Hei alle sammen,

Vi alle elsker vakre rosa pouty-lepper som ser vakkert ut med eller uten leppestifter. Men ofte har våre lepper en tendens til å bli mørk og kjedelig på grunn av ulike årsaker. Det kan være dehydrering, solbrenthet, feil diett eller til og med en dårlig livsstil (ja, du har hørt meg riktig!). Men hvert problem har en løsning, og det gjør også dette problemet. I dette innlegget vil jeg fortelle deg om 15 leppebalmer som kan behandle dine mørke lepper. Selvfølgelig må du endre diett, livsstil eller noe som forårsaket problemet, slik at det aldri skjer igjen. Men hvis du vil ha en løsning på skadene som allerede er gjort, ta tak i noen av disse. Jeg vil gjerne legge til en linje før du starter med listen. Mange kvinner har naturlig pigmenterte lepper (jeg har en svartbrun øvreppe og rosa underleppe siden fødselen) og disse leppebalmene kan ikke gjøre dem rosa. Så hvis du har mørke lepper naturlig, ikke bli motløs. Vi er gode måten vi er på, og fullstendige matte flytende leppestifter er våre beste venner!

1. Maybelline Baby Lips-Cherry Me:

Ingen liste over lip balms kan være komplett uten en fra Maybelline. Denne holder leppene super myke og hjelper det å forny seg selv. Så det mørke ytre laget erstattes snart med et mykt, rosa, nytt lag. Det holder leppene hydrert i mer enn 8 timer og legger en myk rosa farge til leppene.

2. Lotus Herbals Kakao Lip Therapy:

Lotus er et annet pålitelig merke kjent for sine effektive hudpleieprodukter, og dette er ikke noe unntak. Det beskytter leppene mot UVA og UVB, som er den primære årsaken til leppemykning. Det rehydrerer og heler også leppene, noe som hjelper til med å gjenopprette fra kjedelig og mørk tilstand. Dette er veldig lett og lett tilgjengelig overalt.

3. Nivea Med Protection SPF 15 Lip Balm:

Denne leppebalmen er super effektiv og holder leppene hydrert selv etter at du har fjernet dem fra leppene. Dette beskytter leppene mot solbrenthet og vitamin E tar seg av pigmenteringen. Det gir ingen farge og ser helt naturlig ut på leppene.

4. Kama Ayurveda Rose Lip Balm:

Denne leppebalmen er laget av naturlige og økologiske produkter og effektivt reduserer leppepigmentering. Det kurmer leppene tørr helt og gjør leppene sunne og mykere. Men den beste delen er trolig duften, og du vil elske den luksuriøse følelsen av produktet.

5. Bananbåt Sport Ytelse Lip Balm SPF 50:

Denne leppebalmen beskytter leppene mot UVA- og UVB-skader, og det forblir vanntett i mer enn en time. Den kan lett brukes under leppestift og hvis du bruker jevne leppestifter som ofte gjør leppene mørke, kan denne leppebalmen være din frelser.

6. Sun Bum SPF 30 Coconut Lip Balm:

Denne leppebalmen er veganer og grusom, og det gjør jobben ganske bra. Den glir på leppen som olje og beskytter mot hard sol. Aloe vera og vitamin E bidrar til å bekjempe giftig opphopning i leppene, og det er et godt alternativ for å håndtere leppepigmenteringsproblemet ditt.

7. Tony Moly Honey Bbo Bbo Lip Balm:

Denne leppebalmen inspirerer deg til å få nydelige lepper bare etter emballasjen. Og ved hjelp av produktet vil du definitivt hjelpe deg med å nå målene. Dette er sulfatfritt og rikt med vitamin E. Det holder leppene hydrert, behandler mørkets lepper og hjelper deg med å få sunne lepper snart.

8. Kropps butikk Kakaosmør Lip Care Stick:

Dette produktet er beriket med godheten til naturlige ingredienser. Det kan brukes til å exfoliere dine mørke, kjedelige lepper for å avsløre den friske huden under. Den inneholder kakaosmør som har antioksidantegenskaper, og kokosnøttoljen bidrar til å beskytte leppene som danner ytterligere skade. Det varer veldig lenge på leppene og opprettholder myke, kyssbare lepper i flere timer.

9. Burt's Bier Vanilla Bean Lip Balm:

Denne leppebalmen er laget av alle naturlige ingredienser og det er ingenting å klage på dette produktet. Den har shea smør og vitamin E som gjør leppene superhydrert og fjerner dullness. Antioksidanter bidrar til å fjerne giftige akkumuleringer, og du får sunne, skinnende lepper etter vanlig bruk.

10. Natio Moisturizing Lip Balm SPF 30+:

Denne leppebalmen har SPF-faktor i den og det gir fuktighet, glans og beskyttelse på en gang. Den har vitamin E og aloe vera som reduserer mørket og gjør leppene sunne. Det glir som en drøm på leppene, og leppene dine vil føle deg hydrert hele dagen.

Best Tinted Lip Balms tilgjengelig i India - Brands & Range Topp 10 Lip Balms 10 beste strawberry lip balms tilgjengelig i India Beste Lip Balms med SPF Beste Nivea Lip Balms & Glosses tilgjengelig i India Hvordan lette mørke lepper i rosa 8 beste leppestifter for mørke lepper 23 tips for å lette mørke lepper naturlig Slik lyser du mørke lepper: Gjør det selv Hvordan behandle mørk øvre lip hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: