prøve Aesop Oil Free Facial Hydrating Serum.

Fukt huden

Fuktighet er nøkkelen til å ha en hydrert, myk og smidig hud. Velg en fuktighetskrem basert på din hudtype. I tillegg må fuktighetskremet absorberes lett hvis du ønsker å forhindre fettete utseende. Etter påføring av fuktighetskrem, vent noen minutter før du hopper videre til neste trinn.

Bruk en fuktig primer

For å forhindre tørre flekker på huden, må du velge en fuktig primer. En fuktig primer vil hydrere huden din sammen med å holde sminke din intakt. Ta en titt på Laura Geller Spackle Hydrating Moisturizing Under Make-up Primer.

Dab på litt ansiktsolje

Dette er en annen måte å forhindre de tørre flekkene etter å ha brukt fundamentet. Ta 2-3 dråper ansiktsolje på håndflaten. Pek på det på huden med fokus på det ujevnlige området ved hjelp av en fuktet svamp. Etter å ha fokusert på det ujevnlige området, må du først bevege deg mot det mindre tørre området og la ansiktsoljen synke riktig inn i huden. Vi anbefaler Farsali 24K Rose Gold Elixir.

Velg fundament basert på din hudtype

Å velge et fundament basert på din hudtype, holder ikke sminken i orden, men forhindrer også huden på ytterligere skade. For å forhindre og behandle de tørre flekkene på huden, må du velge en hydratiserende og dyb formel. Det vil holde huden fuktig nok. Å velge feil formel kan fremheve de tørre flekkene og gjøre huden ser flakket ut. Videre må du ikke velge en vanntett formel da det har en tendens til å absorbere fuktighet fra huden.

En kremaktig concealer

En kremaktig concealer er en av de beste måtene å behandle de tørre flekkene som dukker opp igjen etter bruk av fundamentet. For å bruke en concealer til å behandle tørre flekker, bruk den over det berørte området og forsiktig dab med en finger for å blande det. For å unngå rot, bruk ikke en svamp eller en sminkebørste for å blande concealeren. Du kan prøve LA Girl Pro Conceal HD Concealer.

Bruk en klar leppebalsam

For å behandle tørrplaster hud etter å ha brukt sminke, kan du også bruke noen klare eller ikke-tonede leppebalsam også. Leppebalmen vil umiddelbart hydrere og fukte huden uten å rote opp sminke. Du må bare tørke litt klar leppebalsam over tørr og ujevn hud.

Berør opp med noe tonet fuktighetskrem

Hold en tonet fuktighetskrem med deg hele tiden. Når du begynner å oppleve tørre flekker på huden, legg en liten mengde og dab veldig lett. Det vil effektivt skjule og hydrere den flekkete huden. Ikke gni fuktighetskrem over huden, da det vil forverre situasjonen og rydde opp sminken din også.

Papirhåndkle metode

For dette er alt du trenger, et papirhåndkle og litt vann. For å tåle de tørre flekkene med denne metoden, tørk på litt lunkent vann over de tørre flekkene og stipple huden med et papirhåndkle. Å gjøre dette forsiktig vil ikke ødelegge din sminke mens du gni et papirhåndkle på huden.

Håndkrem i nødstilfelle

Hvis du ikke har fuktighetskrem eller leppebalsam praktisk og ikke kan få hendene på papirhåndklær, så prøv denne metoden. Hvis du har en håndkrem for sensitiv hud med beroligende egenskaper, så gå for dette ellers ikke. Ikke alle håndkremer er trygge å bruke på ansiktet. Bare dob en liten mengde kremen på det tørre, ujevnlige området.

Hvordan å kurere bleken din brent hud 8 effektive måter å behandle flaky hud på nesen din Slik behandler du løs løs hud under øynene Hvordan behandle mørk øvre lip hud Hjemmelaget kanelbehandling for kviser Hvordan bruke Beauty Blender Med Liquid Foundation 5 ting du aldri bør gjøre før du søker på en stiftelse Fem måter å anvende Liquid Foundation 7 fantastiske måter å unngå Cakey Foundation Look Slik bruker du innstilling av pulver etter stiftelsen

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: