Produkt kjøpt av IMBB

Hallo jenter,

Håper du gjør alt bra. Jeg tok en lang pause fra IMBB da mange uventede hendelser fant sted i mitt liv! For en måned siden brøt jeg ankelen min ved et uhell og fulgte det med at min bærbare ble slått av! Hva skal jeg si, livet overrasker alltid når du er minst klar for det. Dårlige ting skje, men det gir alltid den største styrken i deg. Jeg lærte å ta vare på min pjokk ved å sitte på en datamaskinstol og løpe rundt huset etter ham uten å gå, og jeg prøvde også å bidra til IMBB ved å bruke min fetters Macbook (tro meg, dette var tøffere enn å styre min pjokk). Nå er jeg sterkere enn før, og beinet mitt har helbredet nå, og jeg skal gå om to dager 🙂 Også min mann gav meg en ny bærbar datamaskin som et forskudd bursdagsgave 😛 dobbelt lykke! Så, jeg er tilbake til å gjøre vurderinger for IMBB, og i dag kommer det til å bli en ny lansering fra mitt favorittmerke - TBS - deres "Tea Tree Anti-Imperfection Night Mask." Jeg hente dette produktet fra mine poeng gjennom IMBB sponset ordning . Les videre for å få vite mer om denne TBS-masken.

Pris: $ 25 AUD for 75 ml. Produktbeskrivelse: Våkn opp til klarere hud! Vår friske og pustende Tea Tree Anti-Imperfection Night Mask er spesielt formulert for å ta vare på fet hud og ufullkommenhet mens du sover. Infusert med salicylsyre og Community Trade tea tree olje, vil denne 100% veganske leave-on masken for fet hud redusere størrelsen og antall ufullkommenheter * og oppnå en klarere, mykere og sunnere hud.

 • Hud ser øyeblikkelig ut og føles forfrisket, renset og sooted.
 • Om morgenen oppstår ufullkommenheter * redusert.
 • Hud ser friskere, mykere og mattified.
 • Forbedrer utseendet på porene.
 • Hjelper å opprettholde en bedre hud.
 • Har en forfriskende minne-gel tekstur og er infundert med tea tree olje dyrket i foten av Mount Kenya.
 • Alkoholfri, ingen pute-farging formel.

ingredienser: Aqua / Vann / Eau, Glyserin, Propanediol, Akrylater / Behenet-Metakrylatkopolymer, Fenoksyetanol, Laurylmetakrylat / Glykoldimetakrylatkorspolymer, Melaleuca Alternifolia Bladolje / Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Bladolje, Etylheksylglyserin, Natriumhydroksid, Salisylsyre, Allantoin , Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Calophyllum Inophyllum Frøolje, Akrylater / C10-30 Alkylakrylatkorspolymer, Trisodiumetylendiamiddisuksinat, Natrium Hyaluronat, Hydrolysert Algin, Limonene, Citral, PEG-30 Dipolyhydroksystearat, Tridecet-6, Zinksulfat, Citronellol, Leptospermum Petersonii Olje, Tocopherol, Karamel, CI 19140 / Gul 5, CI 42090 / Blå 1.

Min erfaring med kroppsbutikket Tea Tree Anti-Imperfection Night Mask:

Denne masken kommer innredet i en vakker, solid mørkegrønn glassburk med en svart hette. Emballasjen ligner deres eksakte ansiktsmasker. Jeg liker emballasjen, den ser veldig stilig ut og er elegant. Produktdetaljer og annen informasjon skrives ut på selve krukken.

Masken er mørkegrønn farge og som en goopy, bouncy, geléaktig konsistens og føles fuktig på huden. Denne masken har en unik duft av tea tree olje som ligner på andre produkter fra "Tea Tree" -området. Tea tree er kjent for sine akne-bekjempelse egenskaper og denne ufullkommenhet masken fungerer som en sovende maske for å bekjempe akne og for å gjøre huden klarere. Det hjelper også med å minimere porene. Egentlig har jeg ingen aktiv akne, men jeg plukket opp denne masken for å fjerne akne arr og også for å forbedre tekstur av huden min som te tre er et utmerket antiseptisk middel.

Vanligvis bruker jeg denne masken tre ganger i uken - om natten, etter at jeg har renset ansiktet mitt - legger jeg et tynt lag av denne masken på ansiktet og nakken, og så går jeg i dvale og lar masken gå for å fungere sin magi på huden min . Denne masken stikker mye ved første søknad, men som begynte å bruke denne masken, forsvarte den svingende sensasjonen. Denne masken følte seg klissete og klebrig i begynnelsen, men etter en stund overførte klistrelagdet og masken ikke engang til puter.

Nå kommer til effekten av masken - det er fantastisk! Det gjør hva det står - beroliger huden, rydder ufullkommenhet, og til og med blir kvitt whiteheads og blackheads. Masken avtar effektivt ansiktsporer og bidrar også til å lette akne arr. Det forbedrer den generelle tekstur av huden.

Når jeg får en kvise, bruker jeg denne masken med en gang, og kimen minker i engangsbruk, og bommen, på to dager, blir pimpleen fjernet uten et merke, noe som bare er fantastisk. Jeg er ganske sikker på at dette produktet vil fungere som magi for personer med cystisk akne og andre typer akne og rødhet. Denne masken har ikke alkohol eller andre ubehagelige ingredienser, så det passer også til sensitive hudtyper.

Jeg elsker denne masken - det har vært nesten en måned siden jeg begynte å bruke dette produktet, og jeg kan ikke slutte å raske om det. Masken intensiverer huden din over natten og du våkner opp til godt fuktet og bedre hud hver dag. Det ryddet huden min og ble kvitt små støt på huden min og tilstoppede porer som gjorde at huden min ble strukturert etter å ha satt på sminke, men siden jeg begynte å bruke denne nattmasken, ser jeg ingen støt i det hele tatt og sminke ser feilfri ut. Totalt sett er dette et HIT-produkt, og jeg vil definitivt foreslå folk med akne og andre hudproblemer for å prøve.

Pros av Kroppsbutikk Te Tre Anti-Imperfeksjon Nattmaske:

 • Flott emballasje.
 • Infused med fellesskap handel te tre ekstrakt.
 • Effektiv sovemaske.
 • Hydrerer huden.
 • Kontrollerer akneutbrudd.
 • Soothes huden.
 • Reduserer hudfeil.
 • Unclogs porene.
 • Reduserer whiteheads og whiteheads.
 • Reduserer tekstur på huden.
 • Passer til alle hudtyper.

Ulemper av kroppshandelen te-tree Anti-imperfeksjon nattmask:

 • Ingenting jeg kan tenke på.

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Body Shop Tea Tree Anti-Imperfection Night Mask? Selvfølgelig ja.

The Body Shop Tea Tree Oil The Body Shop Tea Tree Mattifying Lotion Kropps Shop Tea Tree Skin Clearing Toner The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Lotion The Body Shop Tea Tree Anti-Imperfection Daglig Løsning L'Oreal Paris Anti Imperfections Plus Whitening Cream for 20+ Vichy Normaderm Night Anti Imperfection Foryngende Care The Body Shop Drops av Youth Bouncy Sleeping Mask L'Oreal Hydrafresh Hydration + Antiox aktiv nattmaske-i gelé

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: