Hei alle,

Garnier lanserte nylig et helt nytt utvalg av hårpleieprodukter som heter "Whole Blends", hvor hver Whole Blends-formel skal bli beriket med et bestemt sett med ingredienser og målrettet å ta vare på et bestemt sett med hårproblemer. Jeg plukket opp "Reparasjonsmasken" fra Honey Treasures Whole Blend som skal reparere skadet hår og gi deg sterkt sunt hår. Les videre for å finne ut om masken leverer hva den lover.

Pris: $ 6.99. Prisene kan variere fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Generøse skyllingsbehandlinger for sunnere, sterkere hår. Vårt rike rekonstruksjonssystem blomstrer med en deilig duft av kongelig gelé, honning og propolis, som gir vår sunne omsorg som hjelper til med å skape skade og brittlenhet, og styrke tråder for fornyet og sunnere hår.

Hvordan å bruke: Etter shampooing med vår Reparasjonssjampo, bruk en generøs mengde behandling på hår. Forsiktig arbeide gjennom hår, sørg for å dekke endene. Vent 3 minutter og skyll deretter grundig.

ingredienser:

Min erfaring med Garnier Hele Blends Honey Treasures Repairing Mask:

emballasje: Masken kommer i et nydelig, honningfarget plastrør med honeycomb-design. Den har en skruehett som lukkes stramt. Emballasjen er ganske standard, enkel, men effektiv. Det er ingen spatel eller pensel for å skape produktet ut av karet. Jeg personlig ikke foretrekker en badekar design som jeg ikke liker å dyppe inn i det, men det er ikke en avtale breaker.

Texture / Fragrance / ytelse: Masken har tekstur av en tykk, fluffete krem. Det sprer seg ganske lett gjennom håret. Som angitt, bruker jeg det på håret mitt etter shampooing og konsentrere seg om endene som er spesielt tørre. Jeg bruker det ikke på hodebunnen. Jeg la den sitte i rundt 5 minutter og skyll den av. Masken er lett å vaske av og det er ingen klissete rester igjen.

Og nå for resultatene - masken fungerer ganske bra og etterlater håret mykt, glatt og løsrevet. Håret mitt ser sunt ut og er godt næret. Samlet sett liker jeg den dype konditioneringsbehandlingen som denne masken gir og har brukt dette på en ukentlig basis nå.

Masken har en mild honning duft som ikke varer for lenge etter vask. Jeg merket ikke noe forverret hår faller etter bruk av denne masken.

Pros av Garnier Hele Blends Honey Treasures Repairing Mask:

  • Fungerer som en fin kondisjoneringsbehandling for tørt hår.
  • Ikke la håret tørke eller flamme seg.
  • Lett å spre og bruke på håret.
  • Lett å vaske av, og etterlater ingen rester.
  • Har en mild honning duft.
  • Parabenfri formel.

Cons av Garnier Whole Blends Honning Treasures Reparasjon Mask:

  • Tub design kan ikke appellere til alle.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Garnier Hele Blends Honey Treasures Repairing Mask? Jeg vil sikkert anbefale denne masken til de med tørt hår og leter etter litt ekstra kondisjonering. Jeg vil ikke tilbakekjøpe den samme masken, men kan prøve andre produkter fra dette området.

Garnier Fructis Style Slank og skinn Flat Iron Perfector Rettemåte Garnier Fructis Silky Straight 24/7 Smoothing Serum Garnier Fructis Silky Straight 24/7 styrke sjampo Garnier Fructis Slank og skinn Anti-Frizz Serum Garnier Ultimate Blends Den Silke Smoothere Shampoo Hjemmelaget kaffe og honninghalserum DIY: Aloe Vera, Yoghurt og Honey Hair Mask Aroma Treasures Almond Sweet - Ren Vegetabilsk Olje L'occitane Reparere Shine Hair Mask for tørt og skadet hår Wella System Professional Reparasjonsmaske Matrix Biolage Advanced Repairinside Reparere Masque Organix Reparasjon av Awapuhi Ginger Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: