Hei jenter,

Hvis du har sjekket innleggene mine på "Glancing Stare" og "Raise Ur Glass" leppestifter, ville du vite at jeg har hentet mange nyanser fra Colorbar Velvet Matte-leppestift-serien. Denne nyansen, "Stay True", er en plomme-rosa farge som fikk oppmerksomheten min. Jeg vil gjerne si at disse nye fløyelsmatte leppestifterne ikke er noe ekstraordinært, men for det store fargevalget, kan du sjekke dem ut.

Produktbeskrivelse: Få de fløyete matte leppene du alltid har drømt om med Colorbar's Velvet Matte Lipstick. Det holder leppene fuktige, men med en matt effekt og holder seg på i lange timer. Den glatte og kremete fargestoffmatte leppestift er beriket med E-vitamin for å beskytte og ta vare på leppene dine. Den forblir i 8 timer uten å knuse, feathering eller blødning. Bare et slag av Colorbar Velvet Matte Lipstick er nok som det er svært pigmentert. Nå, Pass på leppene dine med stil! Gjør leppene dine full og frodige umiddelbart. Det er så intenst pigmentert at en sveipe er nok. Den har en glatt matte formel som angir innen få sekunder av søknaden. Tilgjengelig i varierte, levende og subtile nyanser. Pris: INR 325

Min erfaring med Colorbar Velvet Matte Lipstick Bliv sant:

Emballasjen er fortsatt den samme som det gamle "Velvet Matte" -området, bare kulformen har endret seg. Jeg finner ikke denne leppestiftmatta, men det er som en matt flekk. Jeg kan trygt si at denne leppestiften ikke er kremaktig.

Jeg tror du må lagre den for å oppnå ønsket fargeintensitet. "Keep True" er en lys plomme-rosa farge og er på det blåtonete spektret, og jeg elsker slike plomme leppestifter. Jeg liker det siden det bare settes inn i leppene som en flekk og ikke bløder eller overfører. Du må dra det litt først for å glatte opp, men når du lager, kommer det ut som en fin plomme-rosa leppestift.

Jeg finner det ikke fuktighetsgivende i det hele tatt. Jeg tror at kvinner med tørre lepper ikke vil ha det på seg selv om det varer veldig lenge, 4-5 timer, men det smelter til slutt.

Denne flekker en veldig lys, varm rosa farge og det ligner på de tidligere fløyelsmatte leppestifter som jeg har vurdert. Disse leppestifter skal omdøpe seg som matte flekker i stedet for å merke dem som leppestifter.

Pros av Colorbar Velvet Matte Lipstick Hold deg i sannhet:

 • Ganske plomme-rosa farge.
 • Fargen kan bygges opp ettersom pigmentet er intenst.
 • Fin kuleform.
 • Rimelig.
 • Stort utvalg av farger.

Cons av Colorbar Velvet Matte Lipstick Hold deg i sannhet:

 • Flekker dårlig, en lys, varm rosa farge i dette tilfellet.
 • Ikke så glatt.
 • Ikke veldig matt eller fløyelsaktig.
 • De skal kalles flekker, ikke leppestifter.
 • Kan virke å dra i utgangspunktet.
 • Ikke ideell for tørre lepper.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Colorbar Velvet Matte leppestift, vær sant? Denne fargen er så vakker, men for flekkerpartiet er det et stort nei fra min side. IMBB Rating: 2/5

Colorbar Velvet Matt Lipstick Raise Ur Glass Colorbar Velvet Matte leppestift Glancing Stare 6 Colorbar Velvet Matte Lipstick Bilder, fargeprøver Colorbar Velvet Matte leppestift - hjerter og tårter Colorbar Velvet Matte Lipstick: Shy Cherry Colorbar Velvet Matte Lipstick - Hot Hot Hot L.A. Girl Snuggle Matte Flat Velvet Lipstick Lakme 9 til 5 Blush Velvet Vektløs Matte Mousse Lip and Cheek Color Alle Lakme 9 til 5 Primer + Matte leppestift bilder, fargeprøver, leppeprøver Elle 18 Color Pops Matte leppestift Grape Riot

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 16 2019