Hei jenter! Dagens gjennomgang kommer til å ligge på L.A. Girl Mark My Eyes Langvarig Extreme Fet Eyeliner. Jeg foretrekker vanligvis pennestil eyeliners, gitt min travle timeplan, da de er enkle å bruke. Så jeg ga denne eyeliner et forsøk, og det viste seg å være den største skuffelsen i år. La oss komme inn på detaljene.

Produktbeskrivelse: Mark My Eyes er en ny innovativ flytende eyeliner som perfekt skaper dristige, intense linjer, mens Fineline fin-tip liner skaper en tynn, presis linje med bare ett slag! Begge pennene er vannbaserte og har et mykt, fleksibelt tips for presisjon og kontroll, samtidig som du gir riktig mengde farge.

Pris: INR 430

Min erfaring med L.A. Girl Mark Mine Øyne Langvarig Extreme Fet Eyeliner:

Foringen leveres i en jumbo-størrelse pennemballasje i svart og rød farge, med en svart hue. Det ser fint ut og er definitivt reisevennlig. Slike pennelinjer er alltid enkle å bruke. Den inneholder også en fin mengde av produktet. Den har en tykk pekepinne applikator som fungerer jevnt. Men applikatoren er for fleksibel, så jeg kan ikke kontrollere den. Det er ganske vanskelig å bruke en tynn linje med denne jumbo penselen. Det er best å tegne tykke linjer, skjønt. Denne spisse spissen virker ikke bra for å skape en skarp vinge. Det krever mye arbeid for å skape en vingefôr. Så jeg liker ikke denne applikatortipsen.

Det er en vanlig svart liner med lav pigmentering. Det ser bra ut på håndsetter, men fargen ser ikke ut med svart på øynene. Det er behov for mange swipes for ønsket farge for å dukke opp. På mørkere hudtoner ser det veldig dårlig ut. En sveipe gir bare en ren nyanse av svart.

Den har en fin jevn tekstur som glir lett på øynene mine. Det er veldig enkelt å bruke en tykk liner med dette. Det fungerer jevnt. Men tekstur er litt tynn som lett forsvinner fra øynene mine. Det tar litt tid å tørke ut ordentlig; Når det tørker ut, gir det en fin fløyelsaktig finish. Men på grunn av sin dårlige pigmentering ser den aldri perfekt ut på øynene. Det føles ekstremt lett på øyelokkene og det tørker ikke ut mine øyne.

På grunn av sin tykke applikator, er det ganske vanskelig å bruke en perfekt linje på en gang. Jeg er vanligvis ganske god til å tegne de perfekte linjene på mine øyne med en enkelt sveipe. Men jeg kan ikke gjøre dette uten problemer med denne eyeliner. Det forsvinner lett fra øynene, og det overføres på øyelokket mitt under påføring og også etter få minutter. Formuleringen av denne liner er ikke så bra. Det er heller ikke flekkfast og vanntett. Det vasker lett ut med vann. Det smelter automatisk etter noen timer. Jeg har fet, svett hud og det ser veldig dårlig ut på meg etter noen timer. Men det kan lett fjernes.

Lengden på denne eyeliner er svært lav. Det forblir knapt 2-3 timer. I løpet av somrene, det fades innen 1 time. Jeg foretrekker alltid en langvarig liner og dette er en stor skuffelse. Det smelter lett ut fra de ytre hjørnene, og det ser ut som rotete. Totalt er jeg ikke fornøyd med denne eyeliner. Det er vanskelig å jobbe med, og det har ingen god kvalitet. Jeg har bedre alternativer i samlingen min.

Pros av L.A. Girl Mark My Eyes Langvarig Extreme Fet Eyeliner:

• Søt, reisevennlig pennestil emballasje. • God kvantitet for prisen. • Applikatoren er god nok til å lage tykke linjer. • Glir lett på dekslene. • Lett å fjerne.

Cons av L.A. Girl Mark My Eyes Langvarig Extreme Fet Eyeliner:

• Kan ikke lage tynne linjer med denne applikatoren. • Applikatoren er for fleksibel til å jobbe med. • Kan ikke lage vinklet liner feilfritt. • Dårlig pigmentering. • Er ikke smussfast og vanntett. • Fades lett. • Overføringer på dekslene. • Lavt forbli strøm. • Tilgjengelighet.

IMBB Rating: 1.2/5

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefale L.A. Girl Mark My Eyes Langvarig Extreme Fet Eyeliner? Nei! Det er så mange bedre alternativer tilgjengelig i markedet.

LA Girl GP607 Gull Eyeliner Pencil LA Girl Pro Conceal HD Concealer LA Girl Luxury Creme Lip Color Rendezvous, Inspirasjon L.A.Girl Luxury Creme Lipstick-Promise LA Farger Eyeliner Pencil Kobber LA Farger Eyeliner Pencil - Navy Ren og klar Advantage Mark Treatment Lasik: 'Chashmish' til 'Miss Beautiful Eyes' på 15 minutter Natio Scarlett Langvarig Lip Liner Gatsby Set & Keep Hair Spray Extreme Hold YSL Effet Faux Cils Sjokkerende Fet-Tips Eyeliner Pen Slik legger du på fet og skarp Kajal

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: