Hei IMBBians,

Chrome negler er trending i disse dager. Essence er ett merke som går et skritt fremover enn andre i å introdusere trenden. Metal Shock-serien ble introdusert for noen måneder siden og hadde alt fra metalliske leppefarger til øyenfarger til neglelakk. Jeg har alltid ønsket å stenge kromstrenden og plukket opp noen spikerpulver fra dette området. Les videre for å få vite mer om Essence Metal Shock Nail Powder i skyggen "01 Mirror, Mirror on the Nail".

Pris og antall: $ 3,5 for 1g

Produktbeskrivelse: For en fantastisk speil effekt på neglene: Påfør neglepulveret mens neglelaket under er fortsatt litt vått og lett polert inn i neglene. Lag kule effekter med mørke neglelakk. For et ultimate speilglans utseende i sølv, bruk gjennomsiktig nagellakk som base. Tetning med metallstøt tetningsplagg.

ingredienser: Kalsium Aluminium Borosilikat, Tinnoksid, CI 77820 (Sølv)

Min erfaring med Essence Metal Shock Nail Powder 01 Speil, Speil på neglen:

Produktet kommer i en liten pappkasse som er forseglet. Tetningen på esken sikrer at den ikke har blitt manipulert. Det er noen grunnleggende opplysninger på boksen. Når du har åpnet boksen, er det en liten, gjennomsiktig, rund plastboks som har neglepulveret. Denne boksen er også forseglet, og dette forhindrer spilling av pulveret. Det er navnet og skyggen på plasthetten. Boksen ser litt billig ut og føles som den er laget med dårligere plast. Skruenhetten kan lukkes tett. Men et av de største problemene med dette spikerpulveret er at hvis det ikke holdes oppreist, så er det mange sjanser for at pulveret skal slå seg ned i krøllen, og det gir mye rot. Selv når du åpner, er det mye fallout.

Pulveret har små sølvpartikler og de er veldig myke. De er klissete og klamrer seg på alt. Søknaden kan være virkelig rotete, og du må bruke avis på et fritt område, hvis du ikke vil at sølvskinnet overhodet skal skje. Søknaden er enkel. Påfør først en base frakk / lysfarge først, bruk fingrene / børsten dyppet i pulveret og gni på neglene dine til de ønskede effektene oppnås. Du kan se rotet det har skapt på bildet. Husk at det bare er for en spiker. Det er mye spild som oppstår, men siden jeg bruker fingrene, henter jeg produktet og gni på neglene igjen. Jo mer du gni produktet, jo mer sølvkrom-effekten oppretter den. Målet er flott. Produktet hjelper deg med å lage sølvkromspiker til en pris som er så vennlig i lommen.

Selv om det høres lett ut, trenger du mye øvelse for å oppnå salonglignende utseende. Hvis basen er enda 0,1% våt, kan applikasjonen være en katastrofe, og produktet vil ikke kle seg fast på neglen. Produktet skaper speilfinish bare på en gjennomsiktig eller veldig lett neglelakk. Jeg har lagt merke til at det fungerer bra med alle topp / base strøk fra essensen, men når jeg bruker et annet merke, er finishen ikke så perfekt! Produktet skaper noen ganger ikke de perfekte kromnailene, og det føles litt se gjennom. Du må forsegle pulveret med en vannbasert topplakk. Essens har en topplakk laget for dette formålet, og jeg vil gjennomgå det snart.

Hvis ikke forseglet, kan sølvpartiklene komme overalt og det er litt farlig, hvis du spiser med hendene. Ved forsegling forblir spikereffektene i rundt 5 dager. Skinnet varer 3-4 dager, og det begynner å falme. Produktet skreller ikke eller sprer seg som vanlig neglelakk. Det kan lett fjernes også med en god neglelakkfjerner. Jeg venter vanligvis på at neglene tørker etter påføring av topplakk og deretter vasker hendene grundig for å kvitte seg med rester.

Samlet sett er det et godt produkt å prøve og med mindre pris, du kan enkelt rocke kromtrenden.

Pros av Essence Metal Shock Nail Powder 01 Speil, Speil på neglen:

Forseglet pakke. Lett å bruke. Skaper shinier krom negler. Rimelig. Varer i rundt 5 dager. Kan lett bygges for å oppnå speil som glans. Lett å fjerne.

Cons av Essence Metal Shock Nail Powder 01 Speil, Speil på neglen:

Rotete applikasjon. Emballasje føles litt billig. Trenger mye øvelse for å oppnå salonglignende utseende. Trenger å være forseglet med vannbasert topplakk. Clings på alt.

IMBB Rating: 3.5/5 Vil jeg anbefale eller tilbakekalle Essence Metal Shock Nail Powder 01 Speil, Speil på neglen? Jeg vil absolutt anbefale det. Jeg har fortsatt mye pulver å prøve. Jeg kan ikke tilbakekjøp denne, fordi det ikke ser så bra ut på hendene mine!

Essence Studio Nails Ultra Sterk Nail Hardener Essens Alt om Matt Fixing Compact Powder Essence Studio Nails XXL Nail Thickener Essence Studio Nails Green Power Strengthener Essence The Gel Nail Polish - 10 True Love, 16 Fame Fatal, 47 Va-va-voom, 48 Min kjærlighetsdagbok, 58 Trenger din kjærlighet Essence Gel-Look Plumping Top Coat Essens lyser opp Bananpudder 10 Bababanana Essens Mattifying Compact Powder Essence Mosaic Compact Powder - Sunkissed Beauty Speilet neglelakk - Den hotteste manikyrtendensen å prøve akkurat nå MAC Venomous Villains Magically Cool Liquid Powder, Nail Laquer Photos, Stearinlys Slank Aqua Collection Blush i speilet rosa ColourPop Cosmetics Super Shock Shadow i Chipper, Dare ColourPop Cosmetics Super Shock Shadow i sannhet, dekk ColourPop Kosmetikk Slave2Pink Super Shock Presset Pigment Kat Von D Iggy Metal Crush Eyeshadow Kat Von D Paranoid Metal Crush Eyeshadow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: