Hei alle sammen,

Jeg elsker å bære rødme og jeg går aldri ut uten en lys børste av en fin rødme i ansiktet mitt. Etter en lang tryst med forskjellige nyanser vet jeg nå at verken korall eller blekrosa passer meg. Bare en åpenbar rosa rosa skygge skiller seg ut på ansiktet mitt og ser naturlig og sunt ut. Unødvendig å si, når jeg ser en rødme i rosenkulert fargetone, løper jeg for å ta det og dette var så lommevennlig at det definitivt var verdt et forsøk. Produktet i denne anmeldelsen er dessverre på den blekere siden, men jeg kan ikke klage mye om det siden det er en gave fra søsteren min. Fortsett å lese for å vite mer om det.

Produktbeskrivelse:

 • En vakker mosaikk av komplementære farger for å konturere og fremheve kinnben med myk farge og diskret glitring.
 • Det er den perfekte kombinasjonen av farger som blander sammen for å forbedre kinnbenet ditt naturlig.
 • Den fineste italienske talkum gir en silkeaktig glatt applikasjon som enkelt blandes uten streaking eller irriterende sensitiv hud.

Pris:

$10.95

Jeg tar på lege Formula Powder Palette Flerfarget Blush - Blushing Nude:

Det første som jeg har lagt merke til var det vakre og symmetriske mosaikkmønsteret på overflaten av rødmen, og det er fire forskjellige farger i den mosaikken. Den andre tingen jeg la merke til var at da jeg prøvde å plukke opp produktet, smuldret litt opp og det var en tydelig fall ut.

emballasje:Produktet er i en plastpanne som er festet til et plasthus med et gjennomsiktig deksel. Baksiden av pannen har ikke noe speil, og det er for det meste veldig vanlig i en slik emballasje, under, det er plass til å holde en liten børste. Emballasjen er ikke veldig solid og dekselet på saken er litt wobbly. Imidlertid elsker jeg hvordan produktet presses inn i pannen -4-nyanser av rosa er satt i en mosaikkstil.

Tekstur:Det er en pulverbluss og det er bundet til å ha noen faller ut, men det er litt mer enn vanlig. Man kan tørke overskudd fra børsten under påføring for å fjerne eventuelt løs pigment. Den er veldig myk i tekstur og blander uten problemer.

Farge:Blek rosenrød nyanse uten skimmer - fargen varierer fra blekrosa til litt dypere brun.

pigmentering:Fantastisk pigmentering, men bare for svært bleke hudtoner, ellers er det ikke synlig. Flere swipes er nødvendig for en viss mengde merkbar farge for å være synlig på kinnene mine. Jeg har brukt PH-rødmer før, så jeg hadde litt høyere forventning fra denne, men dessverre, slik var ikke tilfellet i dette produktet.

Shimmer and Shine:Den har ingen glimmer og glans, og den har en kjedelig matt finish til den.

Oppholdsstyrke:Steder på for hele dagen eller til den er fjernet; Imidlertid forsvinner den tilsynelatende farge på kinnene til slutt.

Dette er en veldig pen rødme, men bare for svært bleke hudtoner. Jeg personlig følte at det var et blek-kompakt pulver og kan ende opp med å bruke det slik fordi det ikke tjener formålet slik det hevder og var en skuffelse.

Fordeler av leger Formula Powder Palette Multi-Colored Blush - Blushing Nude:

 • Fin emballasje med produktet sett i et mosaikk mønster.
 • Leveres med en pensel.
 • Transparent deksel gjør identifikasjon enklere.
 • Blekrosa med matt finish.
 • Anstendig oppholdskraft.
 • Lommevennlig pris.

Cons of Physicians Formula Powder Palette Flerfarget Blush - Blushing Nude:

 • Svak nyanse, ikke synlig på ansiktet mitt.
 • Ingen glimmer og gir en kjedelig matt finish.
 • Børsten som kommer med rødmen er veldig ubrukelig (men vanligvis er det samme tilfelle med alle sminkeprodukter).
 • Mye faller ut.

Ville jeg tilbakekjøre Physicians Formula Powder Palette Multi-Colored Blush - Blushing Nude?

Nei, jeg vil ikke fordi jeg fant dette produktet ubrukelig og anbefaler det til bare rettferdige hudtoner, men ellers er det en stor dud.

IMBB Rating: 3/5

Legerens Formula Happy Booster Glow & Mood Boosting Blush in Warm Physicians Formula Waikiki Strip / Peachy Glow Bronzer, Blush og Eye Shadow Leger Formel Lykkelig Booster Glød og Mood Boosting Blush - Rose Leger Formula Nude Wear Glødende Naken Blush - Natural Leger Formel Argan Wear Ultra-nærende Argan Olje Blush - Natural Essence Multi Color Blush Kanebo Kate Designe Øyenbryn Pudderpalett N EX-5 Clinique Long Last Lipstick - Blushing Nude

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: