Hudtype: Normal til tørr

Jeg har ikke noe mot Lakme, men dette solkremet viste seg å være en stor katastrofe. Vil du vite hva som gikk galt? Les videre!

Pris: INR 550 Produktbeskrivelse: Den helt nye Lakmé Sun Expert Matte Gel-formelen er din go-for å slå solen og gjøre somrene en ikke-fettete affære! Få 97% beskyttelse mot skadelige UV-stråler med Lakmes nye solbeskyttede gelformat. Lakmé Sun Expert Ultra Matte Gel Sunscreen SPF50 er ikke klebrig og lett av natur, og er ideell til bruk i indiske værforhold og perfekt for de med fet hud. Den sprer seg uten problemer og gir huden din en matt overflate.

Applikasjon: Trinn 1 - Ta en myntstørrelses mengde av produktet på håndflaten. Trinn 2 - Bruk fingrene, prikk solkremet på pannen, kinnene, haken og nakken. Trinn 3 - Bruk fingertuppene til å prikke gelen jevnt over ansiktet. Trinn 4 - Gjenta etter hvert 2-3 timer for effektive resultater.

Min erfaring med Lakme Sun Expert Ultra Matte Gel Solkrem SPF 50 PA +++:

Emballasjen er trolig den eneste gode tingen om denne solkrem. Den kommer i et gul rør som er reisevennlig og funksjonelt. Produktrelatert informasjon er gitt på røret, noe som er et pluss.

Denne solkremet, som navnet antyder, har en gellignende tekstur som sprer seg lett på huden. Det lukter fint og friskt. Et annet Lakme produkt lukter også slik, men jeg kan ikke huske hvilken. Duften varer ganske lenge på huden.

Dette er en veldig lett solkrem og føles ikke tung på huden. Og det er det - det er de gode tingene med denne solkremet. Denne solkremet skal være ideell for fet hud. Jeg har ikke fet hud og fortsatt er denne solkremet super klebrig, superfett og så super slimete på huden min.

Kan du tenke deg å bruke solkrem som nekter å bli absorbert av huden? Jeg har gitt mange sjanser til denne solkrem og det har alltid sviktet meg. Huden min blir klebrig så snart jeg bruker denne solkremet og det forblir på den måten. Hvis huden min kommer i kontakt med vann, blir produktet slimet og icky.

Det oppfyller ikke rollen som solkrem heller. Det etterlater en ubehagelig film på huden som ser matt ut, men er fortsatt ubehagelig. Det forhindrer ikke hud soling i det hele tatt.

Alt i alt, som du kan fortelle, er jeg veldig fornøyd med dette solkremet. Det lever ikke noe krav og vil egentlig ikke passe til noen hudtype. Det gjør min tørre hud fettete, jeg kan ikke forestille meg hvordan det ville fungere for fet hud. Jeg vil si, hopp over det. Lotus Herbals tilbyr bedre solkrem som gjør alt de hevder.

Fordeler av Lakme Sun Expert Ultra Matte Gel Solkrem SPF 50 PA +++:

  • God emballasje.
  • Lukter fint.
  • Lett.
  • Matteffekt.

Cons av Lakme Sun Expert Ultra Matte Gel Solkrem SPF 50 PA +++:

  • Forhindrer ikke soling.
  • Får ikke absorbert.
  • Super fettete.
  • Super klebrig.
  • Blir slimete når den kommer i kontakt med vann.
  • Egentlig ikke egnet for noen hudtype.

IMBB Rating: 1.5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal Lakme Sun Expert Ultra Matte Gel Solkrem SPF 50 PA +++? Ikke i det hele tatt.

Lakmé Sun Expert Fairness + UV Lotion SPF 30 PA ++ Normal til tørr hud Lakme Sun Expert Fairness + UV Lotion med SPF 30 Lakme Sun Expert Agurk & Sitron Grass Fairness Solkrem Lakme Sun Expert Anti Darkening Sunscreen VLCC oljefri solkrem gel SPF 15 PA + Shahnaz Husain Nano Sunscreen Gel Jovees Sunscreen Fairness Gel SPF-25 Aroma magisk agurk solkrem SPF 30 Aroma Magic Gulrot Solcreme Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: