Hudton: Medium Solbrun

Hei damer!

Jeg har nylig kommet over noen nye lanseringer på Colorbar-butikken og plukket opp noen av dem. Et slikt produkt er Colorbar Kiss Me Again Lip Tint 02 Ikke Stopp. Les nå videre for å vite mer om det.

Pris: INR 550 for 4,2 g Produktbeskrivelse: Bli kreativ med farge! Tynne leppene dine med en glasur av honeyed lip farge som vil gjøre deg uimotståelig! Denne kremrike og rikholdige pigmenterte vandige løsningen er paraben, alkohol, fenoksyetanol og duftfri og glir lett over leppene dine for å gi deg en silkeaktig naturlig fargetone mens formelen gir deg en kjedelig søt smak som er ideell for det perfekte kisset.

Min erfaring med Colorbar Kiss Me Again Lip Tint 02 Ikke Stopp:

Denne leppefarget kommer i en super søt, klar flaske med en svart lue som har noe "kiss" trykt over det. Den kommer også med en rød ytre boks som inneholder litt informasjon om den. Dette er en fin flaske, og det røde produktet inne gjør det til en vakker, iøynefallende emballasje.

Denne flasken er lekkasikker og helt trygt å bære rundt. Den har en fin stav applikator; Den ene siden er flat mens en annen side er litt svingete i form. Den passer perfekt på leppene og definerer leppene godt. Denne unike svingete formen er ganske enkel å bruke. Jeg elsker denne søte flasken.

Det er bare tilgjengelig i to nyanser, og jeg plukket skyggen Ikke Stopp, som er en vakker oransje nyanse. Jeg elsker oransje leppefarger på min teint og det er en fin oransje fargetone for alle hudtoner. Denne nyansen ser ganske naturlig og søt ut på leppene. Men siden det er en leppefarget, er det ikke et veldig pigmentert leppeprodukt. Jeg må lagre den for å få den dype fargen på leppene mine.

Når den legger seg ned, gir den en pen oransje fargetone til leppene, som ikke er superpigmentert. Så hvis du har pigmenterte lepper så kan den ikke skjule feilene. Min overleppe er litt mørk og du kan se at den ser litt annerledes ut der.

Nå har leppefargen en vannaktig tynn konsistens som glir lett på leppene. I utgangspunktet føles det som vann og ser skinnende ut på leppene, men etter et par minutter, settes det som en vakker, ikke-skinnende leppeflekke. Det tørker ut perfekt og etterlater en fin matte oransje fargetone på leppene. Det føles super behagelig; nesten som ingenting på leppene og føles aldri flettende i det hele tatt.

Den blander jevnt, men hvis du har tørre flekker, så holder den litt på seg. I slike tilfeller ser ikke selv på leppene. Så det er bedre å forberede leppene først. Likevel, det ser veldig naturlig ut og perfekt for en dag utseende. Det gjør aldri leppene mine tørre, men hvis du har ekstremt tørre lepper, kan du finne det litt mindre hydratiserende.

Det overfører ikke eller smuss, men er ikke 100% vanntett. Det ser ut bleknet etter et tungt måltid og går helt bort med et fet måltid. Likevel kan jeg se en veldig lett flekk igjen. Det varer faktisk rundt 4 timer, som jeg føler er ganske bra for en leppefarge. Det er nødvendig med en ny påføring, og gjenanvendelsen er ganske enkelt og behagelig også.

Nå, interessant har det en veldig søt smak på den som ikke føler seg dårlig. Det går inn i munnen under søknaden, og jeg føler meg ikke bra om det. Det går hver gang i munnen min, kanskje på grunn av den tynne konsistensen, men jeg tror ikke det er bra for helsen. Bortsett fra dette har den ingen spesiell lukt.

Samlet sett er dette en super søt leppefarge som gir en frisk og naturlig farge til leppene. Det er definitivt noen dager når vi ikke vil ha sminke, og på slike dager tenner dette arbeidet magisk.

Jeg bruker det på kinnene mine som en blusher, og det fungerer så fantastisk på ansiktet også. Det gir en naturlig farge til kinnene. Det er heller ikke en langvarig leppefarge eller en sterk leppeflekk, fremdeles et fint produkt å prøve ut. Hvis du ikke har pigmenterte / mørke lepper, vil det se vakkert ut.

Pros av Colorbar Kiss Me Again Lip Tint 02 Ikke Stopp:

• Søt og reisevennlig emballasje. • Rimelig. • Unik buet stav fungerer lett. • Vakker oransje fargetone. • Bra for alle hudtoner. • Tynn konsistens glir godt. • Føler seg komfortabel på leppene. • Setter som en vakker matt flekk. • Føler aldri tørr eller ujevn. • Ikke smuss eller overfør. • Varer rundt 4 timer pent. • Gjør leppene super søte.

Cons av Colorbar Kiss meg igjen Lip Tint 02 Ikke Stopp:

• Ikke veldig pigmentert. • Kan ikke skjule pigmentering. • Klør litt for å tørke flekker. • Fades bort etter et måltid. • Ikke en langvarig leppefarge. • Mindre hydratisering for tørre lepper.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Colorbar Kiss Me Again Lip Tint 02 Ikke Stopp? Hvis du vil prøve en fin leppefarget du kan prøve det, men forvent ikke sterk, langvarig farge fra den.

Colorbar Kiss Me Again Lip Tint All Yours Colorbar Diva Lipstick-002 Red sa hun Colorbar Timeless Filling and Lifting Foundation Colorbar 002 Royal Pink Kiss Proof Lip Flekk Colorbar Time Plus Long Stay Makeup-002 Mørk Beige Lakme Absolute Coral Pink Lip Tint Creme L'Oreal Tint Caresse Lip Tint Plum Blossom Sephora Collection Rouge Lip Tint 01 Rose ELF Pretty Pink Vennligst Lip Tint TheBalm Beauty Queen Stainiac Cheek og Lip Stain

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: